Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 07.01.1977

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:15.06.2003

obiectiv

 

Dezvoltarea unei cariere intr-un mediu dinamic si orientat spre performante, care sa-mi permita utilizarea si dezvoltarea cunostintelor profesionale.

Tip job: Full time

Departament: Telecomunicatii, Financiar / Contabilitate, Banci, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Timisoara

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2004 - 22.07.2010

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: financial analyst

Responsabilitati:

Raportarea lunara,trimestriala si anuala a situatiilor finaciare; intocmirea de previziuni ale rezultatelor financiare (P/L, B/S, Cash-Flow, CAPEX); gestionarea si urmarirea contractelor de clienti si furnizori; emiterea facturilor lunare conform contractelor incheiate; analize si prognoze pe client; intocmirea situatiei de vanzari pe portofolii de clienti si analiza modificarilor lunare si trimestriale; verificare facturi furnizori si alocare coduri proiecte; creare structura de alocare a codurilor de proiecte in vederea analizei pe baza centrelor de profit.

Realizari:

Am realizat modul de codificare al echipamentelor in vederea inventarierii si am identificat documentele necesare urmaririi stocului, precum si circuitul lor in firma; am creat structura de alocare a codurilor de proiecte in vederea analizei pe baza centrelor de profit; am contribuit la implementarea programelor de contabiliate si gestiune; am identificat rapoartele necesare analizei centrelor de profit si a centrelor de cost; am intocmit situatii financiare pentru urmarirea vanzarilor pe fiecare categorie de venit lunar/trimestrial/anual; situatii pentru urmarirea contractelor incheiate pentru clienti noi, pentru suplimetare servicii clienti existenti si a contractelor reziliate; situatii pentru urmarirea costurilor recurente si a posibilitatii de reducere a acestora; situatii pentru urmarirea portofoliilor de clienti alocate agentilor de vanzari; coordonez o echipa de 5 oameni.

01.06.2002 - 28.02.2004

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Inregistrarea in contabilitate a facturilor de diferente de curs, de procesare, reambalare, de servicii si de import-export; inregistrarea in gestiune a intrarilor si iesirilor de marfa; reconcilierea lunara dintre inventarul fizic si evidenta contabila a stocurilor;calculul amortizarii mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar; urmarirea clientilor dupa data scadenta si termene de incasare in conformitate cu contractele de vanzare-cumparare; intocmirea proceselor verbale de compensare; evidenta cec-urilor si biletelor la ordin;

01.12.2001 - 31.05.2002

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Inregistrarea in contabilitate a documentelor primare pe analitice distincte si intocmirea notelor contabile;completare Registrul Jurnal, Registre de vanzari si cumparari si Registrul de inventar al mijloacelor fixe;evidenta analitica a avansurilor spre decontare, precum si a deconturilor;urmarirea vechimii soldurilor din avansuri si avertizarea angajatilor cu deconturi neinchise; calculul diurnei si a cheltuielilor de transport si cazare aferente deplasarilor angajatilor.

01.06.2001 - 30.11.2001

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: contabil junior

Responsabilitati:

Intocmire avize de insotire a marfii,facturi si chitante fiscale,note de recepţie, bonuri de predare-transfer-restituire; evidenta cantitativa a stocului pe baza fiselor de magazie pe fiecare sortiment; verificarea stocurilor pe fiecare depozit in parte, identificarea si corectarea inadvertentelor; efectuare plati si incasari in numerar; evidenta cec-urilor si biletelor la ordin.

studii

 

Premii

Sept 2005: "Bugetul -Instrument de Planificare si Control Financiar al Companiei"

Apr 2008 : "Eficienta Economica si Controlul de Gestiune. Reorganzarea Societatilor pe Centre de Performanta"

Ian 2011: International English Language Testing System -6.5/9 (competent user +)

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close