Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 02.05.1976

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:06.10.2006

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sunt o persoana cu experienta atat culinara cat si de organizare in bucatarie ,curata ,comunicativa , imi place sa lucrez in echipa . Imi doresc o bucatarie utilata corespunzator cat si noi provocari , in meseria mea intotdeauna avem ceva nou de invatat

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Turism / Hotel staff, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2020 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: head chef

Responsabilitati:

Am stabilit noul meniu ,reorganizat sistemul din bucatarie pentru a fi eficienta si utila echipei ,deasemenea sa fie si in standardele sanitare cerute .Restaurantul este cu specific international

01.07.2019 - 31.01.2020

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: chef de partie

Responsabilitati:

Restaurant specific Italienesc - ''ANGELO GRASSO''

01.04.2017 - 31.03.2019

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: chef de partie

Responsabilitati:

Hotelul are trei restaurante plus room service,Meniul era international
Eram responsabil de sectia cald ,Pregateam si preparam materia prima pentru comenzile A la Carte cat si a altor evenimente organizate in incinta hotelului (banqueting ,mic dejun)

01.11.2015 - 28.02.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: head chef

Responsabilitati:

Restaurant Italienesc
Realizarea meniului ,retetarului ,selectarea echipei pentru sectiile din bucatarie ,Organizarea progamului de lucru ,verificarea produselor finite sa fie conform retetarului atat si servirea lor ,realizarea necesarului de materii prime,etc.

01.09.2014 - 30.09.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sous chef

Responsabilitati:

Bucatarie cu specific peste si fructe de mare.
Aveam diferite atributii in functie de zile : prepararea comenzilor a la carte , coordonarea comenzilor si montarea lor , pregateam necesarul de marfa , inventarul ...

01.09.2013 - 28.02.2014

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: sous chef

Responsabilitati:

Meniul era international - mediteranean .Coordonam echipa in realizarea comenzilor ‘’a la carte’’ cat si in pregatirea evenimentelor tip banqueting , intocmirea necesarului de marfa ,inventarului…

01.12.2005 - 31.07.2013

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: headchef

Responsabilitati:

Restaurant cu specific Italienesc
Ma ocupam cu verificarea produselor finite daca sunt comform meniului . Verificarea materiei prime si a produselor finite daca sunt depozitate corespunzator . Realizarea necesarul de marfa , retete noi , stocul ,programul de lucru …

01.06.2004 - 31.05.2005

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

Pregatirea comenzilor ' a la carte atat la rece cat si la cald
Am fost de mare ajutor la castigarea primului loc ca vanzari in acel an dintre toate restaurantele companiei

01.08.2002 - 30.04.2004

Departament: crewing / casino / entertainment

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

Am avut o munca mai diversificata, am muncit de la mic dejun,cina pana la pizza

01.03.1998 - 30.06.2001

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

Restaurant cu meniu International
Activitati de productie culinara sectia cald si rece, atat ''a la carte'' cat si pe evenimente private . Intocmirea comenzilor de aprovizionare.

studii

 

Facultati:

1998 - 1998 Colegiu / Studii postliceale: Bucatar la I.N.M.F.T. din BUCURESTI. Scoala de Bucatar
1991 - 1995 Liceu / Școală profesională: industrie ,electromecanic la Material Rulant din Bucuresti.

Premii

I.N.F.M.T. Bucuresti 1998-calificare bucatar

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close