Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 09.06.1972

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:21.04.2001

obiectiv

 

Tip job: Full time

Departament: Educatie / Training / Arte, Turism / Hotel staff, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

15.10.2012 - 15.01.2013

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: expert training

Responsabilitati:

Sustinere module de curs (activitate teoretica si practica) la cursul Director hotel
Elaborare planuri, programe de invatamant, suporturi de curs pentru ocupatiile Director hotel, Director restaurant, Director agentie de turism
Realizare documente justificative / livrabile in vederea depunerii cererilor de rambursare
Suport acordat echipei de implementare la realizarea Rapoartelor tehnico-financiare aferente cererilor de rambursare intermediare

01.01.2012 - prezent

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: expert consultant

Responsabilitati:

Consultanta in domeniul scrierii de proiecte finantate prin POSDRU
Activitate de organizare si sustinere cursuri de perfectionare pt ocupatia de FORMATOR

30.09.2011 - 04.09.2013

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: trainer

Responsabilitati:

Activitate pedagogică la cursuri de calificare / specializare /perfectionare pentru ocupatii din turism
Activitate de concepere și elaborare planuri si programe de invatamant precum si suporturi de curs pentru cursurile sustinute
Realizare documente justificative / livrabile in vederea depunerii cererilor de rambursare
Suport acordat echipei de implementare la realizarea Rapoartelor tehnico-financiare aferente cererilor de rambursare intermediare

03.08.2009 - 31.07.2011

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: asistent manager proiect

Responsabilitati:

- Asistenta acordata managerului de proiect in desfășurarea activităților proiectului (raportare, monitorizare și implementare);
- Asigurarea legăturilor operaționale cu toți cei interesați de proiect;
- Coordonarea activitatii de recrutare, selectie si monitorizare a grupurilor tinta;
- Coodonarea activităților de consiliere profesionala și de formare;
- Participarea activă la buna desfășurare a cursurilor de formare;
- Monitorizarea comportamentelor, abilităților, competențelor dobandite și nevoilor specifice de invățare;
- Medierea fluxului comunicațional intre formatori și cursanți și intre aceștia și structura organizatoare
- Activitati de raportare: elaborare documentatie pentru cererile de rambursare; intocmirea rapoartelor tehnico-financiare;

Realizari:

Impreuna cu managerul de proiect am coordonat echipele de implementare ale proiectelor:,,Fii activ pe piaţa muncii in turism in judeţul Prahova!" şi
,, Formare profesională continuă in turism şi industrie alimentară - competenţă şi adaptabilitate!"
responsabilitațile mele oprindu-se la administrarea bugetului, insa fiind extinse catre intocmirea si prezentarea cererilor de rambursare

01.11.2007 - 01.07.2009

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: consultant turism

Responsabilitati:

Ofertare servicii turistice
Rezervare spaţii cazare / bilete avion
Organizare evenimente corporate
Organizarea Scolilor rezidentiale, tutorialelor, training-urilor, team building-urilor si a altor activitati cu caracter formativ - educativ pentru SC CODECS SA - actionar majoritar al SC CODECS Business Travel SRL
Întocmirea deconturilor şi situaţiilor financiare aferente evenimentelor organizate
Întreţinerea relaţiilor cu furnizorii şi clienţii
Contractarea serviciilor

01.06.2004 - 01.08.2006

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: director restaurant

Responsabilitati:

Organizarea activitaţii de producţie culinara şi servire în salonul restaurant şi în barul hotelului
Organizarea activităţilor tip banqueting
Administrarea bugetului de venituri şi cheltuieli al departamanetului F&B al hotelului

Realizari:

Am coordonat o echipa de 20 oameni si am avut responsabilitati referitoare la bugetul de venituri si cheltuieli al departamanetului de alimentație al hotelului (intocmirea bugetului, menținerea profitului intr-o anumita marja, etc.)

01.06.2000 - 01.06.2004

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: expert consultant la catedra gastrotehnică

Responsabilitati:

• Activitate pedagogică la cursurile de formare şi specializare profesionala pentru meseriile: bucătar, ospătar, cofetar, patiser, şef sală, manager n turism
• Activitate de concepere și elaborare a suporturilor de curs pentru cursurile de calificare, specializare și perfecţionare profesională n turism și restaurant.

01.10.1998 - 01.06.2000

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: expert consultant la catedra gastrotehnică

Responsabilitati:

Activitate pedagogică la cursurile de formare şi specializare profesionala pentru meseriile: bucătar, ospătar, cofetar, patiser, şef sală

01.10.1997 - 01.10.1998

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer tehnolog produse lactate

Responsabilitati:

Organizarea activităţii de producţie – produse lactate

01.10.1996 - 01.10.1997

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer tehnolog produse lactate

Responsabilitati:

Organizarea activităţii de producţie – produse lactate

studii

 

