Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 07.03.1997

obiectiv

 

Sunt un fiziokinetoterapeut cu o fire perseverenta, sociabila, serioasă, muncitoare, sinceră, devotată, responsabilă și care se dedică in ceea ce face . În cadrul colectivului pot activa cu ușurință având spirit practic dezvoltat ,cooperând in tocmai cerințelor cerute pentru o bună funcționare . În relaționarea cu pacientul sunt specialistul ce transmite incredere,siguranță, calm ,profesionalism ,atenție ,grijă totul in scopul ajutorării și vindecării .

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Internship / Voluntariat

Departament: Medicina umana, ONG / Voluntariat, Medicina alternativa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2020 - 31.10.2020

Departament: medicina umana

Titlu Job: fiziokinetoterapeut

Responsabilitati:

În cadrul acestui loc de munca am lucrat cu pacienți de pe sectia => Recuperării Pediatrice { cazurile de care m-am ocupat si pe care le-am tratat au fost diverse începând de la vârsta de 1 lună până la 18 ani , cu patologii de tipul deformarilor de coloană , precum si ale membrelor ( scolioză , cifoză, lordoză , cifoscoloză ,picior tal valg , picior equin , genu valgum/ genu varum , fracturi , luxati, entorse ), afecțiunii neurologice ( paralizii cerebrale , hemipareze/hemiplegi , parapareze/paraplegi , tetrapareze/tetraplegi , spina bifida , sindrom de plex brahial , întârziere neuropsihomotorie ) . => Recuperării Obstrecticale (Gravide )- în cazul acesta am tratat anumite probleme locomotori care survin viitoarelor mame , precum durerii lombare , cervicale ,rigiditate generală a corpului , edeme ale picioarelor . => Recuperării Post-partum - După sarcină pacientele mele au revenit in sala de kinetoterapie pentru ale da exerciții ce să le refacă postura , sa le repare diastazis abdominal , pentru a avea o tonifiere musculară generală , si o amplitudine de mișcare bună pentru activitățile cotidiene. => Kinetoterapie și kinetoprofilaxie copii și adulti - Am executat programe de kinetoterapie analitică ori gimnastică cu aparatură medicală și de fitness. Am aplicat proceduri de masaj - Somatic ( este un masaj relaxat ce i-a ajutat pe pacienti mei la refacera musculară dupa un efort fizic , suprasoliciatre , oboseală musculară ) - Terapeutic (decontracturant , l-am efectuat la persoane de sex masculin cât si feminin 20-60 de ani ce aveau o musculatura încordantă , ușor deformată) - Masaj Gravide ( acest masaj l-am executat pentru a indepărta oboseala și disconfortul muscular general al viitoarelor mămicii , acesta fiind o combinație între masajul somatic si drenajul limfatic , prin faptul că se folosesc mișcări liniare , circulare , de ușor pompaj , fine ) - Masajul nou-născutului , combinat cu o ușoară gimnastică generală (prin mobilizari pasivo-active a bebelușului) -Masaj anticelulitic - l-am făcut la sexul feminin începând de la vârsta de 18-50 de ani , pentru a realiza un tonus muscular mai definit - Masaj reflexogen ( Reflexoterapie ) - Am realizat acest masaj la o categorie de vârstă largă (20-70 de ani ) , prin care am realizat o echilibrare nervoasă/senzitivă și locomotorie .

01.03.2019 - 31.03.2020

Departament: medicina umana

Titlu Job: fiziokinetoterapeut

Responsabilitati:

Am activat în domeniul medicinii clinice tratând cazuri din => Secția Ortopedică /Traumatologică ( fracturi , luxatii , entorse , pinteni calcanieni ,umăr blocat și dureros , epicondilite , gonartroze, artoroze , bursite, sindrom de tunel carpian )
=> Post-operatorie (ruptură de menisc , leziune de ligament încrucișat )
=> Neurologică /Neuro-chirurgicală ( am avut pacienți cu diverse paralizi , post-tumori , displazi de șold , accidente rutiere leziuni multiple )
=> Geriatrică ( am lucrat cu persoane vârsnice ce sufereau de sechele post-AVC , Parkinson , rigiditate generală corporală , coxartoze , proteze de sold , poliartrita reumatoidă )
=> Pediatrică ( am făcut programe ce recuperare atât la bebeluși , cât și la copii pre-școlari , școlari și adolescenți , ce aveau deformări de coloană ( scolioze , cifoze, lordoze, cifoscolioze) , probleme de postura si coordonare corporală , întârzieri în dezvoltare.
Proceduri de fizioterapie aplicate => Electroterapie , Ultrasunete , Laser , Băi galvanice , Împachetari cu parafină si cataplasme medicinale calde sau reci (ușoara termoterapie/crioterapie)
Am realizat diverse masaje , precum - Masaj somatic (de relaxare ), Masaj terapeutic (decontracturant ), Masaj anticelulitic , Masaj reflexogen (Refloxoterapie ) , Drenaj Limfatic manual , Masaj facial si capilar.

studii

 

Facultati:

2019 - prezent Masterat: Nutriție si Siguranță alimentară la UMF " Carol Davila " Facultatea de Farmacie din Bucuresti.
2015 - 2018 Facultate: Balneofiziokinetoterapie si recuperare medicala (BFKT) la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila " din Bucuresti.

Premii

Certificari
Dec 2020 - Dec 2020: Kinetic Recovery Education - Curs Recuperarea coloanei cervicale

Dec 2020 - Dec 2020: Kinetic Recovery Education - Curs Recuperarea umărului

Nov 2020 - Nov 2020: Certificat Curs Recuperarea genunchiului si a Coloanei lombare (Kinetic Recovery Education)

Sep 2020 - Oct 2020: Certificat curs Terapie Manuala Fasciala (Kinetic Recovery Education)

Hobby-uri
Îmi place sa fac Ergoterapie sau terapie ocupationala ( terapia prin joaca ) pentru a detasa persoana suferinda macar pentru o clipa de la durerea sa si astfel sa o fac a desfasoare o activitate in scopul vindecarii fără a i se părea obositor sau deranjant, cititul, muzica, activitătii recreative în aer liber, voluntariatPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close