Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 09.05.1970

Permis conducere:  Cat.A,B,C,D,E, Data obtinerii:04.09.1992

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Performanta, acumulare de noi cunostinte, progres prosperitate

Salariu: nespecificat

Beneficii: sporuri, diurne, masina de servici, telefon, etc

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Administrativ / Logistica, Agricultura, Productie, Achizitii, Relatii clienti / Call center, Import - export, Protectia mediului, Banci

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

10.10.2012 - prezent

Departament: agricultura

Titlu Job: expert

Responsabilitati:

Verificarea derularii contractelor, cesionari de trenuri, tot ce presupun administrara domniilor statului.

08.04.2009 - prezent

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: persoana fizica autorizata

Responsabilitati:

Consultanta Manageriala si Tehnica in silvicultura, exploatari forestierea, legislatie silvica, prelucrarea lemnului. Comert cu materiale de constructii si material lemnos, consultanta in agricultura, proiecte pe 141, etc

Realizari:

Am realizat piata de desfacere pe judetele Maramures, Satu Mare, Bihor, Bistrita Nasaud si Salaj pentru firma SC Metalicplas SRL. Am receptionat, spraveghet productia si executat exportul de lemn pt firmele SC BLS SRL, SC OMEGALINK SRL si SC FIARD SRL. Am colaborat cu firmele SC CARPAT DECOR SRL si SC OLIVER ROSELLO SRL pe piata de piatra, gresie si faianta.

08.01.2009 - 08.04.2009

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: director comercial

Responsabilitati:

Formarea echipei de vanzari, implementarea produselor pe piata, participarea la targuri, negocierea preturilor cu depozitele mari. Politica comerciala, intocmirea ofertelor de pret, aprobarea discounturilor. Urmarirea modului in care isi desfasoara activitatea agentii din subordine. Intocmirea rapartelor de activitate catre patronii spanioli, identificarea unor locatii in vederea deschiderii a opt Soow-rumuri.

Realizari:

Am format si angajat echipa, am deschis primul depozit, urmeaza deschiderea primului magazin de prezentare, am inceput negocierile si semnat contracte cu firmele ce vor colabora cu noi.

01.10.2006 - 07.01.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant vanzari

Responsabilitati:

Am ofertare, contractat, ridicat comenzi, am urmarit incasarile, am format un portofoliu de clienti, etc

Realizari:

Nu am considerat ca este nevoie sa formez o echipa, deoarece am considerat ca sunt capabil sa gestionez singur reteaua pe care am format-o. Am ridicat vanzarile pe zona arondata de la o valoare medie de 4 miliarde la cea de 12 miliarde.

11.05.2006 - 02.10.2006

Departament: asigurari

Titlu Job: brocher asigurari si consultanta

Responsabilitati:

Desfacere-Vanzarea de produse specifice, asigurari viata si non viata, recrutarea de agenti. Consultanta in domeniul lemnului la firma SC BLS SRL

11.01.2004 - 10.05.2006

Departament: prelucrarea lemnului / pvc

Titlu Job: tamplar

Responsabilitati:

Tamplarie si vopsitorie, sortare materie prima, etc. Utilizare de masini cu comanda numerica, in cadrul vopsitoriei si in tamplarie. Asigurarea de materie prima si contractare de produse finite, de pe piata Germana, Austriaca, Maghiara si Romana

Realizari:

Salar pe carte de munca, diurna in cazul deplasarilor

14.03.2001 - 22.12.2003

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: director exploatare si export

Responsabilitati:

Export Produse lemnoase in diferite stadii de prelucrare, bustean, cherestea, frize, mic mobilier, parchet. Consultanta in domeniul exploatarii si prelucrarii pe diferite faze a lumnului, intocmirea de proiecte in costructia punctelor de lucru, etc Instalarea utilaje, uscatoare, centrale telefonice, drumuri forestiere.

01.04.1998 - 30.03.2001

Departament: agricultura

Titlu Job: sef serviciu comercial si productie, export.responsabil pe judetele cluj si salaj

Responsabilitati:

Valorificarea produselor obtinute prin exploatarea paduri, busteni, cherestea, fructe de padure si ciuperci, arbusti ornamentali, pastravari, fonduri de vanatoare, pescuit. Exportul acestor produse, organizarea de licitatii interne si internationale.

Realizari:

Subordonati directi cca 500, indirecti peste 1.000, cu variatii in functie de sezon, tip de lucrari, amploarea acestora, etc

24.09.1996 - 01.04.1998

Departament: agricultura

Titlu Job: inginer silvic

Responsabilitati:

Gospodarirea padurilor, fond forestier, impaduriri, exploatare, comercializare produse silvice, cherestea, ciuperci, salmonide, busteni. Itretinerea drumurilor forestiere, verificarea stocurilor, valorificarea lor, controlul si inventarierea masei lemnoase, stabilirea suprafetelor ce urmeaza a fi exploatate, reimpadurirea celor exploatate, paza si protectia paduri

Realizari:

Se pot verifica la Ocolul silvic Somesul-Rece, lucrarile conduse pe diverse domeni fiind de ordinul miliardelor, oameni din subordine variind intre 50 si aprox. 350 in functie de sezon, tipul de lucrari contractate etc. De exemplu o firma specializata in constructia de drumuri aducea echipele de lucru in teritoriu, echipe ce desfasurau lucrarile in baza proiectelor si devizelor intocmite de catre inginerii din structura si erau supravegheti de acestea. Dar in aceeasi perioada erau si firme de exploatare, care desfasurau activitate in acelasi sector si erau indrumate si verificate de noi, o echipa de 5 ing si 6 tehnicieni. Timpul alocat muncii de birou era de 30%, restul de 70% fiind munca de teren. Timpul de lucru in sector este ne normat, datorita volumului mare de lucru, sarcinile fiind prinse in fisa postului.

studii

 

Premii

Curs de brocheraj in asigurari;
Curs de Manager De Proiec 2011;
Curs de Calculatoare 2011;

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(incepator,mediu,mediu)

italiană(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close