Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 10.12.1992

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:21.01.2011

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Imi doresc sa dezvolt o cariera in domeniile managerial si economic pentru a pune in practica cunostintele acumulate pe parcursul studiilor universitare si pentru a asimila unele noi.

Salariu: 7.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Vanzari, Marketing, Publicitate, Administrativ / Logistica, Achizitii, Financiar / Contabilitate, Banci, Audit / Consultanta, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2019 - prezent

Departament: banci

Titlu Job: export raportari

01.08.2019 - 30.11.2019

Departament: banci

Titlu Job: alm analyst

01.01.2019 - 31.08.2019

Departament: banci

Titlu Job: risk analyst

Responsabilitati:

Realizarea situatiilor zilnice privind calculul si monitorizarea riscului de lichiditate, riscului valutar, precum si conformitatea cu alte limite de risc zilnice.
Realizarea raportului de risc al bancii, inaintat spre analiza si informare Comitetului de Conducere.
Monitorizarea incadrarii bancii in indicatorii de risc stabiliti si determinarea cerintelor de capital economic ale bancii.
Participarea la elaborarea si implimentarea modelelor si instrumentelor privind gestionarea riscurilor semnificative.

01.01.2017 - 31.12.2018

Departament: management

Titlu Job: assistant manager

Responsabilitati:

Planificarea si coordonarea activitatilor desfasurate in cadrul companiei;
Mentinerea relatiilor cu clientii, in general relatii de tip B2B;
Transmiterea situatiei financiare catre contabil;
Realizarea situatiei stocurilor.

01.01.2015 - 31.12.2016

Departament: management

Titlu Job: secretar general si cofondator

Responsabilitati:

Realizarea statului si inregistrarea asociatiei;
Promovarea asociatiei in vederea recrutarii de noi membri;
Planificarea si organizarea evenimentelor;
Cautarea si atragerea de sponsorizari;
Coordonarea prezentei la expozitia East European Comic Con 2015.

studii

 

Facultati:

2018 - 2020 Masterat: Managementul Proiectelor la Academia de Studii Economice din Bucharest.
2015 - 2018 Facultate: Economie/Management la Academia de Studii Economice, Facultatea de Management din Bucharest. În perioada petrecută in universitate, datorită implicării mele și a relațiilor bune cu profesorii, am reușit să predau un semestru microeconomie și să particip la diferite conferințe pe teme bancare, economice, finanțe si comerț electronic.
De asemenea, am fost desemnat de colegi pentru funcția de șef de grupă, lucru care m-a ajutat să dezvolt abilități interpersonale, să învăț cum să gestionez o relație între un grup și o persoană si să dezvolt abilități de lider și muncă in echipă.
In timpul facultatii am dezvoltat afinitati pentru materii precum: microeconomie / macroeconomie, analiza economico-financiara si management comparat cu accent pe conceptele europene si nipone.
2011 - 2015 Facultate: Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei la Universitatea Politehnica Bucuresti din Bucuresti. Perioada petrecută in Universitatea Politehnica m-a invățat cum să lucrez sub presiune, m-a ajutat să-mi dezvolt gândirea analitică si să ințeleg imporțanta coerenței in gândire.
Studiile sunt nefinalizate, fiind intrerupte in anul 4 cu posibilitate de revenire.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close