Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 21.07.1972

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:01.01.1998

obiectiv

 

Dorinta de a lucra intr-o firma careia sa-i pun la dispozitie experienta mea in domeniul farmaceutic si al vinzarilor.

Tip job: Full time

Departament: Audit / Consultanta

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2010 - prezent

Departament: farmacie

Titlu Job: farmacist

Responsabilitati:

- informez pacientii despre modul de utilizare al medicamentelor si despre potentialele lor riscuri sau efecte adverse;
-eliberez medicamente cu prescriptie medicala;
- interactioneaza cu pacientul si fac recomandari individualizate in functie de nevoile sale.

Realizari:

Cele mai importante realizari sunt faptul ca interactionez foarte usor cu pacientii, accepta recomandarile pe care le fac pentru ca sunt argumentate si incerc sa multumesc fiecare pacient daca este posibil cu produsele potrivite atat din punct de vedere al indicatiilor terapeutice, cat si al costurilor suportate de pacient.
Activitatea mea part time din farmacie presupune:
- eliberez medicamente cu prescriptie medicala;
- informez pacientii despre modul de utilizare al medicamentelor, beneficiile pe care le aduce acestuia, riscurile pe care si le asuma daca nu respecta tratamentul cronic in mod constant, cat si si despre potentialele lor riscuri, contraindicatii sau efecte adverse care ar putea sa apara, alte medicamente din schema terapeutica a pacientului cu care acestea ar putea interfera;
- ma asigur ca medicamentele eliberate nu sunt contraindicate pacientului si respecta dozele conform indicatiilor;
- incerc sa identific nevoile pacientilor si formulez recomandari in consecinta;
- interactionez cu pacientul si fac recomandari individualizate produselor medicamentoase care se elibereaza fara prescriptie medicala, in functie de afectiunile sale, nevoile sale, problemele sale de sanatate, dar si bugetul pe care il are la dispozitie;
- ma asigur ca pacientul este servit cat mai repede, cu promptitudine si empatie si promovez imaginea farmaciei prin recomandarile pe care le fac a propos de medicamentele care se elibereaza fara prescriptie medicala;
- incerc sa ofer intotdeauna pacientului o alternativa daca produsul pe care il cauta nu se gaseste in farmacie deoarece nu se mai fabrica sau lipseste din stoc, caut intotdeauna sa gasesc solutii impreuna cu pacientul pentru nevoile, problemele de sanatate pe care le are pentru a le rezolva constructiv.

01.09.2007 - 22.11.2010

Departament: farmacie

Titlu Job: regional sales manager

Responsabilitati:

Regional Sales Manager zona Nord- Vest:
- coordonare, motivare, cooperare echipa pentru a atinge obiectivele profesionale ale companiei si personale (ale membrilor echipei);
rezolvarea situatiilor conflictuale aparute in cadrul echipei sau in relatia acestora cu departamentele sediului central;
- dezvoltare echipa atat tehnic, cat si pe abilitati de tipul: negociere constructiva, relationare cu clientul, relationare cu liderii de opinie, tehnici de promovare si management client.

Realizari:

Regional Sales Manager cu cele mai bune rezultate pe tara dupa toate criteriile de evaluare si indicatorii de performanta: target, cota de piata, evolutie MS, indice de evolutie fata de produsele proprii tara si fata de competitorii din zona mea de influenta.
Bun management al oamenilor, armonie in echipa, colaborare, cooperare membrii echipei cu atingerea obiectivelor de business.
Foarte bune abilitati de relationare cu liderii de opinie si colegii din subordine.
Echipa a ramas completa, nu a plecat nimeni in perioada in cei trei ani in care am fost Regional Manager si in ultimul ciclu a fost singura echipa care a primit bonusuri pentru realizarea si depasirea targetului.

01.11.2005 - 01.09.2008

Departament: farmacie

Titlu Job: reprezentant medical, apoi reprezentant medical senior

Responsabilitati:

Reprezentant Medical Senior in echipa Boehringer-Ingelheim (medici specialisti: cardiologi, pneumologi, internisti, infectionisti) cu rezultate si evolutie buna.
Evidentiat in doi ani ca si reprezentantul cu cele mai bune rezultate si evolutie.
Responsabilitati:
- Promovarea produselor de ultima generatie din portofoliul companiei pe teritoriul arondat(5 judete);
- Activitate de marketing intelligence (oferte concurenta, coordonate, potential, atitudine clienti);
- Planificare si raportare teritoriala;
- Promovează produsele către clienţii targetati, �vederea atingerii obiectivelor planurilor teritoriale.
- Identifică necesităţile fundamentale ale pacientilor clientilor legate de produse ;
- Promoveaza produsele la clienti �conformitate cu strategia de marketing;
- Dezvolta si intretine relatiile cu factorii de decizie din teritoriul arondat � Medici, Farmacisti si alte autoritati.;
- Urmarirea stocurilor si a desfasurarii optime a livrarilor catre farmaciile de circuit deschis. .

