Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 04.02.1991

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:23.09.2009

obiectiv

 

Obiectivele mele profesionale au la baza perfectionarea si aplicarea practica a cunostintelor dobandite pana acum. Seriozitatea si buna organizare a spatiului si a timpul de lucru, ma definesc.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Practică / Voluntariat, Proiect / Sezonier

Departament: Resurse umane / Psihologie, Office / Back-office / Secretariat, Administrativ / Logistica, Functii publice, Telecomunicatii, Inginerie, Traduceri, Petrol / Gaze, Financiar / Contabilitate, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Ploiesti, Targoviste

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2018 - 30.04.2019

Departament: juridic

Titlu Job: funcționar administrativ

Responsabilitati:

∎ tehnoredactarea actelor notariale (declaraţii, procuri, contracte de vanzare, contracte de donaţie, contracte de ipoteca etc.); primirea şi verificarea documentaţiei necesare întocmirii şi autentificării actelor notariale (contracte de ipotecă, vânzare, succesiuni, alte acte specifice); legalizarea copiilor de pe înscrisurile aflate în arhiva biroului notarial; asistarea notarului la încheierea de acte autentice, inclusiv cele în afara sediului, organizarea activităţii de secretariat.

01.06.2015 - 31.08.2018

Departament: juridic

Titlu Job: operator calculator

Responsabilitati:

∎ tehnoredactarea actelor notariale (declaraţii, procuri, contracte de vanzare, contracte de donaţie, contracte de ipoteca etc.); primirea, înregistrarea şi repartizarea corespondenţei în interiorul biroului; ridicarea şi expedierea corespondenţei la destinatari; recepţia clienţilor, primirea şi verificarea documentaţiei necesare întocmirii şi autentificării actelor notariale (contracte de ipoteca, vanzare, succesiuni, alte acte specifice); legalizarea copiilor de pe înscrisurile aflate în arhiva biroului notarial; colaţionarea copiilor de pe înscrisurile originale prezentate de părţi, în vederea legalizării lor; asistarea notarului la încheierea de acte autentice, inclusiv cele în afara sediului, organizarea activităţii de secretariat.

01.09.2013 - 30.06.2015

Departament: transport / distributie

Titlu Job: referent

studii

 

Facultati:

2013 - 2017 Facultate: Inginerie economica in domeniul mecanic la UNIVERSITATEA DE PETROL SI GAZE, PLOIESTI din Ploiesti.
2010 - 2013 Facultate: Administratie publica la Universitatea Valahia, Facultatea de Drept si Stiinte Social-Politice din Targoviste.

Premii

Calificari
Nov 2013: Operator introducere, validare și prelucrare date Curs de calificare – ASSD

Jun 2013: Contabil Curs de calificare – ASSD

Certificari
Sep 2013 - Oct 2013: Inspector resurse umane Curs de Perfectionare - ASSDPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close