Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 01.03.1981

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:07.09.2006

obiectiv

 

farmacist/ farmacist diriginte

Salariu: nespecificat

Beneficii: program adecvat, mediu de lucru placut, etc.

Tip job: Full time

Departament: Farmacie

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2017 - prezent

Departament: farmacie

Titlu Job: farmacist

Responsabilitati:

Consilierea pacientilor, recomandarea produselor OTC, suplimente si parafarmaceutice. Participa la efectuarea comenzilor si vine cu sugestii in scopul optimizarii activitatii din farmacie. Elibereaza retete simple si compensate. Receptia cantitativa si calitativa a produselor farmaceutice si parafarmaceutice. Participa la invetarierea anuala.

01.11.2014 - 31.07.2017

Departament: farmacie

Titlu Job: farmacist diriginte

Responsabilitati:

Coordoneaza si organizeaza personalul din farmacie. Elibereaza retete electronice si tipizate, conform contractului cu CJAS. Participa la efectuarea comenzilor necesare functionarii farmaciei. Asigura suport profesional pentru personalul din subordine. Consilierea pacientilor si recomandarea produselor OTC, a suplimentelor nutritive, a produselor dermato-cosmetice si cosmetice. Realizarea de rapoarte saptamanale in scopul cresterii numarului de pacienti si dezvoltarea farmaciei. Receptia medicamentelor si a produselor farmaceutice si parafarmaceutice. Participa si organizeaza inventarierea anuala.

01.06.2011 - 30.11.2014

Departament: farmacie

Titlu Job: farmacist

Responsabilitati:

Elibereaza medicamente pe prescriptie medicala si la recomandare. Gestioneaza stocul farmaciei referitor la medicamente, suplimente nutritive, cosmetice si parafarmaceutice, centralizeaza retetele gratuite si compensate, inregistrarea discount-urilor acordate de producatori. Receptioneaza facturile de la furnizori si ajuta la preluarea marfii. Participa la imaginea interioara a farmaciei. Consilierea pacientilor privind interactiuni si reactii adverse. Realizarea registrului de casa zilnic.

01.10.2005 - 01.05.2011

Departament: farmacie

Titlu Job: farmacist/farmacist diriginte

Responsabilitati:

consilierea pacientilor privind modul de administrare al produselor farmaceutice, riscuri, reactii adverse, interactiuni; eliberarea de retete, eliberarea medicamentelor pe baza de prescriptie medicala si OTC-uri; prepararea retetelor magistrale; receptionarea facturilor, stabilirea preturilor de vanzare, efectuarea comenzilor pentru medicamente, OTC-uri, suplimente nutritive, cosmetice si parafarmaceutice; coordonarea personalului, gestionarea stocului de marfa; realizarea registrului de casa zilnic si a rapoartelor la sfarsitul lunii, efectuarea si inregistrarea platilor catre furnizori, raportarea retetelor compensate si gratuite catre CAS.
M-am ocupat de comenzi pentru medicamente, suplimente nutritive, OTC-uri, cosmetice si parafarmaceutice, asigurand necesarul cerut de pacienti. Am stabilit preturile cu amanuntul. Am recomandat si eliberat produse noi. Am organizat personalul pentru a crea un mediu de lucru placut si am diminuat conflictele aparute pe parcurs. Am crescut vanzarile la o farmacie nou-deschisa, reusind sa formez o clientela stabila si in crestere. Am realizat registrul de casa zilnic si inchiderile de luna. Am raportat retetele compensate si gratuite la CJAS la sfarsitul lunii.

01.09.2004 - 01.10.2005

Departament: farmacie

Titlu Job: operator calculator

Responsabilitati:

Elibereaza OTC-uri, cosmetice, parafarmaceutice si suplimente nutritive. Receptioneaza facturi de la furnizori. Prepara retete magistrale. Consilierea pacientilor si recomandarea produselor din farmacie.
Mi-am dezvoltat cunostintele farmaceutice si partea practica, reusind sa imi indeplinesc sarcinile atribuite cu succes.

studii

 

Facultati:

2006 - 2011 Masterat: Laborator farmaceutic la Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu, Facultatea de Farmacie din Cluj-Napoca. rezidentiat
2000 - 2005 Facultate: farmacie la Universitaea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu, Facultatea de Farmacie din Cluj-Napoca.

Premii

Rezidentiat in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca, specialitatea Laborator farmaceutic.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close