de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 21.08.1989

Permis conducere:  Cat.A,B, Data obtinerii:01.11.2007

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Lucrul intr-un mediu dinamic, profesional care sa imi permita utilizarea si dezvoltarea cunostintelor. Utilizarea acestor cunostinte in avantajul unei companii in scopul dezvoltarii afacerilor acesteia; Punerea in practica a aptitudinilor si a cunostintelor mele in scopul atingerii obiectivelor pe care compania si le-a propus. Locul de munca sa reprezinte o provocare continua si sa imi ofere posibilitatea aplicarii de idei si metode noi de rezolvare a problemelor

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2017 - 30.09.2019

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: general manager

Responsabilitati:

Asumarea responsabilității pentru performanța de afaceri a restaurantului.
Analiza și planificarea nivelurilor de vânzări și a rentabilității restaurantelor.
Organizarea de activități de marketing, cum ar fi evenimente promoționale și scheme de reduceri.
Pregătirea rapoartelor la sfârșitul turei / săptămânii, inclusiv controlul personalului, controlul alimentelor și vânzările.
Crearea și executarea de planuri de vânzări pe departamente, profit și dezvoltare de personal.
Stabilirea bugetelor și / sau acordul acestora cu conducerea superioară.
Planificarea și coordonarea meniurilor.
Coordonarea întregii funcționări a restaurantului în timpul turelor programate.
Gestionarea personalului și oferirea de feedback.
Asigurarea că toți angajații respectă standardele uniforme ale companiei.
Întâlnirea și salutarea clienților și organizarea rezervărilor la masă.
Consilierea clienților cu privire la alegerea meniului și a vinului.
Recrutarea, formarea și motivarea personalului.
Organizarea și supravegherea schimburilor de personal de bucătărie, de așteptare și curățare.



Realizări

Am creat o echipă unită și motivată!

Avem un rating de igienă și alimente de 5 stele!

01.07.2014 - 28.02.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: restaurant manager

Responsabilitati:

Organizarea si conducerea activitatii restaurantului.
Rezolvarea cererilor si plangerilor clientilor intr-o maniera respectuasa.
Mentinerea unei relatii bune de munca intre colegii din toate departamentele unitatii.
Responsabil pentru calitatea serviciilor si a mancarii servite in restaurant.
Asigurarea monitarizarii cheltuielilor si respectarea bugetului alocat ( P & L prezentat o data la 3 luni).
Participarea activa la rezolvarea sarcinilor echipei.
Stabilirea si mentinerea bunelor relatii cu furnizorii.
Recrutarea fortei de munca.

01.08.2011 - 30.06.2014

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bar supervisor

Responsabilitati:

Primirea clientilor
-Stabilirea relatiei cu acestia (salutul, pronuntarea numelui clientului daca este cunoscut)
-Informarea clientilor sugestiva, verbala si prin lista
-Exercitarea operatiunilor obisnuite necesare servirii ca: mis-en-place in ordinea ceruta de tehnica servirii (pentru micul dejun, dejun, cina rece sau calda)
-Servirea atenta si cuviincioasa a consumatorilor
-Strangerea bonurilor de masa
-Incasarea contravalorii produselor
-Respectarea programului de lucru
In decursul anului am ajuns head bartender

01.02.2010 - 31.08.2011

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman - barista

studii

 

Facultati:

2004 - 2008 Liceu / Școală profesională: Economic la Colegiul Economic A.D. Xenopol din Bucuresti.

Premii

Diploma director restaurant - THR CONSULTING GROUP
Diploma barman - Scoala Barmania
Diploma ospatar - Scoala Eurodeal
Atestat tehnician in activitati economice

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close