Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 19.10.1968

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:20.09.1993

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Functii publice, Tipografii / Edituri, Financiar / Contabilitate, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Oradea, Alesd, Marghita

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2017 - 31.07.2020

Departament: productie

Titlu Job: functionar productie

Responsabilitati:

Urmarirea planogramei pentru reperele in executie si a graficului zilnic de comenzi.
Impreuna cu inginerul sef, normarea muncii angajatilor din productie, prin introducerea in sistem a fiselor individuale de productie, urmarirea timpilor de productie, pe faze de lucru, urmarirea ponderii produselor bune si a celor rebut.

01.04.2015 - 30.04.2017

Departament: management

Titlu Job: coordonator punct de lucru

Responsabilitati:

Coordonarea tuturor activitatilor punctului de lucru (aprovizionare cu marfuri si materiale,coordonare parc auto si organizare distributie zonala,recrutare si gestionare judicioasa portofoliu angajati,incheiere contracte cu alte entitati juridice si negocierea comisionului pentru colaboratori,supervizare plata furnizori/incasari clienti,responsabil al activitatii de vanzare).

01.12.2010 - 31.01.2015

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: revizor gestiune

Responsabilitati:

Efectuare inventare periodice ( gestiune piese si uleiuri/carburanti ), emitere foi de parcurs, verificare deconturi soferi, inregistrare in sistem documente de la furnizori si verificare situatii lunare, evidenta documente restante/plati, monitorizare consumuri de ulei/carburanti, piese schimb, urmarire zilnica stare tehnica parc auto, intocmire situatie lunara transport tone marfa, evidenta scadentei documentelor auto ( ITP, tahograf, etc ) si ale soferilor ( permis auto, atestat, etc ), a cardurilor de motorina, de numerar, de taxa bariera, intocmire dosar restituire acciza carburant, intocmire raport de activitate.

01.10.2008 - 30.11.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: coordonator vanzari

Responsabilitati:

Fundamentare si aplicare strategie vanzari produse si servicii de igiena si curatenie pt cabinete medicale si cosmetica,spitale, etc (Mikrozid, Desogerm, Clorom, Hexid, Kodan, Bionet) negociere contracte, cresterea portofoliului de clienti din oras si din judet,depistarea oportunitatilor de pe piata marfurilor si a serviciilor, organizarea si coordonarea echipei de vanzari si a echipei operative, stabilire obiective si urmarirea rezultatelor obtinute de catre fiecare membru al echipei, evaluarea si instruirea subalternilor, recrutare si selectare personal, administrarea bugetului alocat departamentului.
Am coordonat 6 persoane, unul la magazinul propriu, 5 in echipa operativa pe teren (prestari servicii).

01.10.2006 - 30.09.2008

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: revizor / controlor financiar

Responsabilitati:

Inventar depozit marfa si puncte de lucru,control inopinat numerar casierie si marfa la distribuitori,intocmire note de constatare,imputatii,rapoarte de frauda,punctaj fisa furnizori/clienti,recrutare,selectare personal,efectuare training periodic agenti distributie,intocmire dosar de personal,contracte de munca si acte aditionale/adeverinte,prelucrare pontaj,calcul salarial,ajutor intocmire balanta de verificare,bilant contabil,persoana desemnata sa reprezinte societatea in fata organelor de control.

01.05.2002 - 30.09.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: sef departament difuzare(vanzari)

Responsabilitati:

Stabilirea tirajului zilnic la 2 cotidiene locale "Realitatea Bihoreana" "Reggeli Ujsag" si o revista saptamanala "Total Biz",organizarea si coordonarea echipei de vanzari (15-20 persoane) in oras si in judet,gasirea de noi puncte de vanzare, recrutare si selectare de noi agenti de vanzari efectuare training periodic,solutionare reclamatii,urmarire incasari,recuperare restante,control inopinat marfa la distribuitori,stabilirea obiectivelor si urmarirea realizarii acestora,evaluarea persoanelor din subordine,intocmire raport de activitate periodic si administrare buget alocat departamentului.

01.11.1995 - 31.01.2002

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Evidenta zilnica a platilor catre furnizori si clienti,punctaj pe fisa de cont furnizori/clienti,inventar depozit marfa,prezentare bilant contabil DGFPS Oradea.

01.06.1995 - 30.11.1995

Departament: vanzari

Titlu Job: departament vanzari

Responsabilitati:

Incheierea de noi contracte,gasirea in permanenta de noi puncte de vanzare,organizare si coordonare echipa de mercantizori,recrutare si training,vizitarea periodica a clientilor,distribuirea de materiale de reclama si promotionale la parteneri,coordonare activitati sempling,dezvoltarea continua a retelei de vanzari,atitudine de leader,cu initiativa,intocmire raport de activitate si administrarea bugetului alocat departamentului.
Am creat reteaua de vanzare si distributie coca-cola in oras si in judet,am monitorizat permanent concurenta,am sporit volumul vanzarilor creind puncte de vanzare exclusiviste.

studii

 

Facultati:

2014 - 2014 Colegiu / Studii postliceale: Formator la Agentia de somaj Bihor din Oradea.
2009 - 2009 Colegiu / Studii postliceale: Inspector resurse umane la Agentia de somaj Bihor din Oradea.
1989 - 1994 Facultate: finante-contabilitate la Facultatea de Stiinte Economice Babes-Bolyai Cluj din Cluj.

Premii

Proiecte
Jan 2012 - Feb 2012: "Iguanele"
Am facut figuratie in proiectul de film "Iguanele" al regizorului Marian Crisan.
Hobby-uri
Pomicultura (altoit), Tenis de camp, Patinaj, Ski

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close