Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 18.04.1996

Permis conducere:  Cat.B,, Data obtinerii:01.08.2014

obiectiv

 

-Bune abilitați de comunicare dobândite in urma experienței mele profesionale; -Folosirea metodelor specifice și stiluri de comunicare pentru obține acceptarea unei idei, acțiuni, plan; -Abilitatea de a organiza informația într-un mod sistematic; -Capacitatea de analiză, sinteză a informațiilor și adoptare a deciziei.

Salariu: 3.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Imobiliare, Banci, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2020 - prezent

Departament: banci

Titlu Job: responsabil relații clienți

Responsabilitati:

-Preluarea apelurilor primite de la client și acționarea în concordanță cu solicitarea acestora -Deservirea cu promptitudine și profesionalism pentru fiecare client sau potențial client -Monitorizarea tranzacțiilor cu carduri și administrarea relației cu clienții deținători atât la telefon cât și pe email -Blocarea /deblocarea instrumentelor de plată conform responsabilităților -Vizualizarea popririlor și deblocarea sumelor cuvenite -Asigurarea suportului telefonic în ceea ce privește produsele de credit deținute de clienți ai bănci, comunicând-le informațiilor specific produsului deținut (valoare credit, dată expirare credit) -Colectarea feed-back-uli clienților pentru a ne ajuta să îmbunătățim calitatea serviciilor oferite

01.09.2019 - 31.03.2020

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: funcționar economic

Responsabilitati:

-Realizarea operatiunilor de validare conturi client, alocare client, deschidere si alimentare conturi client, precum si rezolvarea platilor esuate pentru clientii de tip Corporate; -Urmarirea operatiunilor de monitorizare precum si rapoartele care prezinta erori, corectarea si retransmiterea catre utilizatori; -Actualizarea rapoartelor, bazelor de date si alte informatii in legatura cu activitatea de Vanzari in mod regulat; -Indeplinirea oricarei alte sarcini specifice activitatii de suport privind buna functionarea si gestionarea activitatilor de vanzari Corporate; -Indeplinirea altor sarcini specifice postului conform necesitatilor care pot aparea in cadrul companiei, la solicitarea superiorului ierarhic.

01.07.2019 - 30.09.2019

Departament: management

Titlu Job: expert identificare și gestionare grup Țintă (pocu)

Responsabilitati:

-Identificarea și selectarea potențialilor beneficiari și frurnizarea de informații legate de proiect; -Participarea la evaluarea activități de formare; -Proiectarea și monitorizarea activităților -Distribuirea materialelor de informare și conștientizare elaborate.

01.09.2018 - 30.06.2019

Departament: banci

Titlu Job: consultant vânzări directe

Responsabilitati:

-Identificarea nevoilor și propunerea de soluții corespunzătoare către clienți; -Asistarea și oferirea suportului către client la completarea documentației necesare obțineri produsului sau serviciului solicitat; -Participarea la sesiunile de training organizate in scopul dezvoltări profesionale; -Informarea clienților cu privire la decizia finală rezultată in urma analizării documentelor necesare obținerii produsului sau serviciului solicitat; -Direcționarea clienților in unitatea bancară specificata la început, pentru a face demersurile necesare intrării in posesia serviciului solicitat; -Obținerea de referințe și menținerea relației cu clienții pe întreaga perioada de colaborare; -Întocmirea de rapoarte solicitate către managerul direct.

studii

 

Facultati:

2018 - 2020 Masterat: Management la Academia de Studii Economice din București din București.
2015 - 2018 Facultate: Management la Academia de Studii Economice din București din București.

Premii

Conferinte
May 2017 - Jun 2017: Sesiunea Științifică a Studenților
Academia de Studii Economice din București
Proiecte
Oct 2015 - Dec 2015: SIMPRACT
Proiect cofinanțat de Fondul Social European
Jul 2013 - Dec 2013: Practică în cadrul proiectului Leonardo da Vinci
Îmbunătățirea legăturii dintre experiența teorectică și practică dobândită in școala noastră cu realitatea pieții muncii in fiecare țară.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close