Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 13.11.1979

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:13.03.2006

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Farmacie

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2019 - prezent

Departament: farmacie

Titlu Job: farmacist

Responsabilitati:

Organizarea si supravegherea functionarii farmaciei, sub indrumarea farmacistului sef ca inlocuitor de farmacist sef; asigurarea aprovizionarii ritmice si constante a farmaciei, gestionarea farmaciei (intrari, iesiri. NIR-uri, facturi), efectuarea receptiei calitative si cantitative a produselor medicamentoase si parafarmaceutice; prepararea, conservarea si eliberarea preparatelor magistrale; eliberarea, depozitarea si evidenta produselor cu regim special eliberarea medicamentelor pe baza de prescriptie medicala cu si fara contributie personala, OTC-uri, suplimente si produse parafarmaceutice; consilierea pacientilor asupra tuturor aspectelor legate de medicament, mod de administrare, doze, reactii adverse, efecte secundare, cost, complianta. Responsabil cu laboratorul farmaciei si prepararea de retete magistrale.

01.02.2012 - 30.09.2019

Departament: farmacie

Titlu Job: farmacist sef

Responsabilitati:

Responsabil cu aprovizionarea ritmica si constanta a farmaciei pentru a raspunde nevoilor pacientilor si a realiza obiectivele de afaceri; efectuarea comenzilor si introducerea facturilor;eliberarea de medicamente, OTC-uri, suplimente si produse parafarmaceutice; supravegherea actului farmaceutic efectuat de personalul din subordine; consilierea pacientilor asupra tuturor aspectelor legate de medicament, mod de administrare, doze, reactii adverse, efecte secundare, cost, complianta; gestionarea produselor cu regim special; verificarea si centralizarea retetelor compensate; administrarea stocurilor (suprastocuri, produse nerulate, produse cu BBD critic); instruirea, motivarea, coordonarea si evaluarea personalului din subordine.

01.03.2011 - 29.02.2012

Departament: farmacie

Titlu Job: farmacist

Responsabilitati:

Organizarea si supravegherea functionarii farmaciei, sub indrumarea farmacistului sef ca inlocuitor de farmacist sef; responsabil cu aprovizionarea ritmica si constanta a farmaciei pentru a raspunde nevoilor pacientilor si a realiza obiectivele de afaceri; efectuarea comenzilor si introducerea facturilor, eliberarea de medicamente, OTC-uri, suplimente si produse parafarmaceutice; consilierea pacientilor asupra tuturor aspectelor legate de medicament, mod de administrare, doze, reactii adverse, efecte secundare, cost, complianta; gestionarea produselor toxice si stupefiante; verificarea si centralizarea retetelor compensate; administrarea stocurilor.

01.10.2008 - 31.03.2011

Departament: farmacie

Titlu Job: farmacist

Responsabilitati:

Responsabil cu: aprovizionarea ritmica si constanta a farmaciei; efectuarea comenzilor si introducerea facturilor, eliberarea de medicamente, OTC-uri, suplimente si produse parafarmaceutice; consilierea pacientilor asupra tuturor aspectelor legate de medicament, mod de administrare, doze, reactii adverse, efecte secundare, cost, complianta; gestionarea produselor cu regim special; verificarea si centralizarea retetelor compensate; administrarea stocurilor.

01.05.2004 - 31.03.2007

Departament: farmacie

Titlu Job: farmacist

Responsabilitati:

Responsabil cu aprovizionarea ritmica si constanta a farmaciei; efectuarea comenzilor si introducerea facturilor, eliberarea de medicamente pe baza de prescriptie medicala, OTC-uri, suplimente si produse parafarmaceutice; consilierea pacientilor asupra tuturor aspectelor legate de medicament, mod de administrare, doze, reactii adverse, efecte secundare, cost, complianta; gestionarea produselor cu regim special; verificarea si centralizarea retetelor compensate; administrarea stocurilor

01.11.2002 - 30.04.2004

Departament: farmacie

Titlu Job: farmacist/asistent vanzare/functionar administrativ

Responsabilitati:

Organizarea si supravegherea functionarii farmaciei, sub indrumarea farmacistului sef ca inlocuitor de farmacist sef; asigurarea aprovizionarii ritmice si constante a farmaciei, gestionarea farmaciei (intrari, iesiri. NIR-uri, facturi), efectuarea receptiei calitative si cantitative a produselor medicamentoase si parafarmaceutice, prepararea, conservarea si eliberarea preparatelor magistrale, eliberarea, depozitarea si evidenta produselor cu regim special, eliberarea medicamentelor pe baza de prescriptie medicala cu si fara contributie personala, OTC-uri, suplimente si produse parafarmaceutice; consilierea pacientilor asupra tuturor aspectelor legate de medicament, mod de administrare, doze, reactii adverse, efecte secundare, cost, complianta.

studii

 

Facultati:

1998 - 2003 Facultate: Farmacie la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti.
1994 - 1998 Liceu / Școală profesională: Chimie-Biologie la Grup Scolar Sanitar “George Emil Palade” din Constanta.

Premii

Traininguri
Jul 2020 - Jul 2020: Curs introductiv Regulatory Affairs
• Absolventa a cursului Introductiv – Regulatory Affairs iulie 2020 (Organizator de curs: PharmaPro&Asociatia Investeste in Sanatate)

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close