 |
Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau
daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina
este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera
candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de
potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un
format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai
detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.
Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de
mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul
catre aceasta pagina.
Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de
ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi
exprima acordul in acest sens.
| Curriculum Vitae |
|
informatii personale
|
|
|
F 09.06.1972 Permis conducere: Cat.B, Data obtinerii:21.04.2001
|
|
obiectiv | |
|
Tip job: Full time Departament: Educatie / Training / Arte, Turism / Hotel staff, Alimentatie / HoReCa Oras de lucru: Bucuresti Nivel Cariera: Manager / Executiv Disponibil: oricand | experienta profesionala | |
|
15.10.2012 - 15.01.2013 Departament: educatie / training / arte Titlu Job: expert training Responsabilitati: Sustinere module de curs (activitate teoretica si practica) la cursul Director hotel
Elaborare planuri, programe de invatamant, suporturi de curs pentru ocupatiile Director hotel, Director restaurant, Director agentie de turism
Realizare documente justificative / livrabile in vederea depunerii cererilor de rambursare
Suport acordat echipei de implementare la realizarea Rapoartelor tehnico-financiare aferente cererilor de rambursare intermediare |
|
01.01.2012 - prezent Departament: educatie / training / arte Titlu Job: expert consultant Responsabilitati: Consultanta in domeniul scrierii de proiecte finantate prin POSDRU
Activitate de organizare si sustinere cursuri de perfectionare pt ocupatia de FORMATOR |
|
30.09.2011 - 04.09.2013 Departament: educatie / training / arte Titlu Job: trainer Responsabilitati: Activitate pedagogică la cursuri de calificare / specializare /perfectionare pentru ocupatii din turism
Activitate de concepere și elaborare planuri si programe de invatamant precum si suporturi de curs pentru cursurile sustinute
Realizare documente justificative / livrabile in vederea depunerii cererilor de rambursare
Suport acordat echipei de implementare la realizarea Rapoartelor tehnico-financiare aferente cererilor de rambursare intermediare |
|
03.08.2009 - 31.07.2011 Departament: educatie / training / arte Titlu Job: asistent manager proiect Responsabilitati: - Asistenta acordata managerului de proiect in desfășurarea activităților proiectului (raportare, monitorizare și implementare);
- Asigurarea legăturilor operaționale cu toți cei interesați de proiect;
- Coordonarea activitatii de recrutare, selectie si monitorizare a grupurilor tinta;
- Coodonarea activităților de consiliere profesionala și de formare;
- Participarea activă la buna desfășurare a cursurilor de formare;
- Monitorizarea comportamentelor, abilităților, competențelor dobandite și nevoilor specifice de invățare;
- Medierea fluxului comunicațional intre formatori și cursanți și intre aceștia și structura organizatoare
- Activitati de raportare: elaborare documentatie pentru cererile de rambursare; intocmirea rapoartelor tehnico-financiare; Realizari: Impreuna cu managerul de proiect am coordonat echipele de implementare ale proiectelor:,,Fii activ pe piaţa muncii in turism in judeţul Prahova!" şi
,, Formare profesională continuă in turism şi industrie alimentară - competenţă şi adaptabilitate!"
responsabilitațile mele oprindu-se la administrarea bugetului, insa fiind extinse catre intocmirea si prezentarea cererilor de rambursare |
|
01.11.2007 - 01.07.2009 Departament: turism / hotel staff Titlu Job: consultant turism Responsabilitati: Ofertare servicii turistice
Rezervare spaţii cazare / bilete avion
Organizare evenimente corporate
Organizarea Scolilor rezidentiale, tutorialelor, training-urilor, team building-urilor si a altor activitati cu caracter formativ - educativ pentru SC CODECS SA - actionar majoritar al SC CODECS Business Travel SRL
Întocmirea deconturilor şi situaţiilor financiare aferente evenimentelor organizate
Întreţinerea relaţiilor cu furnizorii şi clienţii
Contractarea serviciilor |
|
01.06.2004 - 01.08.2006 Departament: turism / hotel staff Titlu Job: director restaurant Responsabilitati: Organizarea activitaţii de producţie culinara şi servire în salonul restaurant şi în barul hotelului
Organizarea activităţilor tip banqueting
Administrarea bugetului de venituri şi cheltuieli al departamanetului F&B al hotelului Realizari: Am coordonat o echipa de 20 oameni si am avut responsabilitati referitoare la bugetul de venituri si cheltuieli al departamanetului de alimentație al hotelului (intocmirea bugetului, menținerea profitului intr-o anumita marja, etc.) |
|
01.06.2000 - 01.06.2004 Departament: educatie / training / arte Titlu Job: expert consultant la catedra gastrotehnică Responsabilitati: • Activitate pedagogică la cursurile de formare şi specializare profesionala pentru meseriile: bucătar, ospătar, cofetar, patiser, şef sală, manager n turism
• Activitate de concepere și elaborare a suporturilor de curs pentru cursurile de calificare, specializare și perfecţionare profesională n turism și restaurant.
