Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 19.07.1982

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.10.2000

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Îmi doresc un job care sa îmi ofere posibilitatea de a-mi pune în practica experiența acumulata pentru a creste satisfacția clienților companiei și reputația firmei. Sunt interesat de o poziție de Project Manager care sa îmi permită sa îmi dezvolt abilitățile de lider, prin îndeplinirea task-urilor în termenele de predare solicitate, spontaneitate, adaptabilitate.

Salariu: 2.000,00 USD / luna

Beneficii: Discutabil

Tip job: Full time, Internship / Voluntariat, Proiect / Sezonier

Departament: Vanzari, Juridic, Relatii publice, Functii publice, Internet / e-Commerce, Telecomunicatii, Cercetare - dezvoltare, Achizitii, Audit / Consultanta, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Oradea, Timisoara, STRAINATATE, Calarasi, Ilfov

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2013 - prezent

Departament: specialisti / tehnicieni

Titlu Job: expert verificare proiecte europene

Responsabilitati:

Activități specifice verificării și avizării cheltuielilor; selectarea proiectelor spre finanțare în conformitate cu criteriile aplicabile, organizarea și asigurarea bunei desfășurări a sesiunilor de evaluare tehnică și financiară a cererilor de finanțare și a documentelor suport; supervizarea activității evaluatorilor externi independenți; întocmirea de rapoarte și informări pentru procesul de verificare a proiectelor; elaborarea procedurilor; cunoașterea și aplicarea legislației în vigoare; asigurarea comunicării cu Autoritățile de management; verificarea procedurilor de achiziții publice pentru privați și Autorități Publice Locale; introducerea și verificarea datelor în sistemul electronic SMIS/ mySMIS; participare la întâlniri de conciliere; participarea în comisiile de soluționare a contestațiilor; management adecvat al riscurilor asociate activităților desfășurate; prevenirea și identificarea neregulilor; acordarea de asistență de specialitate beneficiarilor de fonduri europene; promovarea imaginii publice a instituției (ADR Sud Muntenia); colaborarea cu beneficiarii din regiunea Sud Muntenia și de la nivel național, prin furnizarea de informații de interes despre activitatea Agenției, precum și la solicitarea acestora; crearea și gestionarea primei Rețele de comunicatori Regio din regiunea Sud Muntenia, formată din peste 100 de membri reprezentanți ai instituțiilor publice, ONG-urilor și autorități publice locale din Sud Muntenia; asigurarea funcției de help-desk pentru potențialii aplicanți de fonduri europene; activități de cercetare statistică și profesională de suport pentru obiectivele Agenției; asigurarea activităților de arhivare fizică și electronică a documentelor aferente activității derulate, în conformitate cu legislația națională și comunitară în vigoare.

01.01.2013 - 30.04.2013

Departament: vanzari

Titlu Job: sales manager

Responsabilitati:

Acordarea de asistență de specialitate; comercializarea și promovarea produselor firmei; inițierea de negocieri cu actualii și potențialii clienți ai firmei; verificarea și actualizarea stocurilor; înregistrarea comenzilor; elaborare de baze de date; responsabilități în elaborarea de proceduri de achiziții, precum și colectarea de fonduri; asigurarea promovării firmei în Social Media; responsabilități de logistică și organizare de evenimente locale, menite să crească vizibilitatea firmei pe piața locală; asigurarea unei colaborări active cu mass-media locală, pentru promovarea serviciilor firmei pe piață.

01.08.2008 - 31.01.2013

Departament: vanzari

Titlu Job: consultant în investiții, pensii și asigurări

Responsabilitati:

Prospectarea și contactarea potențialilor clienți în vederea prezentării serviciilor financiare ale companiei; prezentarea de soluții financiare clienților; intermedierea documentației necesare încheierii contractelor; selectarea și recrutarea de noi colaboratori; crearea și întreținerea relațiilor cu clienții din propriul portofoliu; elaborarea și actualizarea portofoliului și a bazelor de date ale companiei; coordonarea activității echipei de brokeri; planificarea și organizarea activității de vânzare.

