Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 30.05.1984

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:14.05.2008

obiectiv

 

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Publicitate, Achizitii, Relatii clienti / Call center, Protectia mediului, Banci

Oras de lucru: Alba Iulia

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: 01.05.2013

experienta profesionala

 

01.08.2012 - 15.05.2013

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: formator, lector

Responsabilitati:

Sustinerea pregatirii teoretice si practice in cadrul cursurilor de formare profesionala a adultilor pentru calificarile "Lucrator in comert" si "Ospatar( chelner) lucrator in unitati de alimentatie"

01.09.2011 - 30.04.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: vanzatoare

Responsabilitati:

Informarea si consilierea clientilor in procesul de vanzare;
Intocmirea avizelor si facturilor;
Receptie marfa;
Expunerea marfii;
Emitere bon fiscal;
Depunere numerar,incasari la banca.

Realizari:

Realizarea targetului impus si depasirea acestuia.

05.12.2007 - 31.01.2011

Departament: vanzari

Titlu Job: adjunct sef magazin

Responsabilitati:

Responsabilitati :completarea corecta si completa a documentelor: pontaj zilnic , intocmire Registrul de casa zilnic,raport de gestiune ,depunerea incasarilor la banca zilnic,receptie marfa, efectuarea avizelor de transfer marfa,intocmirea de rapoarte lunare privind situatia vanzarilor ,comportamentul angajatilor si orice activitate din interiorul magazinului ,organizarea persoanelor din subordine,privind schimbarile de program de lucru,astfel incat sa nu se creeze situatii cu personal insuficient pentru a se desfasura activitatea normala in magazin.
Alte atributii : consilierea clientilor pe parcursul vizitei in magazin,informarea clientului referitor la produse existente in magazin,asezarea marfurilor in rafturi si pe umerase,asigurarea unei imagini cat mai clare a magazinului si respectarea regulilor proprii.

Realizari:

Ocupand postul de adjunct sef magazin , evident exista si un director de magazin, eu fiind responsabila de tura opusa directorului de magazin ,am condus o echipa de 2 vanzatoare. Am reusit sa formez o echipa asigurand un feed-back pentru a mari randamentul acesteia.Prin munca in echipa, am depus eforturi pt maximizarea profitului si implicit atingerea targeturilor in conformitate cu standardele Playersroom-ului.
ex. target impus:80.000 ,acesta reusind sa il depasim cu 25%, mai exact 100.000

15.06.2005 - 05.11.2005

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrator comercial

Responsabilitati:

Consiliere client, receptie marfa, aranjarea produselor pe rafturi respectand anumite criterii

Realizari:

Prezentarea produselor intr-un mod cat mai benefic ,atat pentru client , pentru satisfacerea nevoilor acestuia cat si pentru sporirea vanzarilor firmei.

01.06.2004 - 01.01.2012

Departament: altele

Titlu Job: reprezentant vanzari

Responsabilitati:

Formarea clientelei , imbunatatirea numarului si totodata pastrarea fidelitatii acesteia, prezentarea produselor prin intermediul brosurii,efectuarea comenzilor prin internet, depunerea banilor in contul Avon in urma facturilor emise.

Realizari:

Am realizat vanzari intr-o singura oportunitate, ajungand la limita impusa pe o campanie, mai exact de 850 ron.

studii

 

Activitati extracurriculare

Alte calitati: seriozitate, corectitudine ,abilitati bune de comunicare, spirit de echipa,fire muncitoare, amabila,atitudine pozitiva.

Premii

03.09.2012- 20.09.2012
Certificat de absolvire
INSPECTOR (REFERENT) RESURSE UMANE
ASOCIATIA "A.S.2001 ALBA IULIA"
Specializare

Iulie -August 2012
Certificat de absolvire
FORMATOR
Centrul de Pregatire in Informatica SA
Specializare

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close