Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 10.06.1984

Permis conducere:  Cat.A,B,C,E, Data obtinerii:03.05.2004

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Pun un accent deosebit pe importanța pe care o acord muncii mele și pe scopul declarat de a obține rezultate măsurabile. Capacitatea de a găsi soluții și de a mă adapta diverselor situații inopinate, cu grad divers de dificultate, precum și interesul acordat oferirii unor servicii de calitate reprezintă atuuri suplimentare ale pregătirii mele profesionale.

Salariu: 4.000,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Marketing, Publicitate, Administrativ / Logistica, Paza si protectie / Militar, Transport / Distributie, Protectia muncii, Management

Oras de lucru: Cluj-Napoca, Oradea, Timisoara, STRAINATATE

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2018 - prezent

Departament: transport / distributie

Titlu Job: expeditor intern si international

Responsabilitati:

Contactarea potențialilor clienți de transport și ai celor deja existenți și prezentarea serviciile oferite de firmă. Preluarea de comenzi și negocierea de tarife de transport cu clienții. Identificarea soluțiilor de transport (rute, mijloace de transport, planul de încărcare a mărfurilor). Urmărirea modului de executare al transportului și al seviciilor conexe, întocmirea și verificarea documentelor de transport, urmărirea comenzilor executate pana la livrare. Păstrarea legăturii cu clienții și informarea lor cu privire la derularea transportului. Întocmirea dosarelor de transport.

01.06.2018 - 31.08.2018

Departament: transport / distributie

Titlu Job: director de transport

Responsabilitati:

Planificarea, organizarea și controlarea activității de transport. Administrarea flotei auto și a bugetului alocat. Coordonarea dispeceratului (3 schimburi). Activități pe linie de HR cu privire la identificarea, angajarea, penalizarea sau concedierea personalului (șoferi sau dispeceri). Urmărirea modului de intreținere și exploatare a mașinilor. Stabilirea necesarului de piese de schimb și consumabile. Stabilirea și optimizarea rutelor. Păstrarea relațiilor cu clienții existenți. Identificarea de clienti noi. Primirea și confirmarea comenzilor de transport.

01.07.2017 - 30.06.2018

Departament: transport / distributie

Titlu Job: manager de transport

Responsabilitati:

Atribuţii de management pe durata nopții a flotei de camioane ale companiei, incluzând subcontractorii, administrarea situațiilor apărute și menținerea și dezvoltarea legăturilor cu unii dintre clienții principali ai societății sau cu managementul sau palierul execuțional din cadrul altor filiale ale companiei, din țară sau străinătate.

01.07.2015 - 30.06.2017

Departament: transport / distributie

Titlu Job: coordonator transport

Responsabilitati:

Coordonarea și verificarea întregii flote de camioane a companiei cât și a subcontractorilor pe durata nopții. Coordonarea șoferilor și acordarea de suport tehnic. Efectuarea operațiunilor necesare pentru deplasarea mărfurilor în condiții optime. Transmiterea comenzilor de transport și urmărirea graficului de încărcare-descărcare. Păstrarea și dezvoltarea legăturilor cu unii dintre clienții principali ai societății. Menținerea unor strânse legături cu managementul sau palierul execuțional din cadrul altor filiale ale companiei, din țară sau străinătate. Efectuarea de calculații referitoare la transport. Întocmirea, transmiterea sau preluarea documentației aferente deplasării camioanelor. Programarea camioanelor la încărcare pe baza cererii clienților și supravegherea acestora pe durata efectuării operațiunilor. Preluarea și implementarea datelor obținute în urma contractelor și comenzilor de transport alocate.

01.05.2015 - 31.07.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: expeditor internațional

Responsabilitati:

Contactarea potențialilor clienți de transport internațional și ai celor deja existenți și prezentarea serviciile oferite de firmă. Preluarea de comenzi și negocierea de tarife de transport cu clienții. Identificarea soluțiilor de transport (rute, mijloace de transport, planul de încărcare a mărfurilor). Urmărirea modului de executare al transportului și al seviciilor conexe, întocmirea și verificarea documentelor de transport, urmărirea comenzilor executate pana la livrare. Păstrarea legăturii cu clienții și informarea lor cu privire la derularea transportului. Întocmirea dosarelor de transport.

01.04.2015 - prezent

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: evaluator in cadrul examinarilor și a programelor de formare

Responsabilitati:

Specialist/Expert evaluator sau monitor al programelor de formare profesională și de examinare a participanților la programe de formare profesională.

