Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 19.11.1975

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:09.09.1995

obiectiv

 

Valorificarea experientei din ultimii 20 de ani in cadrul companiei Atingerea performantei in cadrul echipei

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Cluj-Napoca, Turda, Campia Turzii

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2009 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: expert contabil

Responsabilitati:

Ca liber profesionist in calitate de expert contabil autorizat CECCAR am prestat urmatoarele servicii pentru clientii companiei:
-servicii contabile complete pentru SRL, SPRL, PFA, asociatii avand domenii de activitate variate, cu operatiuni in lei si valuta pana la nivel de intocmire si raportare Situatii Financiare si Declaratii de impunere (cuprinzand verificarea inregistrarii corecte in contabilitate a documentelor primare, verificarea operatiunilor legate de casa si banca, intocmirea balantei de verificare si stabilirea componentei soldurilor, intocmirea declaratiilor lunare si trimestriale pentru administratia financiara, inventarierea scriptica a patrimoniului si inregistrarea eventualelor diferente intre aceasta si inventarierea faptica, intocmirea documentatiei necesare pentru obtinerea de credite bancare, leasinguri, acordarea consultantei de specialitate administratorului societatii)
-consultanta in domeniul financiar-contabil si fiscal
-REVISAL, intocmirea contractelor de munca si a statelor de plata, intocmirea declaratiilor lunare legate de salariati.
Pe parcursul unui an in aceasta perioada am desfasurat si activitati de administrator financiar in domeniul contabilitatii bugetare pentru Scoala cu clasele I-VIII „MIHAI VITEAZUL” Campia Turzii.
In cei 10 ani de activitate am dezvoltat portofoliul de clienti al companiei impreuna cu ceilalti membrii ai echipei mele.
De asemenea am avut parteneriate cu diferiti colaboratori pentru lucrari de insolventa, faliment, lichidare.
De-a lungul celor aproape 10 ani de activitate am sustinut o activitate profitabila atat in prin calitatile de expert contabil cat si prin capabilitatile de manager al companiei detinute.

01.03.1999 - 31.01.2019

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: director economic

Responsabilitati:

Verificarea documentelor financiar-contabile intocmite de angajatii companiei, a inregistrarilor contabile -intocmirea de situatii financiare semestriale si anuale
-servicii de personal-REVISAL, evaluarea anuala a personalului,
-reprezentarea societatii in relatia cu diverse institutii (ANAF, ITM, Casa de pensii, AJOFM, institutii bancare etc.).
Prin activitatea desfasurata am contribuit la mentinerea profitabilitatii companiei si am sustinut prin rapoarte financiare deciziile manageriale.

studii

 

Facultati:

2009 - 2010 Masterat: Management si afaceri la Universitatea Bogdan Voda Cluj-Napoca din Cluj-Napoca. - standingul financiar al intreprinderilor
- mansgementul riscului in afaceri
- managementul comunicarii organizationale
- politici si strategii investitionale
- managementul resurselor umane
1994 - 1998 Facultate: Contabilitate si informatica de gestiune la Universitatea Babes-Bolyai Cluj Napoca- Facultatea de Stiinte Economice din Cluj-Napoca. - economie politica, matematica, bazele contabilitatii, informatica
- limba engleza
- management general, managementul firmei
- finante generale, gestiunea financiara a intreprinderii
- contabilitate financiara, contabilitate de gestiune, contabilitate comparata, contabilitate bugetara
- analiza economico-financiara, control financiar si expertiza contabila
- drept, relatii economice internationale

Premii

Certificari
May 2011 - Jun 2011: Inspector Resurse Umane
cod COR 342304
Calificari
Jun 2008: Expert Contabil CECCAR ClujPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close