Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 20.01.1988

obiectiv

 

Persoană care se adaptează ușor oricăror situații și împrejurări și care învață repede ceea ce este necesar pentru dezvoltarea profesională și personală. Sunt o fire sociabila, încrezătoare, optimista, sigură pe propriile puteri, creativa și comunicativa. De asemenea sunt o persoana responsabila, dispusă să învețe lucruri noi, capabilă de un lucru eficient in echipa, eficienta in realizarea unor idei sau soluții noi.

Salariu: nespecificat

Beneficii: un salariu atractiv, o munca placuta si o echipa cat mai buna.

Oras de lucru: Botosani, Remote (de acasă)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2017 - 30.11.2019

Departament: juridic

Titlu Job: grefier arhivar

Responsabilitati:

Primirea, înregistrarea și repartizarea la secții și la celelalte compartimente a corespondenței primite electronic prin fax și e-mail, repartizarea relațiilor în sălile de judecată și înregistrarea acestora în sistemul informatizat Ecris, primirea și sortarea dovezilor de comunicare primite prin posta și agent procedural și introducerea dovezilor de citare și a dovezilor din procedura prealabila în programul Ecris, punerea la dispoziția publicului a dosarelor în vederea studierii acestora.

01.09.2013 - 31.12.2017

Departament: altele

Titlu Job: administrator

Responsabilitati:

Comercializarea și promovarea produselor naturiste, recepționarea mărfurilor, contabilitate primară

01.10.2012 - 30.06.2013

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: ajutor educatoare

Responsabilitati:

Supravegherea continuă a copiilor, pregătirea materialului didactic, participarea la activităţi practice şi pedagogice şi folosirea de metode educative pentru dezvoltarea comportamentală a copiilor.

01.10.2010 - 01.10.2012

Departament: farmacie

Titlu Job: gestionar magazin naturist

Responsabilitati:

Promovarea produselor naturiste, recepţionarea mărfurilor, aranjarea lor în rafturi, contabilitate primară.

15.08.2010 - 20.11.2010

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: receptioner

Responsabilitati:

Principalele responsabilitati ca receptioner constau in asigurarea unei bune relatii intre clienti si hotel, vanzarea corespunzatoare a structurilor de cazare, asigurarea confortului clientilor si a bunei functionari a utilitatilor, facturare, corespondenta, secretariat.

17.05.2010 - 21.07.2010

Departament: banci

Titlu Job: consultant financiar ing office

Responsabilitati:

Consilierea clientilor, determinarea nevoilor acestora, scanarea documentelor, trimiterea documentelor in Back Office, abordarea clientilor pe piata rece, crosselling etc.

25.01.2010 - 15.05.2010

Departament: banci

Titlu Job: consilier financiar

Responsabilitati:

Principalele responsabilitati in firma erau consilierea clientilor, intocmirea dosarelor pentru creditare, recrutarea de noi angajati, contactarea clientilor pentru diferite probleme etc.

14.06.2007 - 31.07.2007

Departament: achizitii

Titlu Job: gestionar raion preparate (sezonier)

Responsabilitati:

primirea si gestionarea marfurilor (a preparatelor), aranjarea in vitrine si vinderea produselor, contact direct cu clientii, capatand astfel un plus de experienta din punctul de vedere al sociabilitatii. bonuri de masa

20.02.2005 - 31.08.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant produse

Responsabilitati:

prezentarea produselor expuse in catalogul de prezentare, contact direct cu clientii, impartirea de pliante in vederea cunoasterii pe piata locala, recrutarea de personal feminin in vederea extinderii echipei, convingerea clientilor in vederea folosirii unor produse cosmetice de calitate si acumularea de experienta in domeniul vanzarilor directe. am ajutat la prezentarea fimei pe piata, avand in vedere ca in acel moment firma se afla la inceput, publicul nestiind de existenta acesteia in orasul Botosani.

studii

 

Facultati:

2009 - 2011 Masterat: Turism și Dezvoltare Regionala la Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași, Facultatea de Geografie și Geologie din Iași.
2006 - 2009 Facultate: Geografia Turismului la Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași, Facultatea de Geografie și Geologie din Iași.
2002 - 2006 Liceu / Școală profesională: Filologie- Limbi Moderne la Colegiul National "A.T. Laurian" din Botoșani.

Activitati extracurriculare

cunostinte in domeniul turismului si al geogafiei, experienta medie in domeniul vanzarilor, contabilitate primara, experienta in domeniul financiar- bancar, abilitati de analiza a necesitatilor indivizilor.
Hobby: geografia, plimbarile, tenisul, muzica, dansul, cinematografia

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close