Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 11.04.1982

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.07.2000

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Construirea unei cariere care imi va permite aplicarea si aprofundarea cunostintelor si competentelor dobandite in timpul facultatii. Integrarea intr-o echipa dinamica si motivanta in cadrul unei companii de prestigiu.

Beneficii: bonuri de masa

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Marketing, Altele, Constructii / Instalatii, Administrativ / Logistica, Productie, Achizitii, Inginerie, Petrol / Gaze, Auto / Echipamente

Oras de lucru: Braila, Galati

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2015 - prezent

Departament: achizitii

Titlu Job: expert achizitii publice

Responsabilitati:

Expert Achizitii Publice

01.07.2008 - 01.01.2015

Departament: achizitii

Titlu Job: analist cumparari

Responsabilitati:

Solicitarea necesarului anual de materiale/servicii , tuturor compartimentelor, in vederea intocmirii "Planului anual de achizitii publice". Demararea procedurilor de achizitie conform OUG 34/2006 prin efectuarea unui studiu de piata.
Solicitarea ofertelor de pret, analizarea ofertelor primite, intocmirea raportului de evaluare si stabilirea ofertantului castigator conform criteriului de atribuire, intocmirea contractului si a comenzilor.
Intocmirea caietelor de sarcini in vederea derularii licitatiilor.
Inregistrarea, vizarea si verificarea facturilor primite conform comenzilor sau contractelor realizate.
Mentinerea relatiilor cu ofertantii in vederea negocierii termenelor de plata si a conditiilor comerciale avantajoase pentru societate cat si pentru rezolvarea eventualelor probleme aparute in decursul derularii contractelor.
Actualizarea bazei de date cu potentiali prestatori/ofertanti.
Efectuarea achizitiilor in sistem electronic. (S.E.A.P.)
Incheierea contractelor de achizitie publica cat mai avantajos pentru companie din punct de vedere economic dar si calitativ al materialelor achizitionate.
bonuri de masa

12.11.2007 - 01.07.2008

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer mecanic

Responsabilitati:

Verificarea documentatiilor necesare achizitiilor publice, din punct de vedere tehnic.
Intocmirea necesarului de materiale pentru introducerea in planul anual de achizitii publice.

01.08.2003 - 01.07.2007

Departament: altele

Titlu Job: agent schimb valutar

Responsabilitati:

Efectuarea tranzactiilor de schimb valutar.
Fixarea cursului de schimb valutar cumparare si vanzare in raport cu B.N.R.
Negocierea cursului de schimb pentru o cantitate mai mare de valuta

studii

 

Facultati:

2005 - 2007 Masterat: Metode numerice de modelare a proceselor tehnologice la Universitatea “Dunarea de Jos” - Facultatea de Mecanica din Galati.
2000 - 2005 Facultate: Mecatronica si Roboti industriali la Universitatea “Dunarea de Jos” - Facultatea de Mecanica din Galati. Diploma inginer diplomat.
1996 - 2000 Liceu / Școală profesională: Electromecanic telecomenzi feroviare la Grup Scolar Industrial Transporturi Cai Ferate din Galati. Diploma de bacalaureat.
Atestat profesional electromecanic telecomenzi feroviare.

Premii

Certificari
Jul 2013 - Jul 2013: FUNDATIA PAEM ALBA
Manager Proiect
Traininguri
Jul 2008 - Jul 2008: KSC Training
Analist Cumparari Achizitii Publice - Implementarea reglementarilor legislativePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close