01.09.2007 - 31.08.2008

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Irlanda – Romania, relații guvernamentale cu instituții sau autorități publice, instituții private, instituții internaționale; contabilitate primară; buget și gestionare baze de date; responsabilități în elaborarea de proceduri de achiziții, precum și colectarea de fonduri; responsabilități în promovarea fundației (Social Media, organizarea de evenimente, relația cu mass-media

01.10.2003 - 30.06.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant vanzari

Responsabilitati:

Comercializarea si promovarea produselor proprii, negociere cu actualii si potentialii clienti, verificarea si refacerea stocurilor,inregistrarea comenzilor.

Internet/ E-commerce/ New Media
- Mentenanta computere / servere, retele
- Configurarea si administrare conturi email
- Configurare DNS
- Management si instalare noi sisteme
- Asigurare securitatea statiilor de lucru,
- Crimping, cabling,
- Troubleshooting

PC Operator:
- Liste centralizate - baze de date
- Emitere coduri de bare pentru companii
Practica in Public Relations

01.01.2003 - 30.06.2003

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: coordonator de programe phd

Responsabilitati:

Actualizarea bazei de date privind bursele universitatilor americane disponibile pentru Romania si ale celor din Romania pentru Statele Unite;
Obtinerea de informatii privind potentialii aplicanti la aceste burse(date personale,cariera,activitati);
Mentinerea legaturilor cu ambasada USA in Romania
Coordonator de programe Ron Brown, Fulbright Junior;coordonator Departament Cercetare
Organizarea unor evenimente mondene: spectacole de jazz, mass-media

01.02.2002 - 31.01.2003

Departament: transport / distributie

Titlu Job: distribuitor produse farmaceutice

Responsabilitati:

Incheierea de contracte, promovarea produselor firmei

studii

 

Facultati:

2016 - prezent Masterat: Drept International si al Uniunii Europene la Universitatea de Drept "Nicolae Titulescu" din Bucuresti.
2012 - 2016 Facultate: Drept la Universitatea de Drept "Nicolae Titulescu" din Bucuresti.
2005 - 2007 Masterat: Produse Financiare in Asigurari la Academia de Studii Economice din Bucuresti.
2001 - 2005 Facultate: Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori la Academia de Studii Economice din Bucuresti.
1993 - 2001 Liceu / Școală profesională: Matematica Fizica Informatica la Colegiul National "Barbu Stirbei" din Calarasi.

Facultati in straiatate

Curs Lb. Germana, Facultatea Friederich Alexander, Nuernberg, Germania

Premii

Traininguri
Apr 2015 - May 2015: Training „Conflictul de interese”
organizat în cadrul MDRAP
Jun 2013 - Jul 2013: Training „Îmbunătățirea eficienței energetice”
– organizat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP) Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP)
Certificari
May 2013 - Jun 2013: Manager Proiect

Apr 2013 - May 2013: Formator

Jun 2010: Expert Evaluator
Certificare ANEVAR
Calificari
Aug 2012: Permis internațional de conducere a ambarcațiunilor

Voluntariat
Jan 2001 - Jun 2005: Asociatia Studentilor Economisti din Romania - EAC (Economical Advanced Center)
Strangere fonduri, Social Media, buget si baze de date, introducere baze de date, achizitii, organizare de evenimente culturale si in scop social.
Proiecte
Jul 2000 - Aug 2000: Coordonator de proiect
Global Environmental Youth Convention - Lund, Malmo, Suedia, 2000
Jul 1999 - Jul 1999: Organizator coordonator
Proiectul Eclipsa '99
Hobby-uri
literatura, activitati sportive, jogging, inot, fitness, hiking, cycling, backpacking, diving, boating

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(mediu,mediu,mediu)

italiană(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close