Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 15.08.1990

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:08.01.2009

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Imi doresc sa ma dezvolt intr-o firma cu potential , de unde pot sa cresc atat ca valoare pentru companie cat si pe plan personal.

Salariu: 800,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Inginerie, Protectia mediului, Protectia muncii, Controlul calitatii

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2018 - prezent

Departament: grafica / webdesign / dtp

Titlu Job: foreman

01.07.2014 - 28.02.2018

Departament: publicitate

Titlu Job: sales reprezentative

Responsabilitati:

RESPONSABILITATI:
- Prelucreaza materiale pentru inscriptionari pe diverse suporturi masini, vitrine, panouri, textile, etc (decupeaza grafica, decoleaza surplusul de folie, aplica folia de transfer);
- Inscriptioneaza diverse suprafete, respectand standardele de calitate;
- Ofera clientilor detalii si informatii despre materialele folosite, ii consiliaza pentru alegerea celor mai bune variante pentru realizarea si intretinerea lucrarilor;
- Se deplaseaza la sediul clientilor pentru masuratori si pentru informatii despre caracteristicile tehnice ale lucrarilor, amplasarea locatiilor sau pentru montarea lucrarilor executate.
- Relationarea cu clientii privind: oferirea de informatii, intocmirea de oferte si urmarirea raspunsurilor primite de la clienti, preluarea, transmiterea si urmarirea stadiului comenzilor;

01.09.2013 - 01.11.2013

Departament: altele

Titlu Job: reprezentant relatii cu clientii

Responsabilitati:

Preluarea apelurilor si rezolvarea problemelor solicitate de catre client.

studii

 

Facultati:

2013 - 2015 Masterat: Ingineria si managementul in protectia mediului la Universitatea Politehnica din Bucuresti , Facultatea de Ingineria Sistemelor Biotehnice din Bucuresti.
2009 - 2013 Facultate / Colegiu: Ingineria Mediului la Universitatea Politehnica din Bucuresti , Facultatea de Ingineria Sistemelor Biotehnice din Bucuresti.

Facultati in straiatate

..

Premii

Certificari
May 2019: Școala Informala de IT
Front End Web Developer
Mar 2019 - May 2019: Școala Informala de IT
Intro in IT
Intro in Testare manuala
Intro in Programare
Oct 2015 - Nov 2015: Absolute School
Grafica DTP nivel 2

STRUCTURA CURSULUI DE GRAFICA-PHOTOSHOP-COREL NIVEL 2
ADOBE PHOTOSHOP
1. Inlocuirea texturilor dintr-o imagine. Schimbarea materialitatilor unor obiecte. Prelucrarea si generarea diverselor zone intr-o imagine. Ex: prelucrarea si generarea pielii umane.
2. Prelucrarea imaginilor alb-negru si a imaginilor vechi. Modalitati de colorarea a imaginilor alb-negru vechi. Modalitati de folosire a filtrelor de ajustare si efecte speciale prin masti. Ex: prelucrarea unor imagini alb-negru vechi si moduri de colorare a acestor imagini vechi pentru tipografie. (duotone, gradient-map, etc.)
3. Selectiile avansate si moduri de selectare pentru suprafete complicate. Ex: frunzisul copacilor, coafuri , blanuri ) etc. cu ajutorul mastilor si al anumitor proprietati ale programului.
4. Simularea unor suprafete si texturarea unor imagini cu ajutorul altor imagini. Maparea unor imaginilor si asezarea imaginilor in perspective pe mai multe planuri simultan. Ex: Simularea apei, a ploii, desene si imagini pe o suprafata textila
5. Animatia si moduri diferite de animatie in Photoshop. Ex: realizarea unei reclame animate pentru mediul online in format GIF.
6. Capacitatile de automatizare a programului, modul de folosinta a sistemului Batch de prelucrare automata a mai multor imagini. Realizarea, incarcarea si editarea brush-urilor pornind de la imagini noi si a desenelor vectoriale automate. Ex: Simularea picaturilor de apa prin brush-uri si realizarea unei reclame pentru o firma de bauturi racoritoare.
COREL DRAW
1. Pregatirea pentru tipografie a diferitor materiale publicitare si setarile programului pentru tiparul OFFSET. Realizarea unui pliant fata-verso cu 3 biguri si cu datele tehnice pentru tipar. Legarea textului in coloane. Impartirea zonelor pentru indoire, etc.
2. Realizarea copertilor de carte sau de albume. Pregatirea pentru tipografie. Ex: Pregatirea pentru tipar a unei coperte de carte cu cotor, lacuire selectiva. Generarea si transformarea codului de bare in format vectorial pe baza unui ISBN. Realizarea pdfului de tipografie. Verificarea numarului de culori din pdf.
3. Realizarea mapelor de prezentare fata-verso. Realizarea matritei vectoriale fata-verso pentru diverse mape de prezentare. Pregatirea pentru tipar.
4. Grafica si desenul Interiorului cdurilor si ale carcaselor exterioare. Pregatirea pentru tipar, matritele cd-urilor si ale carcaselor. Transformarea si adaugarea unor desene ca desene sau brushuri vectoriale presetate.
5. Realizarea unui catalog de prezentare. Macheta de baza, impartirea machetei, pregatirea de tipografie, numerotarea automata a paginilor . Realizarea machetei de baza-masterul catalogului. Pregatirea de tipar. Diferite tipuri de cataloage.​
Voluntariat
Mar 2010 - May 2013: UNSR

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20