Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 11.09.1988

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:14.07.2020

obiectiv

 

Capabilă de la lucra într-un mediu profesional exigent, într-o echipă ambițioasă în care să-mi pun în valoare capacitatea de analiză și sinteză, adaptabilitatea la orice condiții, beneficiind din plin de atuurile oferite de o companie ambițioasă, un nivel de expertiză și profesionalism bine conturat pe piață.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Office / Back-office / Secretariat, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, Functii publice, Turism / Hotel staff, Petrol / Gaze, Banci

Oras de lucru: Brasov, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2020 - prezent

Departament: grafica / webdesign / dtp

Titlu Job: freelancer

Responsabilitati:

Am creat cărți de vizită, pliante si am realizat editarea fotografiilor solicitate de clienți, precum și materiale necesare conținurilor de website. La cererea clienților, am realizat design-ul specific al materialelor impuse de protocoalele și standardele brand-ului. Am reușit finalizarea cu succes a mai multor cerințe de freelancing având ca rezultat un grad de mulțumire ridicat din partea clienților.

01.08.2019 - prezent

Departament: internet / e-commerce

Titlu Job: administrator business

Responsabilitati:

Gestionarea resurselor interne și externe în vederea îndeplinirii obiectivelor urmărite și a respectării deadline-urilor stabilite.
Am răspuns la problemele întâmpinate cu abilități excelente pentru rezolvarea reclamațiilor.

01.08.2018 - 31.07.2019

Departament: crewing / casino / entertainment

Titlu Job: coordonator evenimente

Responsabilitati:

Propunerea și implementarea ideilor, a temelor și a altor elemente creative pentru a sprijini managementul. Am contribuit la motivarea și la sprijinul personalul din departamentul creativ având ca rezultat un flux de lucru excelent și de productivitate.

01.10.2017 - 30.06.2018

Departament: banci

Titlu Job: ofițer bancar

Responsabilitati:

Promovarea și vânzarea de produse și servicii bancare, precum și gestionarea relațiilor cu clienții. Identificarea și maximizarea oportunităților de vânzare, precum și extinderea portofoliului curent de clienți.

01.02.2017 - 31.10.2017

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: consultant economic

Responsabilitati:

Am oferit servicii de consultanță și expertiză necesare pentru accesarea și
implementarea proiectelor finanțate prin fonduri nerambursabile.
Am contribuit la dezvoltarea companiei cu o înțelegere puternică și utilă a conceptelor, a strategiilor economice, financiare și a celor de marketing.

01.01.2015 - 31.01.2017

Departament: functii publice

Titlu Job: manager proiect

Responsabilitati:

Analiza programelor lansate și identificarea noilor oportunități de finanțare a proiectelor conform legislației în vigoare.
Am asigurat parcurgerea tuturor etapelor specifice programelor de finanțare în conformitate cu obiectivele stabilite, termenele și a bugetelor predefinite.

01.10.2012 - 31.10.2014

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: assistant regional manager

Responsabilitati:

Pregătirea documentelor specifice unei companii de consultanță în securitate și raportare directă la sediul OMV din Viena. Gestionarea informațiilor privind activitățile desfășurate și respectarea cu strictețe pentru confidențialitatea datelor în domeniul firmei de consultanță în securitate.

01.03.2011 - 31.03.2012

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: recepționera

Responsabilitati:

Asigurarea activităților de check-in și check-out ale clienților, precum și rezolvarea solicitărilor online. Am supravegheat întreaga activitate a recepției și am organizat diverse evenimente.

01.04.2009 - 30.06.2009

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: internship în domeniul turismului

Responsabilitati:

În această perioadă am dobândit o reală experiență în cele două departamente unde am activat: Recepție și Rezervări, într-un lanț hotelier important în România și în lume. Contactul cu grupul hotelier Continental m-a ajutat să înțeleg sistemul profesional de abordare a activității hoteliere in ansamblu.

studii

 

Facultati:

2017 - 2018 Colegiu / Studii postliceale: Design Vestimentar la Scoala populară de arte Tudor Jarda din Cluj-Napoca.
2007 - 2010 Liceu / Școală profesională: Filologie la Colegiul Național Emanuil Gojdu din Oradea. Diplomă de Bacalaureat
2007 - 2010 Facultate: Facultatea de Economia Turismului Intern și Internațional la Universitatea Româno-Americană din Bucuresti.

Premii

Calificari
Jan 2021: Noțiuni fundamentale de marketing digital, IAB Europe

Aug 2014: Curs "Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune"

May 2007: Competente lingvistice de nivel avansat in Limba Engleza

Proiecte
Oct 2015 - Nov 2015: Loisir stil Art Nouveau - Redescoperirea grădinilor interioare ale monumentelor istorice - Ediția 1, proiect finanțat de Administrația Fondului Cultural Național
Funcția deținută: Expert implementare acrivități
Jul 2015 - Sep 2015: Sprijinirea și dezvoltarea spiritului artistic la tineri, proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană de Sport și Tineret Bihor
Funcția deținută: Assistent Manager
Apr 2015 - Jun 2015: Spațiu verde pentru toți copiii-reamenajare spațiu verde la Eco Școala Gimnazială "Oltea Doamna", proiect finanțat de MOL România
Funcția deținută:
Responsabil în relației cu partenerii și presa
Sep 2014 - Nov 2014: Generația Verde, proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană de Sport și Tineret Bihor
Funcția deținută:
Manager Executiv
Voluntariat
Dec 2012 - Dec 2012: Mobilitate pe piața muncii, informarea și integrarea tinerilor pe piața muncii", proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană de Sport și Rineret

Certificari
Jul 2007: Certificat de absolvire a liceului

May 2007: Level 1 Certificate in English (ESOL) University of Cambridge

Hobby-uri
Design Industrial, Drumeții în natură, Design Vestimentar, PicturăPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close