Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 02.04.1982

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:07.03.2002

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Doresc sa contribui la dezvoltarea si imbunatatirea serviciilor angajatorului prin aplicarea cunostintelor si aptitudinilor obtinute in decursul carierei mele.

Salariu: nespecificat

Beneficii: .....

Tip job: Part time, Full time

Departament: Relatii publice, Altele, Turism / Hotel staff, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa, Personal calificat

Oras de lucru: Bucuresti, Ilfov

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2007 - 31.07.2019

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: f&b supervisor

Responsabilitati:

Manages a selected team to provide an immediate positive first impression to every guest through a warm,welcoming individual greeting supported by a spotless and professional appearance.
Coaches team to ensure that all subordinates in the F&B Services department understand their roles in relation to guests"satisfaction/service and established standards for guest service and food product quality are always achieved.
Works in close operation with the Maitre D"Hotel to verify that dining rooms and buffet are always set up in a timely fashion in accordance with posted times and that the dining room environments meets Company Standards

01.02.2007 - 31.05.2015

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: ospatar-f&b supervisor

Responsabilitati:

Responsable of the team in the buffet section of the ship, giving them stations of work, and controling the service acording the policies of the ship, in that way giving a excelent service to the pasengers, working as a team.

01.01.2005 - 28.02.2007

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: waiter

Responsabilitati:

Responsible taking order of food and beverage ,using the micros system, serving the food and taking care of our passengers, as well responsible of the daily reservation on the restaurant.

studii

 

Facultati:

2000 - 2001 Liceu / Școală profesională: Waiter-Bartender la Saint Ana din Bucuresti.
1997 - 2001 Liceu / Școală profesională: Economie la Grupul Scolar V . Harnaj din Bucuresti. Gratuated.

Premii

LA CERERE....

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close