Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 12.06.1988

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:17.12.2007

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Lucrul intr-un mediu creativ si profesional astfel incat sa se poata obtine maximum de performanta si satisfactie a clientului.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2013 - 31.03.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: manager / head chef

Responsabilitati:

Administrator si bucatar sef in cadrul unei companii de catering si home-delivery.
Responsabilitati:
-Research si alcatuirea meniurilor
-Campanii marketing si PR
-Training staff
-Gestiune stoc
+ Alte activitati ce revin unui administrator de firma.

01.06.2012 - 28.02.2013

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: head chef

Responsabilitati:

Bucatar sef intr-un restaurant tip bistro cu specific chinezesc / asiatic.
Responsabilitati:
-Alcatuirea si administrarea bucatariei
-Alactuirea si prepararea meniului
-Campanii fidelizare si atragere clienti
-Gestiune si receptie marfa si stoc
-Consultanta HoReCa si administrativa

01.03.2012 - 31.07.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sous chef

Responsabilitati:

Sous Chef in cadrul unui restaurant cu specific mediteranean fusion aflat sub conducerea Chef Gaetano Migliorato.
Responsabilitati:
-Co-Alcatuirea si prepararea meniului
-Alcatuirea si prepararea bufetului pentru vernisajele si degustarile de vinuri din locatie.
-Training si coaching FOH si BOH
-Receptia si gestionarea marfii
-Research retete si tendinte

01.10.2011 - 31.03.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: commis chef

Responsabilitati:

Commis chef in cadrul restaurantului PRIME Steaks & Seafood situat in incinta hotelului Radisson BLU aflat sub conducerea Chef Sorin BONTEA.
Responsabilitati:
-Prepararea meniului restaurantului, barului si room-service in conformitate cu standardele de 5* ale Hotelului.
-Aprovizionarea marfii auxiliare
-Prepararea meniului special pentru clientii speciali

01.03.2011 - 31.05.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: freelance & consultive chef

Responsabilitati:

Freelance chef pentru evenimente private.
Consultanta pentru startup-uri din domeniul HoReCa .
Manageriat & Consultanta B2B startup-uri.

01.06.2010 - 31.03.2011

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sous chef

Responsabilitati:

Sous Chef in cadrul unui Bistro cu specific haute-cusine situat pe BD. Decebal.
Responsabilitati:
- Compunerea si administrarea bucatariei
-Alcatuirea si prepararea meniului si a retetarului
-Training FOH si BOH
-Receptia si gestiunea marfii si stocului
-Research retete, tendinte si campanie de fidelizare si atragere clienti.

01.10.2009 - 31.03.2010

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: commis chef

Responsabilitati:

Bucatar in cadrul unui restaurant cu specific romanesc - medieval. Prepararea produselor din meniu conform standardelor. Gestiune stoc.

01.01.2009 - 30.09.2009

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sous chef

Responsabilitati:

Bucatar in cadrul unui night- club/ terasa zi. Preparate
internationale. Responsabil cu aprovizionarea si stocul marfii.

studii

 

Facultati:

2015 - prezent Facultate: Drept la Universitatea Nicolae Titulescu din Bucuresti.

Premii

Premii si Distinctii
May 2017: Italian Authentic Food&Wine Training (North vs. South)

Jun 2014: Specializare bucatarie Italianeasca & Mediteraneeana

Apr 2014: "Pesce e Pasta" Mediteraneean Cuisine

Feb 2012: LacertA Wine Steaks&Seafood Specialisation

Nov 2010: French Cuisine Innovations

Calificari
Oct 2010: Cursuri Calificare Bucatar



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close