|
|
01.10.1998 - 01.06.2000 Departament: educatie / training / arte Titlu Job: expert consultant la catedra gastrotehnică Responsabilitati: Activitate pedagogică la cursurile de formare şi specializare profesionala pentru meseriile: bucătar, ospătar, cofetar, patiser, şef sală |
|
01.10.1997 - 01.10.1998 Departament: alimentatie / horeca Titlu Job: inginer tehnolog produse lactate Responsabilitati: Organizarea activităţii de producţie – produse lactate |
|
01.10.1996 - 01.10.1997 Departament: alimentatie / horeca Titlu Job: inginer tehnolog produse lactate Responsabilitati: Organizarea activităţii de producţie – produse lactate |
| studii | |
|
Activitati extracurriculare � Autoare a modulelor cursului ,,Artă Culinară" si a modulelor cursului CUM SA MANCAM SANATOS ale Institutului Eurocor;
Autoare a lucrarii BUCATARIA PENTRU PROFESIONISTI, Colectia THR -CG, Bucuresti 2011
� Coautoare la BUCĂTĂRIA MODERNĂ � Culegere de reţete din bucătăria internaţională, Editura Gemma Print, Bucureşti 2003
� Coautoare la BUCĂTĂRIA RESTAURANTELOR ROM�EŞTI, Editura Gemma Print, Bucureşti 2003
� Activitate de consultanţă profesională pentru industria alimentară şi sectoare de producţie culinară/ producţie de cofetărie � patiserie �vederea eficientizării activităţii, �ocmirea documentaţiei pentru obţinerea licenţelor de fabricaţie şi a autorizaţiilor specifice sectorului alimentar, crearea de noi game sortimentale, evaluarea competenţelor profesionale a personalului conform standardelor referenţiale specifice la: S.C. Agro Bragadiru Trade S.R.L. (abator şi prelucrare carne, panificaţie), S.C. Genţiana XXL. S.R.L. (prelucrare carne), S.C. Endless Exim. S.R.L. (prelucrare carne), S.C. Julia Every Day Com. S.R.L. (prelucrare lapte), S.C. Stenyon Com S.R.L. (abator si prelucrare carne), S.C. Dolomit Prod Impex S.R.L (�heţată), S.C. MT Prod Tour S.R.L. (p�e şi produse de panificaţie), S.C. Farisan S.A. (paine şi panificaţie), Restaurant ,,Ambasador� Bucureşti, Cantina şi Clubul Băncii Naţionale Rom�, Restaurant La Botte, Restaurant Lobbs, Angel's Club, Cofetaria Perla, Restaurant şi cofetarie Premiera, Cofetaria Scala, S.R.P. Triumf (produse de patiserie şi cofetarie), ş.a.
� Activitate de consultanţă pentru implementarea sistemului HACCP la: S.C. Apollo 13 S.R.L., S.C. A&A EXPRODCOM S.R.L. (producţie de cofetărie-patiserie), S.C. Noblesse Caf�.R.L., S.C. Asami Enterprise S.R.L., SC Palm Green SRL (producţie culinară), SC Pet Star Holding SRL (producţie preforme din PET).
� Autoare a secţiunii de producţie culinară pentru �ăţăm� la distanţă �cadrul proiectului LEONARDO DA VINCI, FORMAHOTEL, 2000-2001
Programul Leonardo da Vinci urmărește creșterea calității, a caracterului inovator și a dimensiunii europene �sistemele și practicile de formare profesională (FP). � cadrul proiectului am avut următoarele Responsabilități:
- conceperea secțiunii de producție culinară, partea teoretică (suport de curs pentru �ățăm� la distanță)
- coordonarea activității de elaborare a materialelor didactice pentru partea practică (CD demonstrativ și poze).
� � cadrul proiectului Phare 2003 � Integrarea pe piața muncii a tinerilor șomeri din regiunea București Ilfov, am participat ca formator la cursurile de calificare �meseriile de Bucătar și Ospătar.
Responsabilități:
- Coordonarea activității de formare a cursurilor de calificare �meseriile de Bucătar și Ospătar
- Elaborarea suporturilor de curs
- Activitate de predare și formare
- Evaluarea și examinarea cursanților
- Monitorizarea competențelor profesionale ale participanților
� � cadrul proiectului Phare 2004 � Specializarea și perfecționarea angajaților Dunărea � Galtour Galați am participat ca formator la cursurile de specializare și perfecționare
Responsabilități:
- Coordonarea activității de formare a cursurilor de specializare și perfecționare a angajaților Dunărea � Galtour Galați
- Elaborarea suporturilor de curs
- Activitate de predare și formare
- Evaluarea și examinarea cursanților
- Monitorizarea competențelor profesionale ale participanților
� Participantă la conceperea Standardelor Profesionale Referenţiale pentru meseriile din turism, elaborate de THR-CG, marcă �egistrată la OSIM sub nr. 045219, publicată �M.O. nr. 9/2001.
� cadrul acestui proiect am conceput standarele Profesionale pentru meseriile: Bucătar, Cofetar, Patiser, Măcelar, Bucătar Șef, Cofetar Șef, Șef depozit produse alimentare, Lucrător fast food, Bufetier, Manager de producție.
� Participantă la conceperea și realizarea Standardelor ocupaționale:
- SO � Inspector de calitate producție culinară
- SO � Tehnolog alimentație publică
- SO � Director departament catering
� Posesoare Brevet de turism Premii februarie 2013
Curs MANAGER PROIECT
SC GS CONSULTING SRL
februarie 2010
Curs de FORMATOR
Institutul EUROCOR IECC
august 2006
Curs de AUDITORI INTERNI pentru Sistemul de Siguranţă al Alimentului conform SR EN ISO 22000:2005 şi SR EN ISO 19011:2003
SIMTEX-OC, Bucureşti
mai 2000
Programul: Managementul Activităţilor din Turism
Şef Complex Hotelier / Şef Agenţie de Turism
Centrul Naţional de Educaţie Permanentă în Turism, Bucureşti
februarie - martie 1998
Formator
Institutul AGFOL - Padova, Italia |
| | aptitudini | |
|
Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit): engleză(mediu,mediu,mediu) |
|
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
|
|