Activitati extracurriculare

� Autoare a modulelor cursului ,,Artă Culinară" si a modulelor cursului CUM SA MANCAM SANATOS ale Institutului Eurocor;
Autoare a lucrarii BUCATARIA PENTRU PROFESIONISTI, Colectia THR -CG, Bucuresti 2011
� Coautoare la BUCĂTĂRIA MODERNĂ � Culegere de reţete din bucătăria internaţională, Editura Gemma Print, Bucureşti 2003
� Coautoare la BUCĂTĂRIA RESTAURANTELOR ROM�EŞTI, Editura Gemma Print, Bucureşti 2003
� Activitate de consultanţă profesională pentru industria alimentară şi sectoare de producţie culinară/ producţie de cofetărie � patiserie �vederea eficientizării activităţii, �ocmirea documentaţiei pentru obţinerea licenţelor de fabricaţie şi a autorizaţiilor specifice sectorului alimentar, crearea de noi game sortimentale, evaluarea competenţelor profesionale a personalului conform standardelor referenţiale specifice la: S.C. Agro Bragadiru Trade S.R.L. (abator şi prelucrare carne, panificaţie), S.C. Genţiana XXL. S.R.L. (prelucrare carne), S.C. Endless Exim. S.R.L. (prelucrare carne), S.C. Julia Every Day Com. S.R.L. (prelucrare lapte), S.C. Stenyon Com S.R.L. (abator si prelucrare carne), S.C. Dolomit Prod Impex S.R.L (�heţată), S.C. MT Prod Tour S.R.L. (p�e şi produse de panificaţie), S.C. Farisan S.A. (paine şi panificaţie), Restaurant ,,Ambasador� Bucureşti, Cantina şi Clubul Băncii Naţionale Rom�, Restaurant La Botte, Restaurant Lobbs, Angel's Club, Cofetaria Perla, Restaurant şi cofetarie Premiera, Cofetaria Scala, S.R.P. Triumf (produse de patiserie şi cofetarie), ş.a.
� Activitate de consultanţă pentru implementarea sistemului HACCP la: S.C. Apollo 13 S.R.L., S.C. A&A EXPRODCOM S.R.L. (producţie de cofetărie-patiserie), S.C. Noblesse Caf�.R.L., S.C. Asami Enterprise S.R.L., SC Palm Green SRL (producţie culinară), SC Pet Star Holding SRL (producţie preforme din PET).
� Autoare a secţiunii de producţie culinară pentru �ăţăm� la distanţă �cadrul proiectului LEONARDO DA VINCI, FORMAHOTEL, 2000-2001
Programul Leonardo da Vinci urmărește creșterea calității, a caracterului inovator și a dimensiunii europene �sistemele și practicile de formare profesională (FP). � cadrul proiectului am avut următoarele Responsabilități:
- conceperea secțiunii de producție culinară, partea teoretică (suport de curs pentru �ățăm� la distanță)
- coordonarea activității de elaborare a materialelor didactice pentru partea practică (CD demonstrativ și poze).
� � cadrul proiectului Phare 2003 � Integrarea pe piața muncii a tinerilor șomeri din regiunea București Ilfov, am participat ca formator la cursurile de calificare �meseriile de Bucătar și Ospătar.
Responsabilități:
- Coordonarea activității de formare a cursurilor de calificare �meseriile de Bucătar și Ospătar
- Elaborarea suporturilor de curs
- Activitate de predare și formare
- Evaluarea și examinarea cursanților
- Monitorizarea competențelor profesionale ale participanților
� � cadrul proiectului Phare 2004 � Specializarea și perfecționarea angajaților Dunărea � Galtour Galați am participat ca formator la cursurile de specializare și perfecționare
Responsabilități:
- Coordonarea activității de formare a cursurilor de specializare și perfecționare a angajaților Dunărea � Galtour Galați
- Elaborarea suporturilor de curs
- Activitate de predare și formare
- Evaluarea și examinarea cursanților
- Monitorizarea competențelor profesionale ale participanților

� Participantă la conceperea Standardelor Profesionale Referenţiale pentru meseriile din turism, elaborate de THR-CG, marcă �egistrată la OSIM sub nr. 045219, publicată �M.O. nr. 9/2001.
� cadrul acestui proiect am conceput standarele Profesionale pentru meseriile: Bucătar, Cofetar, Patiser, Măcelar, Bucătar Șef, Cofetar Șef, Șef depozit produse alimentare, Lucrător fast food, Bufetier, Manager de producție.

� Participantă la conceperea și realizarea Standardelor ocupaționale:
- SO � Inspector de calitate producție culinară
- SO � Tehnolog alimentație publică
- SO � Director departament catering

� Posesoare Brevet de turism

Premii

februarie 2013
Curs MANAGER PROIECT
SC GS CONSULTING SRL

februarie 2010
Curs de FORMATOR
Institutul EUROCOR IECC

august 2006
Curs de AUDITORI INTERNI pentru Sistemul de Siguranţă al Alimentului conform SR EN ISO 22000:2005 şi SR EN ISO 19011:2003
SIMTEX-OC, Bucureşti

mai 2000
Programul: Managementul Activităţilor din Turism
Şef Complex Hotelier / Şef Agenţie de Turism
Centrul Naţional de Educaţie Permanentă în Turism, Bucureşti

februarie - martie 1998
Formator
Institutul AGFOL - Padova, Italia

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close