Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 25.07.1984

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: 1.500,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Marketing, Publicitate, Management

Oras de lucru: Cluj-Napoca, STRAINATATE

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2012 - 01.07.2014

Departament: marketing

Titlu Job: expert seo, consultant seo, management proiecte seo

Responsabilitati:

Management proiecte SEO pentru compania KND Digital Pty. Ltd. care isi desfasoara activitatea in Brisbane, Australia.

01.11.2010 - prezent

Departament: marketing

Titlu Job: expert seo, manager departament online marketing

Responsabilitati:

Conducerea departamentului de Online Marketing al firmei sus-mentionate a implicat urmatoarele sarcini:

- Gestionare campanii SEO
- implementare strategii SEO
- monitorizare schimbari algoritmi motoare de cautare
-

01.04.2009 - 01.10.2010

Departament: marketing

Titlu Job: expert seo

Responsabilitati:

Implementarea tehnicilor de optimizare si promovare asupra websiteurilor clientilor, raspundere directa fata de rezultatele obtinute, audit si consultanta SEO. Am condus departamentul SEO al societatii sus mentionate cu succes, aducand in portofoliul acesteia peste 400 cuvinte cheie pe prima pagina a motoarelor de cautare.

01.10.2008 - 01.12.2008

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: tehnician cfdp - responsabil santiere

Responsabilitati:

In perioada respectiva activitatea principala era conducerea tuturor santierelor de constructii drumuri deschise de catre societate (13 santiere in 4 cartiere ale Clujului) si intocmirea documentelor tehnice pentru aceste santiere.

Zilnic trebuia sa efectuez urmatoarele sarcini:

- vizitarea si stabilirea activitatilor zilnice pentru toate cele 13 santiere deschise
- coordonarea fortelor de munca pe aceste santiere
- calcularea materialelor necesare
- comanda materialelor necesare pentru executie
- implementare tehnici de executie
- urmarire proiecte
- ghidare echipa muncitori si mecanici pentru realizarea lucrarii conform proiectului
- receptionare comenzi
- consultare cu proiectantii generali si dirigintii de santier
- comunicare solutii pentru problemele aparute
- efectuare situatii lucrari
- eram singurul roman pe partea tehnica
- eram singurul care comunica cu proiectantii, furnizorii de materiale si reprezentantii primariei Cluj Napoca

Practic se poate spune ca eram singurul angajat care conducea santierele si intocmea toate hartiile necesare bunei functionari a acestora.

Am condus o echipa de circa 80 oameni si am realizat lucrarile conform proiectelor la standardele cerute de catre primaria Alba Iulia. Am fost responsabil de 13 santiere care au fost deschise simultan si toate duse la bun sfarsit fara pierderi de materiale si conform proiectelor. Cea mai mare realizare, din punctul meu de vedere, a fost turnarea covorului asfaltic pe strada Rosetti, strada cu cea mai mare panta din judetul Cluj, turnarea avand loc noaptea.

01.06.2008 - 01.10.2008

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: tehnician cfdp

Responsabilitati:

In perioada respectiva activitatea principala era conducerea santierului deschis in Alba Iulia alternata cu monitorizarea executiei santierului din Cluj Napoca. Activitatea principala era constructia de drumuri locale in zona strandului din Alba Iulia.

Pentru santierul din Alba Iulia trebuia sa efectuez necesare de materiale, implementare tehnici de executie, urmarire proiect, ghidare echipa muncitori si mecanici pentru realizarea lucrarii conform proiectului, plasare comenzi materiale, gestionare forta de munca, receptionare comenzi, consultare cu proiectantul general si dirigintele de santier, comunicare solutii pentru problemele aparute, efectuare situatii lucrari si decontarea lor.

Am condus o echipa de circa 25 oameni si am realizat lucrarile conform proiectelor la standardele cerute de catre primaria Alba Iulia.

01.06.2005 - 01.06.2006

Departament: achizitii

Titlu Job: tehnician cfdp - serviciul siguranta circulatiei

Responsabilitati:

Gestiune stocuri de indicatoare rutiere, marcaje orizontale si parapeti, executare comenzi, efectuare necesare indicatoare rutiere, determinare puncte periculoase si comenzi indicatoare suplimentare pentru acestea, verificare semnalizari pe drumurile nationale aflate in jurisdictia DRDP Cluj.

Am preluat comenzi, am intocmit necesare, gestionat inventare si prioritarizat comenzile pentru toate cele 7 judete aflate sub jurisdictia DRDP Cluj.

01.06.2004 - 01.06.2005

Departament: achizitii

Titlu Job: tehnician cfdp - serviciul licitatii si urmarire contracte

Responsabilitati:

In aceasta perioada eram angajat al Serviciului Licitatii si atributiile mele principale includeau intocmirea caietelor de sarcini pentru licitatii, intomirea contractelor, organizarea licitatiilor, asistenta ofertantilor, urmarirea contractelor, intocmirea adreselor catre prestatori.

01.05.2004 - 01.10.2012

Departament: marketing

Titlu Job: expert seo, consultant seo

Responsabilitati:

Proiecte diverse in regim freelancer in special in domeniul SEO.

studii

 

Facultati:

2000 - 2004 Facultate: Tehnician in constructii la Colegiul Tehnic de Transporturi Transilvania din Cluj-Napoca. Tehnician in constructii civile industriale si agricole, drumuri si poduri.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close