Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 06.11.1961

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:17.05.1999

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Doresc ca pe termen lung să dezvolt o cariera în domeniul ingineriei electrice, avansand in gradul de autorizare ca electrician (grad II A,B/ANRE in prezent) și prin experienta acumulata in proiectare, executie, mentenanta sa contribui la sustinerea companiei dumneavoastra in oferirea solutiilor integrate in managementul energiei electrice si aplicatiilor electrotehnice in constructii, infrastructura, procese industriale, automatizari si linii tehnologice.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Grafica / Webdesign / DTP, Productie, Telecomunicatii, Inginerie, Proiectare civila / industriala, Service / Reparatii

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Oradea, Pitesti, Sibiu, Timisoara, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2016 - prezent

Departament: altele

Titlu Job: expert standardizare

01.01.2009 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer asistent departament tehnic

Responsabilitati:

DM Group, Media Pro, S.C.ABC Plus Media S.A. RCS&RDS, s.a.
Asigurarea platformei tehnice pentru productia,receptia si emisia programelor media si /sauTV, controlul, reglarea parametrilor de functionare, mentenanta modulelor din lantul de transmisie. Intocmirea , executarea si intretinerea instalatiilor de iluminat specifice filmarilor de interior si /sau exterior.

01.06.2008 - 31.01.2009

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer proiectant

Responsabilitati:

Proiectarea schemelor electrice pentru protectie LEA, grup generator-trafo, caiete de sarcini, documentatii.

01.07.2005 - 30.06.2008

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer asistent departament tehnic

Responsabilitati:

Asigurarea platformei tehnice, controlul si ajustarea parametrilor de emisie TV, mentenanta modulelor din lantul de transmisie TV. Intocmirea , executarea si intretinerea schemelor de iluminare specifice filmarilor de interior, exterior.

01.09.2003 - 31.07.2005

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer departament receptii sateliti

Responsabilitati:

Asigurarea calitatii semnalului la receptiile din satelit, controlul semnalului util pentru transmisiuni exterioare in direct prin relee si controlul semnalului util pentru ridicarea pe satelit.

01.06.1995 - 30.11.2003

Departament: inginerie

Titlu Job: controlor general emisie

Responsabilitati:

Controlul emisiei MCR prin asigurarea inregistrarilor AV, nivelelor corespunzatoare ale semnalelor AV din lantul de emisie de la productie catre receptori, mentenanta si exploatarea echipamentelor implicate in lantul de emisie.

01.06.1993 - 30.06.1996

Departament: inginerie

Titlu Job: referent specialitate electrotehnica

Responsabilitati:

Traducerea si armonizarea documentelor si standardelor internationale in standarde romane in profilul electric conform cerintelor Uniunii Europene.
Am realizat peste 20 de standarde romane conform cerintelor Uniunii Europene, colaborand in cadrul comisiei de specialitate electrotehnica cu universitati de profil, companii producatoare beneficiatoare ale standardelor.

01.12.1989 - 31.08.1992

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer proiectant

Responsabilitati:

Proiectare, executare si verificare dispozitive electronice de masura ( greutate, temperatura), surse de putere comandate in comutatie )
Am contribuit la realizarea primului cantar electronic romanesc in anii '90.

01.10.1986 - 31.12.1989

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer departament reparatii si intretinere electrica

Responsabilitati:

Intretinere si reparatii (RC,RT, RK) masini si utilaje electrice folosite in sectii mecano energetice , turnatorie.
Am contribuit la punerea in functiune a unei linii automatizate de formare repere din fonta (tablou de comanda).

studii

 

Facultati:

1980 - 1986 Facultate: Electrotehnica la Universitatea Politehnica din Bucuresti.

Premii

Certificari
Dec 2015 - Jan 2016: Sistemul Fotovoltaic
Certificat de absolvire a cursului organizat de AREL (Asociatia Romana a Electricienilor) cu tema Sistemul Fotovoltaic : Modulul 1 - Sistemul Fotovoltaic Autonom si Sistemul Fotovoltaic Conectat la Retea; Modulul 2 Sistemul Fotovoltaic- Parcuri Fotovoltaice
Sep 2015 - Sep 2015: Formator cod COR 242401
certificat de absolvire a programului de specializare cu durata de 60 de ore pentru ocupatia de formator cu urmatoarele competente : pregatirea programului/stagiului de formare; pregatirea formarii practice; realizarea activitatilor de formare; evaluarea participantilor la formare; evaluarea programului/stagiului de formare.
May 2015: Electrician autorizat gradul IIA, IIB
autorizare ANRE pentru proiectare/ executare instalatii electrice cu orice putere instalata tehnic realizabila si la o tensiune nominala de cel mult 1 kV

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close