Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 15.09.1967

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:09.04.1989

obiectiv

 

Profesionist dedicat si implicat, cu peste 30 de ani experienta in domeniul financiar-contabil ( 20 de ani in contabilitatea societatilor comerciale si 10 ani contabilitate bancara). Motivat, cu capacitate de a analiza si de a prioritiza si a rezolva mai multe task-uri in acelasi timp. Responsabil si proactiv, cu foarte bune abilitati de interactiune si de relationare cu clientii, colegii si coordonatorii, in medii organizationale competitive.

Salariu: nespecificat

Beneficii: tichete de masa,cursuri de perfectionare

Tip job: Full time

Departament: Financiar / Contabilitate, Banci

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2017 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: expert financiar bancar

Responsabilitati:

Inregistrare facturi furnizori interni si externi si plata acestora, deconturi, inregistrare mijloace fixe si urmarirea amortizarii acestora, IFRS16, declaratiile 205, 207, B101-specifica institutiilor de credit, balanta de plati externe, DEX 220, SPD 276-raportari la BNR, raportari statistice.

01.04.2017 - 31.12.2017

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: referent specialitate financiar contabilitate

Responsabilitati:

Principalele responsabilitati sunt legate de inregistrarea in contabilitate si plata facturilor furnizorilor bancii, atat interni cat si externi pe centre de cost, emiterea facturilor de evaluare catre clientii bancii care au contractat credite imobiliare, monitorizarea accruals-urilor si reconcilierea conturilor precum si diverse rapoarte solicitate de catre superiori, mentinerea relatiei cu ANAF.

01.10.2016 - 30.04.2017

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: referent specialtate financiar-contabilitate

Responsabilitati:

Responsabiliatile erau legate de verificarea inchiderii conturilor aferente salariilor, de evidenta mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar , inregistrarea facturilor de servicii, extrasele de cont , verificarea si corectarea foilor de parcurs pentru utilizatorii parcului auto, platile catre furnizori si catre Bugetul de Stat si catre Bugetele Asigurarilor Sociale

01.09.2015 - 30.09.2016

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: financial manager

Responsabilitati:

Principalele responsabilitati erau legate de inregistrarea si verificarea documentelor financiar-contabile ale firmei, de realizarea procedurilor de taxe si contabilitate, precum si a raportarilor financiare efectuate catre organizatiile de stat aferente. Sa puna la dispozitia CFO-ului, precum si a celorlalte departamente toate informatiile necesare pentru deciziile manageriale in raport cu actionarii firmei, clientii, furnizorii, bancile sau alte entitati juridice in conformitate cu legislatia financiara in vigoare.

01.03.2008 - 30.09.2015

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: expert contabil verificator

Responsabilitati:

Inregistrarea deconturilor de trezorerie ale angajatilor, plati furnizori interni si externi ,reconciliere furnizori interni si externi , reconciliere debitori,emitere facturi chirii spatii si POS-uri, inregistrari contabile pentru salarii, taxe locale, reprezentarea bancii la Administratia Financiara-Directia Mari Contribuabili (obtinerea certificatelor fiscale si a cazierului fiscal),taxe locale -depunere declaratii pentru taxele locale (teren,cladiri, auto,firma ) si plati taxe locale in termenele legale, emitere facturi retineri angajati precum si facturi pentru partenerii externi, reconcilieri conturi ,diverse rapoarte solicitate de catre superiori, inregistrarea, evidenta si amortizarea mijloacelor fixe, constituiri si reversari accruals-uri si provizioane.

Am contribuit la implementarea sistemului Charisma ERP si a sistemului de decontare

01.07.2005 - 29.02.2008

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Inregistrarea in contabilitate a extraselor in RON si valuta, inregistrarea in contabilitate a registrului de casa, a deconturilor de trezorerie ,reconcilierea furnizorilor interni si externi , taxe si impozite locale .
Am participat la implementarea unui nou sistem informatic alaturi de colegii mei si crearea unei noi baze de date .

01.12.2003 - 30.06.2005

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Principalele responsabilitati au fost de facturare/ retururi de marfa,comezi pentru clienti, incasari si plati ,evidenta furnizori si clienti ,intocmirea si depunerea declaratiilor lunare privind evidenta salariatilor si a obligatiilor la Bugetul Asigurarilor Sociale si la Bugetul de Stat ,precum si plata acestora in termenele legale , emiterea comenzilor externe pentru aprovizionare, oferirea relatiilor tehince privind produsele comercializare clientilor, mentinerea legaturii cu lanturile de magazine prin care se comercializau mare parte a produselor .

01.07.2002 - 31.12.2003

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil sef

Responsabilitati:

Procetel este o companie de cercetare in domeniul telecomunicatiilor, cu un numar de 120 angajati. M-am ocupat de inchiderea situatiilor de sfarsit de luna ,intocmirea bilantului contabil, reprezentarea societatii la Administratia Financiara , in relatia cu bancile comerciale prin care derulam activitatea, verificarea inregistrarilor contabile, intocmirea declaratiilor lunare de TVA , de obligatii la Bugetul Statului si a declaratiilor aferente salariilor .
Am reusit scutirea de plata a societatii ,de penalitati si majorari de intarziere la Bugetul Statului si la Bugetele Asigurarilor Sociale in valoare de 1 mld lei ,in conditiile in care cifra de afaceri a societatii era de aproximativ 1 mld lei .

01.11.1986 - 30.06.2002

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: functionar economic

Responsabilitati:

Institut de cercetare-dezvoltare in domeniul telecomunicatiilor, cu un numar de 350 angajati. Atributiile mele erau acelea de a inregistra in evidentele contabile deconturile de trezorerie, a registrului de casa , a extraselor bancare, evidenta conturilor de furnizori si clienti , calculatii de cost pentru fiecare lucrare de cercetare, calcul salarii.

studii

 

Facultati:

2008 - 2010 Facultate / Colegiu: Master Financiar Bancar si de Asigurari la Universitatea ARTIFEX din Bucuresti.
2005 - 2008 Facultate / Colegiu: Marketing la Universitatea ARTIFEX din Bucuresti.
1990 - 1996 Facultate / Colegiu: Facultatea de masini hidraulice si pneumatice la Universitatea Politehnica Bucuresti - Facultatea de Mecanica din Bucuresti.

Premii

Traininguri
Jun 2016: Totul despre TVA

Sep 2013: Inteligenta emotionala

May 2013: Team up for customer care

Oct 2012: Conflict management

Mar 2012: Time management

Certificari
Dec 2014: Expert fiscal
Certificat de absolvire obtinut in baza OG 129/2000- program de specializare profesionala acreditat de catre Ministerul Muncii, Autoritatea Nationala pentru Calificari si Ministerul Educatiei

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close