Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 11.10.1985

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:23.06.2011

obiectiv

 

Competența interculturală, comunicarea, abilitatea de a stabili și menține relații bune de lucru cu persoane de diferite origini naționale, culturale și religioase, orientata către rezultate, capabila să stabilească prioritățile, orientare activă / inovare, orientare către clienți, capacitate de lucru orientată spre final, atitudine, responsabilitate, respect de sine, auto-motivație, încredere în sine, flexibilitate.

Salariu: nespecificat

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2019 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: expeditor international

Responsabilitati:

Preluarea comenzilor de transport;
Intermedierea transportului terestru dintre clienti si flota proprie/carausi (negocierea pretului cu transportatorii; comunicarea detaliilor legate de incarcarea si descarcarea marfii ; solutionarea problemelor de transport ; urmarirea transportului pana la destinatie) ;
Procesarea documentelor necesare desfășurării activității;
Strânsa colaborare cu Departamentul de vânzări si Contabilitate;
Operarea pe Bursa de transport.

01.08.2010 - 30.09.2011

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: jit/programator productie

Responsabilitati:

Planificarea productiei, tinand cont de disponibilitatea tuturor materialelor si echipamentelor necesare pentru executie, intr-un mod cat mai eficient pentru a mentine costurile in bugetele stabilite si intr-un timp cat mai scurt pentru a satisface cerintele clientului.
- Participarea la teleconferinte cu cilentul cu privire la constrangeri de materiale sau de capacitate a echipamentelor; Modificarea planului de productie in caz de lipsa de materiale, capacitate de echipamente, lipsa oamenilor, sau alte probleme care pot aparea in timpul executiei;
- Pregatirea unui plan de productie pentru o saptamana, luand in considerare toate informatiile necesare care pot avea un impact asupra realizarilor astfel incat sa satisfaca cerintele clientului;
- Efectuarea planului de productie in concordanta cu disponibilitatea capacitatii impartite cu alti clienti. Mentine in permanenta legatura cu Team Production pentru a se asigura o utilizare cat mai eficienta a capacitatii; Urmarirea realizarilor din productie versus ce a fost planificat, si communicate catre echipa si client;
- Efectuarea planului de export, care trebuie comunicat echipei si ulterior clientului (daca este cazul); Urmarirea exporturilor efective fata de ce a fost planificat sa se exporte, si comunicate catre echipa si client; Urmarirea OTD-ului (datele de livrare); Efectuarea operatiilor in Sistem; Participarea la sedintele zilnice, in care se discuta realizarile productiei si exporturile; Modificarea in Sistem a tuturor schimbarilor cerute de client.

01.05.2009 - 31.07.2010

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: logistician gestiune flux

Responsabilitati:

- Asigurarea fluxului continu de aprovizionare cu materie prima. - Colaborarea cu departamentele in cauza. Intocmeste si analizeaza liste zilnice de verificare. Pe baza documentelor zilnice semneleaza lipsa de material. Semnaleaza superiorului ierarhic lipsa de material,care pericliteaza fluxul continuu al productiei. - In urma listelor de verificare dau spre comanda materiale care sunt/care pot deveni problematice. Verificarea fizica a materialelor. Verificarea delay-urilor. Manipularea listelor de devieri si de fantom. Respecta procedurile EHS si QC care apartin logisticii.Participa la activitatile APS.

01.03.2008 - 30.04.2009

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: telefonista

Responsabilitati:

-Stabilirea legaturilor telefonice intre apelant si apelat
-Realizarea comunicarii cu exteriorul si tranzitarea apelurilor la distanta
-Raspunderea la cereri telefonice de informare si inregistrarea de mesaje
-Transmiterea mesajelor verbale importante celor care sunt absenti.

01.03.2005 - 30.11.2006

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: casiera

Responsabilitati:

- Responsabilitatea pentru prelucrarea datelor din contabilitate urmand instructiunile Directorului Economic si a conducerii companiei, in concordant cu legislatia in vigoare.
- Completarea tuturor documentelor necesare si instrumentelor de plati pentru banca
- Pastrarea inregistrarilor privind datele din contabilitate, Intocmirea tuturor documentelor contabile primare, Informarea Directorului Economic zilnic despre progresul activitatilor.

studii

 

Facultati:

2000 - 2004 Liceu / Școală profesională: Științe ale naturii la Liceul " Nicolae Cioranescu " din Târgoviște.

Premii

Certificari
Feb 2016 - May 2016: Curs de perfectinare in fotografie
Curs de perfectionare in fotografie organizat de FOTOCLUB Arad cu Certificat de absolvire
Jun 2015 - Dec 2015: Curs initiere in fotografie
Curs de initiere in forografie organizat de FOTOCLUB AradPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close