Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 31.10.1983

obiectiv

 

Dezvoltare profesională orientată spre oportunităţi concrete. Cand lucrezi din placere restul sunt amanunte. Umanitatea , respectul si bunul simt primeaza in orice domeniu.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Medicina umana

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Fara experienta, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2020 - prezent

Departament: medicina umana

Titlu Job: asistent medical radiologie

Responsabilitati:

Asistent medical radiologie dentara
Pregatesc instrumentarul, aparatura necesara si executam activitatile specifice radiologiei dentare si a imagistici dentare, prelucrez si tiparesc imaginea radiologică.
Trebuie sa detii cunoștinte teoretice și practice care sa iti permita sa identifici nevoile pacientului si sa ajuti la mentinerea confortului și a sigurantei acestuia.
Intampin clientii si indeplinesc activitatile zilnice specifice clinicii de radiologie digitala, imagistica dentara si tomografie dentara.

01.02.2017 - 30.06.2020

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: functionar economic

Responsabilitati:

Efectueaz operaţiunile bancare (plăţi furnizori, ordine de plată bugetare etc.) şi întocmec setul de documente pentru plăţile electronice, licitaţii şi ridicările de numerar în lei şi valută;
Înscriu în registre operaţiunile efectuate (ordine de plată, remiteri bancare, emitere facturi, evidenţă încasări);
Verific încasările, provenienţa şi distribuirea acestora;
Ţin legatura cu băncile, clienţii şi furnizorii interni, în ceea ce priveşte atribuţiile ce-i revin;
Preiau şi verific seturile de documente din departamentele comerciale,
Întocmesc, contabilizez şi verific lunar facturile fiscale emise;
Introduc şi verific în programul de contabilitate înregistrările documentelor efectuate de către alte posturi;
Întocmesc componente ale soldurilor conturilor şi efectuez reglări pe baza acestora;
Supraveghez întocmirea facturilor de decontare pentru plăţi în numele clientului;
Întocmesc zilnic situaţia soldului bancar şi a disponibilului propriu al firmei, a cursului valutar;
Îndosariez documentele cu care lucrează şi le arhivez;
Raspund in fata organelor de control daca este cazul.
Ma deplasez in afara companiei pentru solutionarea diferitelor probleme ce apar.

01.02.2006 - 28.02.2017

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: functionar economic

Responsabilitati:

Am intocmit notele de intrare-ieşire a mărfurilor, pe baza facturilor emise de la furnizori.
Am emis documente de ieşire a mărfurilor calculate pe baza adaosurilor stabilite de societate
Am eliberat actele de însoţire a mărfurilor, conform legislaţiei în vigoare (declaraţie de conformitate, CSV, etc.)
Am urmărit în mod permanent ca preţurile produselor achizitionate să se încadreze în limitele stabilite in contractele incheiate cu furnizori si clienti.
Am utilizat conf. legislaţiei în vigoare a documentelor cu regim special (facturi, chitanţe, avize).
Am fost reprezentant CESA si coordonatorul ESA in cadrul implementari ISO 22000:2005 Sistemul de Management al Siguranței Alimentului.
Am intocmit documentatia aferenta importurilor si am tinut legatura cu autoritatile vamale pana la finalizarea achizitiei externe.
Am avut responsabilitati de secretariat precum preluare apeluri, trimitere mail-uri,programari sedinte si intalniri ale superiorilor.
Am gestionat rulajul stocurilor , programarea livrarilor catre clienti conform comenzilor telefonice sau scrise primite.

studii

 

Facultati:

2019 - prezent Facultate: Contabilitate si informatică de gestiune la Artifex din Bucuresti.
2016 - 2019 Colegiu / Studii postliceale: Asistent medical Radiologie si imagistica la Scoala Postliceala Sanitara Fundeni din bucuresti.
1998 - 2002 Liceu / Școală profesională: Uman la Colegiul Tehnic De Aeronautica "Henri Coanda'' din Bucuresti.

Premii

Certificari
Dec 2018 - Dec 2018: Recoltare PROBE BIOLOGICE
Am incercat sa ma familiarizez prin dobandirea unor cunostinte mai ample privind modalitatea de recoltare al analizelor , montarea branulelor etc.
Jun 2010 - Jun 2010: Specialist HACCP si ISO 22000
Specialist pentru sisteme de managementul sigurantei produsului alimentar conform principiilor HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) si ISO 22000:2005 privind siguranta produselor unei organizaţii active în domeniul alimentar (producţie sau servicii) .
Am dobandit noţiuni de bază privind siguranta produselor alimentare ;politica pentru siguranta alimentelor;selectarea şi instruirea echipei de siguranta a alimentelor;informaţii despre produs;informaţii despre proces (diagrama de flux);identificarea pericolelor;evaluarea riscurilor şi măsuri de control;stabilirea punctelor critice de control şi a punctelor de atenţie;stabilirea valorilor standard şi a limitelor critice;monitorizarea în Punctele Critice de Control;acţiuni corective;documentaţia Sistemului HACCP;verificarea Sistemului HACCP, si participare la Auditarea Sistemului HACCP conform ISO 22000:2005, Certificarea Sistemului de management al siguranţei alimentului, Relaţia dintre SMC - ISO 9001 : 2008, ISO 22000:2005 şi Sistemul HACCP;
Apr 2003 - May 2003: Curs de operare PC
Am dobandit informatii privind salvarea ,redactarea documentelor din aplicatiile Word,Power Point,Excell,Acces ; navigarea pe Internet; cautarea informatiilor ,motoare de cautare si directoare web,posta electronica;crearea unei adrese e-mail ,trimiterea si primirea mesajelor.atasarea fisierelor ;introducerea unei semnaturi etc.
Proiecte
Sep 2016 - May 2019: Practica scolara
Am incercat ca pe parcursul scolii sa cunostinte practice in cadrul sectiei de Radiologie la Spitalul Clinic de Urgenta sf.Ioan .Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close