Realizari:

Cele mai bune rezultate in termeni de realizare si depasire a targetului, cea mai buna cota de piata atat fata de celelalte regiuni din tara cat si fata de produsele competitoare din zona mea de influenta, indice de evolutie peste 100%.

01.08.2003 - 01.11.2005

Departament: farmacie

Titlu Job: reprezentant medical, apoi reprezentant medical senior

Responsabilitati:

- Reprezentant medical in echipa de vinzari pe cele 5 judete arondate;
-dupa doi ani Senior Med. Rep in echipa Boehringer-Ingelheim (medici specialisti: cardiologi, internisti, medici de familie, gastroenterologi) cu rezultate si evolutie buna.
Evidentiat in doi ani ca si reprezentantul cu cele mai bune rezultate si evolutie (reprezentantul anului).
Responsabilitati:
- Promovarea produselor din portofoliul companiei pe teritoriul arondat;
- Activitate de marketing intelligence (oferte concurenta, coordonate, potential, atitudine clienti);
- Planificare si raportare teritoriala;
- Promovează produsele către clienţii targetati, �vederea atingerii obiectivelor planurilor teritoriale.
- Identificarea nevoilor fundamentale ale pacientilor clientilor legate de produsele aflate in promovare ;
- Promovarea produselor la clienti �conformitate cu strategia de marketing;
-Cunoasterea in detaliu a produselor cu care competitionam direct atat in ceea ce priveste partea medicala, cat si activitatea comerciala a acestora;
- Dezvolta si intretine relatiile cu factorii de decizie din teritoriul arondat � Medici, Farmacisti si alte autoritati.;
- Urmarirea stocurilor si a desfasurarii optime a livrarilor catre farmaciile de circuit deschis;
- promovarea produselor in farmacii, asigurarea stocurilor produselor promovate si promovarea pachetelor promotionale in farmacii (promovarea inclusiv a politicii comerciale a companiei).

Realizari:

Timp de 3 ani Reprezentantul anului, Reprezentantul Medical nr. 1 in firma.

01.06.1997 - 01.01.2001

Departament: farmacie

Titlu Job: farmacist in sectia de conditionare a medicamentului

Responsabilitati:

- coordonare echipa operatori chimisti in sectia granulare, dar si in sectiile comprimare, drajefiere, ambalarea medicamentului.

Realizari:

Datorita unei activitati care se repeta nu mi-a placut foarte mult aceasta activitate, dar am incercat sa o fac cu profesionalism si, oricum, am invatat multe lucruri despre producerea medicamentelor care mi-au folosit ulterior in activitatea de promovare.

studii

 

Activitati extracurriculare

- Carnet de conducere cat. B din 1998
- am facut traininguri cu companii prestigioase de training (TMI, Ascend, Achieve Global, ITOL Central Eastern Europe, CIO Management) despre:coach, tipuri de leadership si de motivare a oamenilor care conduc la cooperare si rezultate, abilitati interpersonale de conducere, tehnici profesioniste de promovare si management client; constructive feedback, business presentations, recrutare si selectie bazata pe seturi de competente; am citit mult despre: psihologia persuasiunii, inteligenta emotionala, influenta linbajului pozitiv, limbajul trupului si influenta gesturilor, munca de lamurire fiind cu adevarat o arta.

Premii

- 2000-2001 - Open Business School (CODECS) � Management competitiv

- 2006 - Open Business School (CODECS) � Managementul Relatiilor cu Clientii

- traininguri cu companii prestigioase de training (Ascendis,TMI, Achieve Global,CIO Management) despre:coach, tipuri de leadership si de motivare a oamenilor care conduc la cooperare si rezultate, abilitati interpersonale de conducere, tehnici profesioniste de promovare si management client; constructive feedback, business presentations, recrutare si selectie bazata pe seturi de competente;
- am citit mult despre: psihologia persuasiunii, inteligenta emotionala, influenta linbajului pozitiv, limbajul trupului si influenta gesturilor, persuasiunea bazata pe inteligenta emotionala fiind cu adevarat o arta.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close