Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 15.02.1988

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:16.09.2006

Stagiu militar: da

obiectiv

 

În ultimii ani am lucrat cu tehnologii precum HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL, React JS (incepator) și tot ceea ce se referă la aceste tehnologii: Bootstrap, JQuery, Symfony, Wordpress, Joomla. Activitatea mea de bază a fost transformarea șabloanelor Photoshop primite de la departamentul de proiectare în cod HTML / CSS / jQuery, precum și integrarea lor în aplicații personalizate pentru fiecare client în parte;

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Inginerie, IT Software, IT Hardware

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2017 - prezent

Departament: it software

Titlu Job: frontend developer

Responsabilitati:

Responsabilitati:

Transformarea șabloanelor Photoshop în cod HTML ce putea fi ușor integrată în PHP sau în cadrul framework-ului Symphony și crearea întregii structuri HTML pentru proiectul nostru principal, menținând colaborarea cu departamentul de design și programatori. De asemenea, responsabilitatea mea a fost de a face site-urile web să aibă o performanță cât mai mare posibil: comprimarea imaginilor, conversația cu designerii implicați în acel proiect pentru a-mi da rezoluțiile exacte ale imaginilor, implementarea jQuery Lazy, compresia javascript, etc.

Am început să învăț elementele de bază ale Symfony-ului și am început să creez aplicații de site-uri și, de asemenea, un CMS bazat pe logica structurii wordpress.

Unul dintre proiectele mele preferate a fost să creez un plugin wordpress personalizat, cu o temă dinamică personalizată, care trebuia să genereze automat pagini (cu imagini, filme, text, categorii, tag-uri) de la prima instalare și apoi în fiecare zi, acest site trebuia să se actualizeze automat dacă altula pagina era găsită, pe baza unui JSON pe care l-am primit.

Tot în această companie am realizat site-uri web wordpress personalizate, landing pages, pagini de la zero personalizate folosind: HTML, CSS, jQuery.

01.05.2012 - 31.07.2017

Departament: it software

Titlu Job: frontend developer

Responsabilitati:

După ce am terminat facultatea, acesta a fost primul meu job în domeniul telecom, IT.

Responsabilitati:

Crearea si dezvoltarea unor aplicatii web cu design adaptiv / responsive pentru web,
mobile si tablete folosind HTML5, CSS3, Media Queries, JavaScript / jQuery, Parallax;

Implementarea de template-uri cu ajutorul cunostintelor xHTML, CSS, JavaScript / jQuery,
Bootstrap;

Transformarea template-urilor din Photoshop in cod HTML/CSS/jQuery precum si integrarea
acestora in aplicatii ;

Slieing-ul de layout -uri cu ajutorul Photoshop-ului ;

Implementarea de template-uri cu ajutorul cunostintelor xHTML, CSS, JavaScript / jQuery,
Bootstrap;

Realizarea si modificarea de teme Wordpress si Joomla, implementarea si modificarea plugin-urilor pentru a se adapta fiecarui website in parte;

Rezolvarea incompatibilitatilor cross-browser intre Internet Explorer , Firefox, Google
Chrome, Opera, Safari pentru diferite sisteme de operare si platforme (desktop, tablete, mobile);

Testarea si simularea aplicatiilor web;

Unul dintre cele mai mari proiecte la care am lucrat a fost un business portal creat pe framework-urile Zend și Boostrap. În cadrul acestui proiect, responsabilitatea mea a fost să am grijă de întreaga interfață a aplicației, menținând conexiunea între departamentele SEO, design și programatori.

studii

 

Facultati:

2007 - 2011 Facultate: Automatica, Calculatoare la Facultatea de Automatica, Electronica si Informatica din Craiova. Utilizarea limbajelor, mediilor şi tehnologiilor de programare pentru realizarea de aplicaţii
tehnice;

Abilitati de proiectare şi utilizare a executivelor , sistemelor de operare şi tehnicilor de
programare in timp real ;

Configurarea structurii sistemelor de conducere, proiectare asistată, realizarea funcţiilor de
monitorizare şi de diagnoza a sistemelor;

Programarea microsistemelor şi a automatelor programabile;Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close