Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 06.11.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:13.03.2008

obiectiv

 

Persoana determinata, serioasa, avand ca prinicipal obiectiv profesional, obţinerea unui loc de munca intr-o companie in care mediul de lucru sa fie agreabil, stabil, competitiv si cu oportunitati de dezvoltare.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Dobndirea unor noi competenţe Posibilitatea avansării

Tip job: Full time

Departament: Imobiliare, Administrativ / Logistica, Functii publice, Turism / Hotel staff, Import - export, Protectia mediului, Petrol / Gaze, Financiar / Contabilitate, Banci

Oras de lucru: Bucuresti, Otopeni

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2011 - 30.09.2018

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: functionar economic

Responsabilitati:

Operatiuni contabilitate primara (colectare, verificare, clasificare documente-facturi, avize, dispozitii, bonuri fiscale, extrase de cont, etc.)
Operatiuni on-line banking-efectuare plati furnizori interni/externi, schimburi valutare, transferuri bancare, monitorizare conturi, etc.
Operatiuni cash-flow-inregistare/operare facturi intrari/iesiri-programare plati, conform termenelor scadente agreate/urmarire incasari.
Operatiuni instrumente de plata (CEC, BO, OP-uri-OPFV)-emitere/depunere)
Evidenta avansurilor spre decontare, efectuarea deconturilor de cheltuieli.
Verificarea lunara a situatiilor clientilor si furnizorilor.
Intocmirea la zi a diverselor situatii extra (combustibili, marfuri pe categorii de articole, servicii, in functie de tip, cheltuieli de deplasare pe diverse proiecte, componenta C.A., etc.).
Operare stocuri de marfuri si materiale, in programul de gestiune Saga C (N.I.R.-uri furnizori interni/externi, vanzari marfuri, bonuri de consum, inventar).
Efectuare diverse operatiuni in relatia cu institutiile statului (D.G.R.F.P.-ANAF, O.N.R.C-Bucuresti, D.G.I.TL. S1, AFM, etc.) si in relatia cu banca partenera, in calitate de persoana delegata.
Monitorizare solduri clienti, intocmire notificari/adrese/somatii de plata/calcul penalitati, pregatire dosare clienti incerti-transfer catre departamentul juridic.
Intocmire declaratia lunara importuri- Intrastat si declaratia privind obligatiile la fondul pentru mediu.
Evidenta timpului de lucru (pontaj), calcul salarii, efectuare comenzi tichete de masa.
Gestionarea documentelor de personal (intocmire dosare angajare).
Programarea examenelor de medicina muncii, programarea instructajului de protectiea muncii cu lucratorul desemnat al societatii.
Evidenta asigurarilor societatii (cladire, stocuri de marfuri, masini-RCA, CASCO)-relatia directa cu brokerul de asigurari al societatii.
Corespondenta prin e-mail si telefonic cu diversi colaboratori si prestatori de servicii.
Indosarierea si arhivarea tuturor documentelor societatii.

studii

 

Facultati:

2011 - 2013 Masterat: Managementul Afacerilor in Comert la Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir" din Bucuresti.
2008 - 2011 Facultate: Management Turistic si Comercial, specializare Economia Comertului, Turismului si Serviciilor la Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir" din Bucuresti. LICENTIAT IN STIINTE ECONOMICE IN DOMENIUL ADMINISTRATREA AFACERILOR

Premii

Hobby-uri
Fotografia, Cititul, Dansul, CalatoriilePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close