Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 14.04.1978

Permis conducere:  Cat.

obiectiv

 

Imi doresc sa lucrez in domeniul activitatilor de consultanta, vanzari, productie, operare pc si management deoarece domeniile imi sunt foarte cunoscute, acumuland o vasta experienta pana in prezent si sper ca acest lucru sa ma ajute sa obtin un post in compania dumneavoastra.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Altele, Constructii / Instalatii, Administrativ / Logistica, Achizitii, Relatii clienti / Call center, Controlul calitatii, Audit / Consultanta, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Mid-Level (2-5 ani), Fara experienta, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2016 - prezent

Departament: management

Titlu Job: expert accesare fonduri europene

Responsabilitati:

scrierea, depunerea, implementarea si monitorizarea proiectelor, consultanta in achizitii si servicii conexe acestora spre exemplu:Identificarea oportunitatilor de finanțare prin corelarea necesitatilor investitionale ale potentialilor beneficiari cu cerintele programelor de finantare si prezentarea conditiilor ce trebuie indeplinite de catre client pentru a putea accesa programul de finantare. implementare proiecte finantate prin fonduri PNDR,POR, OTIMMC, POP.Verificarea conformității documentelor transmise de către beneficiar și necesare ca și anexe ale proiectului;
Elaborarea cererii de finanțare si anexelor prevazute in Ghidul Solicitantului;
Intocmirea planului de afaceri/ studiului de fezabilitate/ memoriului justificativ conform indicațiilor oficiale;
Intocmirea raspunsului la solicitarile de completare a documentatiei;
Consultanta si asistenta in implementarea proiectelor prin intocmirea dosarelor de achizitie, notificarilor, actelor aditionale, memoriilor justificative, dosarelor cererilor de plata/rambursare, rapoartelor de progres, etc;
Monitorizarea implementarii proiectului si modului de indeplinire a obligatiilor asumate de catre clienti prin contractele de finantare.

01.03.2013 - 31.10.2015

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: consultant in managementul investitiei, pentru proiecte realizate pe fonduri europene

Responsabilitati:

consultanta la intocmirea cererii de finantare, consultanta in domeniul managementului investitiei, si administrarea contractelor de executie. Colaborarea si derularea de contracte cu GAL uri in zonele Dolj si Gorj. Colaborarea si derularea contractelor de consultanta cu primarii din zonele Dolj si Gorj ( comune) care accesau FE pentru dezvoltarea rurala prin PNPR. Mentinerea unei colaborari (comunicari) cu toti reprezentantii legali ai contractelor si cu institutiile abilitate (AFIR-Craiova, AFIR -Bucuresti)

01.01.2012 - 31.08.2013

Departament: arhitectura / design interior

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

contabilizarea documentelor intr-un program de gestiune; -efectuarea bonurilor de consum aferente devizelor de lucrari; -facturarea si incasarea lucrarilor de constructii in baza devizelor ofertate; Intocmirea cartilor tehnice, a tuturor documentelor si proceselor verbale la terminarea lucrarilor de constructii ofertate

01.02.2008 - 31.03.2013

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: director fabrica de procesare produse din carne

Responsabilitati:

monitorizare activitati de procesare si a calitatii produselor in departamentul productie, monitorizarea actiunilor de vanzare cu amanuntul si a distributiei alimentelor prin reteaua dezvoltata de agentii de vanzari, centralizarea vanzarilor si a incasarilor realizate, efectuarea de operatiuni bancare, plati catre furnizori, realizarea comenzilor de materii prime folosite, stabilirea preturilor de productie in baza consumurilor efectuate, negocierea contractelor de colaborare. Facturarea si livrarea produselor in paralel cu operatorii ( la nevoie) sau in lipsa lor in programul de operare SAGA, operare PC (inregistrarea tuturor documentelor) in programul MENTOR (program ce functiona in paralel pentru o contabilizare exacta.

01.07.2005 - 28.02.2006

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: operator calculator

Responsabilitati:

facturare si incasare, operare contabilitate primara, centralizare comenzi si distribuire catre agenti, inventariere, secretariat.

01.02.2002 - 30.04.2005

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

activitate de secretariat: responsabil de organizarea programului managerului, intalniri si programari, centralizarea comenzilor primite telefonic sau prin fax, centralizarea inventarelor. Participarea la inventare, ofertare.

studii

 

Facultati:

1999 - 2002 Facultate: Asistenta manageriala (administratie) si secretariat la Facultatea de Litere-Birotica, Universitatea Mihai Viteazu din Craiova.
1992 - 1996 Liceu / Școală profesională: tehnic la Liceul Energetic din Craiova.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close