Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 01.04.1996

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.10.2015

obiectiv

 

Sunt o persoana foarte ambitioasa, muncitoare , perseverenta, lucru demonstrat prin rezultatele obtinute de-a lungul anilor de studiu.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: IT Software

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2018 - 31.05.2019

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: functionar administrativ

Responsabilitati:

IT Support in cadrul departamentului de Controlling. Am facut parte din subechipa de inovare din cadrul departamentului, care se ocupa cu automatizarea proceselor si lucrul cu baze de date.

01.09.2017 - 30.09.2017

Departament: it software

Titlu Job: internship .net (dotnet)

Responsabilitati:

Am realizat o aplicatie, in echipa, pentru planificarea unor exercitii fizice respectiv pentru vizualizarea unor rezultate: de exemplu, cat am reusit sa realizam din cat ne-am propus. Internshipul a durat 3 saptamani, din data de 11.09.2017 pana la data de 30.09.2017.

01.07.2017 - 31.08.2017

Departament: it software

Titlu Job: internship: aplicatie bi cu tableau

Responsabilitati:

In cadrul acestui internship mi-am imbunatatit cunostintele de SQL si am facut primii pasi in domeniul aplicatiilor BI cu Tableau. Internshipul a durat 3 saptamani.(17.07.2017-04.08.2017)

studii

 

Facultati:

2018 - prezent Masterat: Baze de date la Facultatea de Matematica si Informatica din Cluj-Napoca. Principalele materii studiate pana acum: Data mining, Implementarea sistemelor de gestiune a bazelor de date, Aritmetica modulara si criptografie, Metodologii agile de dezvoltare a aplicatiilor software, Protocoale de securitate in comunicatii, Servere de date, Grid,cluster si cloud computing, Algoritmi,modele si concepte in sisteme distribuite.
2015 - 2018 Facultate: Matematica Informatica la Facultatea de matematica si informatica din Cluj-Napoca. Principalele materii studiate au fost: Baze de date , Fundamentele pogamarii, Programare orientata pe obiect (OOP), Sisteme de operare, Pogramare web, Arhitectura sistemelor de calcul, Limbaje formale si tehnici de compilare. Pentru lucrarea de licenta
am realizat o aplicatie web in java, prin intermediul careia un pacient se putea programa la un medic specialist direct de la medicul de familie, acesta stiind exact data si ora la care are programarea. Partea de backend a aplicatiei a fost realizata cu ajutorul urmatoarelor tehnologii: Java, Spring, Maven, Tomcat, Spring Security, iar pentru partea de front au fost folosite JSP-urile, combinate cu css si html.

Premii

Proiecte
Oct 2017 - May 2018: Donari de sange
Am realizat o aplicatie, in echipa, care se ocupa de gestionarea situatiei donarilor de sange din cadrul unui spital. In cadrul echipei am fost 12 persoane, o parte dintre acestea ocupandu-se de partea de front , iar cealalta de back. Partea de backend a aplicatiei a fost realizata cu ajutorul urmatoarelor tehnologii:
Java, Spring, Maven, Tomcat, Hibernate, Spring Security, iar pentru partea de front au fost folosite JSP-urile, combinate cu html si css. Principalele functionalitati ale aplicatiei erau: login-ul/log-out realizate cu ajutorul Spring Security-ului, inregistrarea pacientului, diferite statistici precum vizualizarea statusului cererilor de sange, a rezultatelor analizelor donatorilor, a stocului total de sange, a stocului de sange donat pentru o anumita persoana.
Oct 2017 - Apr 2018: Aplicatie pentru invatarea culorilor pentru copiii pana in 7 ani
Am realizat un proiect ,in echipa ,in C# , pentru copiii unei gradinite. In echipa am fost 6 persoane. Proiectul avea ca scop invatarea culorilor primare si a celor secundare, prin asocierea acestora cu obiecte de culoarea respectiva.
Oct 2016 - Apr 2017: Aplicatie pentru gestionarea unui magazin care vindea ciocolata
Aceasta aplicatie a fost realizata de-a lungul mai multor laboratoare, si presupunea o vizualizare a unei situatii dupa o sesiune de vanzari. Aplicatia a fost realizata in java, iar datele erau stocate in fisier.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close