Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 09.05.1990

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2016 - 31.12.2016

Departament: management

Titlu Job: internship

Responsabilitati:

Principalele activități realizate în cadrul stagiului au constat în:
▪ Studiu individual al documentelor-suport referitoare la modul de lucru al instituțiilor Uniunii Europene în colaborare cu parlamentele naționale și elaborarea unei sinteze de tip schemă, în cadrul unei activități de grup, cu privire la adoptarea programului de lucru al Comisiei Europene;
▪ Selectarea documentelor cu caracter legislativ și a documentelor fără caracter legislativ, prioritare și neprioritare, venite săptămânal de la instituțiile Uniunii Europene, stabilirea temeiului legislativ și prezentarea datelor de identificare ale acestora împreună cu rezumatele aferente.
În urma activităților întreprinse, au fost acumulate următoarele cunoștințe:
▪ Specificul activităților legislativului și a Direcției pentru Uniunea Europeană și cunoașterea bazei de date IPEX, EUR-LEX, cdep.ro;
▪ Familiarizarea cu termenii de specialitate, cu politicile și cu domeniile de interes prin participarea la conferințe organizate sub egida Camerei Deputaților (Caravana Regio), a Băncii Naționale a României (BNR) sau a Institutului European din România (IER).

01.12.2014 - 31.07.2017

Departament: management

Titlu Job: expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene

Responsabilitati:

Principalele activități realizate au constat în elaborarea strategiilor de dezvoltare pentru autoritățile
administrației publice locale din România:
▪ Strategia de Dezvoltare a Județului Galați 2016-2020 CJ172
▪ Strategia de Dezvoltare a Comunei Augustin 2015 - 2020 C42498
▪ Strategia de Dezvoltare a Comunei Bucovăț 2015 - 2020 C159516
▪ Strategia de Dezvoltare a Comunei Buteni 2015 - 2020 C10293
▪ Strategia de Dezvoltare a Comunei Cermei 2015 - 2020 C10373
▪ Strategia de Dezvoltare a Comunei Schela 2015 - 2020 C77153
Strategiile de dezvoltare sunt elaborate cu scopul sprijinirii dezvoltării durabile a regiunilor și reprezintă o condiție pentru ca autoritățile locale din România să poată avea acces la fondurile structurale și de coeziune ale UE.

studii

 

Facultati:

2014 - 2018 Doctorat: Științe ale Comunicării la Școala Doctorală în Științele Comunicării, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București. Titlul tezei de doctorat: Agenda publică în contextul crizei refugiaților
Beneficiar al proiectului: „Competitivitate și excelență în cercetarea doctorală în domeniul științelor politice, științelor administrative, sociologie și științele comunicării”, POSDRU/187/1.5/S/155589.
Discipline principale studiate: Deficitul democratic al Uniunii Europene; Politica de comunicare a Uniunii Europene; Stabilirea agendei publice cu privire la subiectele europene.
Competențe dobândite: Evaluarea și analiza surselor științifice; Stabilirea structurii și redactarea unei lucrări științifice; Crearea și aplicarea metodologiilor de cercetare aferente științelor sociale; Gestionarea bazelor de date și prelucrarea statistică a acestora.
2012 - 2014 Masterat: Managementul Proiectelor la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București. Masterat acreditat de PMI Global Accreditation Center for Project Management Education Programs
▪ Discipline principale studiate: Managementul Proiectelor (după standardele Project Management Institute); Analiza Financiară a Proiectelor; Managementul echipei de proiect; Aplicații Informatice pentru Managementul Proiectelor (Microsoft Project); Strategii și Tehnici de Atragere a Finanțării de la UE (Project Cycle Management); Integrarea Europeană și Politica de Comunicare a Uniunii Europene.
▪ Competențe dobândite: Folosirea corectă a metodelor și instrumentelor pentru inițierea, planificarea, execuția, monitorizarea, controlul și încheierea proiectelor; Folosirea instrumentelor specifice pentru evaluarea, auditul și analiza financiară a proiectelor; Utilizarea eficientă a programelor informatice pentru gestionarea proiectelor.
2009 - 2012 Facultate: Management la Facultatea de Management, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București. ▪ Discipline principale studiate: Economie; Management General; Management Financiar;
Managementul Proiectelor; Marketing; Antreprenoriat.
▪ Competențe dobândite: Analiza și interpretarea datelor calitative și cantitative; Abilitatea de a lucra independent sau în echipă; Capacitatea de a identifica aspecte strategice și probleme sistemice; Capacitatea de a implementa și proiecta soluții de management; Abilitatea de a utiliza aplicațiile informatice specifice domeniului științelor economice.

Premii

Lucrari publicate
Oct 2016: Stan, S.O. & Duicu, A.R. (2016). "The Perception of Young Romanian Citizens About Multicultural Risk and Social Cohesion Challenges, in Economic Activities and Projects". Strategica, 715 - 726, Proceedings paper.

Oct 2016: Duicu, A.R. & Stan, S.O. (2016). "Associated Risks to Decision Management in Romanian IT Industry, in the Context of Social and Political Integration Opportunities for Development". Strategica, 727 - 737, Proceedings paper.

Nov 2015: Stan, S.O. & Duicu, A.R. (2015). „Best Practices in Risk Management for an Efficient Leading of Business in the Media and Advertising Industry". Editura ASE, 118 - 128, Proceedings paper.

Nov 2015: Duicu, A.R. & Stan, S.O. (2015). „European Policies on Entrepreneurship Education and Associated Implementation Risks Through Projects Initiated by Students in Romania". IATED Academy, 4191 - 4201, Proceedings paper.

Conferinte
Oct 2016 - Oct 2016: STRATEGICA
4th International Academic Conference Strategica (STRATEGICA), Opportunities and risks in the contemporary business environment, Bucharest (Romania), October 20th – 21st, 2016.
Nov 2015 - Nov 2015: Ph.D Course
European Integration & Europeization Process, organized by the European Institute of International Studies, Salamanca (Spain), November 9th – 11th, 2015.
Nov 2015 - Nov 2015: IMC
9th International Management Conference (IMC), Management and Innovation for Competitive Advantage, Bucharest (Romania), November 5th – 6th, 2015.
Proiecte
Nov 2013 - Nov 2013: Youth in Action Programme. Denumirea proiectului: YES - Youth Entrepreneurship Services (Praga)
▪ Principalele activități care mi-au fost atribuite în cadrul programului de schimb de experiență au constat în gestionarea echipei de proiect pentru elaborarea unui plan de afaceri complex și prezentarea acestuia în incinta liceelor locale.
▪ Competențe dobândite: Comunicare eficientă în limba engleză; Gestionarea unei echipe de proiect într-un mediu multicultural; Cunoștințe culturale; Elaborarea unui plan de afaceri la nivel internațional.
Certificari
Apr 2013 - Apr 2013: Certificat Competențe Antreprenoriale
▪ Discipline principale studiate: Elaborarea Planului de Afaceri; Analiza Financiară a Planului de
Afaceri; Personalitate și Inteligență Emoțională; Motivație; Leadership; Creativitate.
▪ Competențe dobândite: Abilitatea de a planifica și iniția activități economice; Gestionarea eficientă a resurselor umane.
Feb 2013 - Mar 2013: Certificat Inspector Resurse Umane
▪ Discipline principale studiate: Gestionarea Resurselor Umane.
▪ Competențe dobândite: Întocmirea actelor aferente personalului.
Jul 2011 - Aug 2018: Certificat Contabilitate Financiară
▪ Discipline principale studiate: Contabilitate Financiară.
▪ Competențe dobândite: Întocmirea actelor contabile.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close