01.03.2015 - 31.05.2015

Departament: marketing

Titlu Job: director de departament organizări evenimente

Responsabilitati:

Coordonarea activității departamentului. Planificarea și coordonarea activităților de pregatire și desfășurare a evenimentelor. Completarea bugetului de venituri și cheltuieli al evenimentului. Monitorizare și asigurarea implementării strategie de comunicare. Stabilirea calendarelor de acțiuni. Elaborarea documentației specifice necesare evenimentului. Redactarea și transmiterea invitațiilor. Gestionarea relațiilor cu invitații/sponsorii/participanții. Elaborarea și implementarea strategiilor de obținerea de fonduri. Alegerea, negocierea și contractarea locațiilor. Negociere și contractarea furnizorilor. Administrarea bazelor de date. Întocmirea și încheierea contractelor. Coordonarea activităților personalului implicat in realizarea evenimentului. Coordonarea activităților post-eveniment.

01.03.2015 - 31.05.2015

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: manager resurse umane

Responsabilitati:

Planificarea activităților de resurse umane. Elaborarea și asigurării aplicării politicii de personal alături de conducerea organizație. Implicarea în negocierea și redactarea contractelor de muncă. Întocmirea documentelor de personal. Coordonarea departamentului de resurse umane. Acordarea de consultanță juridică de specialitate pe linie de personal. Atribuții pe linie de SSM și SU.

01.11.2014 - prezent

Departament: asigurari

Titlu Job: broker de asigurări

Responsabilitati:

Crearea și administrarea unei rețele de deținători de asigurări, asigurarea acestora împotriva riscurilor, plata despăgubirilor și emiterea acoperirii în polițele de asigurare, conform politicilor societății.

01.11.2014 - prezent

Departament: transport / distributie

Titlu Job: agent de vânzări

Responsabilitati:

Acordarea de sprijin și servicii de consultanță persoanelor vătămate corporal în urma accidentelor rutiere, dar şi a apropiaţiilor acestora, în vederea obținerii despăgubirii de la societăţile de asigurări.

01.08.2008 - 31.05.2014

Departament: paza si protectie / militar

Titlu Job: cadru militar

Responsabilitati:

Obținerea, verificarea și valorificarea datelor de interes. Coroborarea și analizarea datelor obținute în vederea valorificării în mod eficient a acestora. Identificarea, evaluarea, prevenirea și contracararea riscurilor și a problemelor identificate anterior producerii efectelor acestora. Utilizarea eficientă mijloacelor și metodelor specifice. Pregătirea profesională continuă și susținută și racordarea permanentă la elementele de noutate. Participarea la cursuri de pregătire profesională. Coordonarea unor echipe de lucru în cadrul unor activități specifice sau participarea ca parte integrantă a acestora.

01.07.2007 - 30.09.2008

Departament: juridic

Titlu Job: coordonator

Responsabilitati:

Supraveghera și asistența echipelor de lucru și consilierea juridică a conducerii societății.

01.07.2007 - 30.09.2008

Departament: paza si protectie / militar

Titlu Job: responsabil securitate obiectiv

studii

 

Facultati:

2008 - 2010 Masterat: Managementul activității de informații pentru securitate națională la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” din București. Pregătire teoretică și practică.
2003 - 2007 Facultate: Facultatea de Filosofie la Universitatea de Vest din Timișoara din Oradea. În perioada 2003 - 2007 am deținut funcția de președinte al GASFOR (GNOSIS - Asociația studenților în Filosofie Oradea - România), prin intermediul căreia am derulat mai multe programe cu caracter educațional.
2003 - 2007 Facultate: Facultatea de Drept la Universitatea din Oradea din Timișoara. Senior ELSA (European Law Students Association) - În cadrul asociației studențești, în perioada 2004-2007 am deținut funcția de Președinte ELSA Oradea, Secretar General, Vice-președinte Marketing și Vice-Președinte RU. De asemenea am participat la organizarea mai multor Conferințe Naționale, Seminarii Naționale de Instruire și Motivare și am fost implicat în realizarea programelor de practică studențească în cadrul instituțiilor juridice din Oradea.
1999 - 2003 Liceu / Școală profesională: Tehnician în Administrație Publică la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul” din Oradea. Certificat de Competențe Profesionale: Tehnician în Activități Financiare și Comerciale.

Premii

Certificari
Sep 2018 - Sep 2018: Campionatul Mondial de Garzi de Corp - 21-24.09.2018 Tbilisi, Georgia
Participant ca membru titular al unei echipe.
May 2018 - May 2018: Campionatului European de Garzi de Corp - 08-12.05.2018 Vinita, Ucraina
Participant ca membru titular al unei echipe.
Oct 2017 - Oct 2017: Permis ambarcatiunide agrement
Cat. C, D, Velier, LRC
Oct 2015 - Jun 2016: Curs de Scafandri/Scufundari - Speciality Diver
Club Nautilus, afiliat SSI - Scuba Schools International
Traininguri
Apr 2016 - Apr 2016: Curs de Resuscitare Cardio - Respiratorie de Baza si Masuri de Prim Ajutor la Adulţi şi Copii
Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bihor şi Asociaţia Pentru Viaţă Ambulanţa Bihor (02 Aprilie 2016 -
Oradea)
Nov 2005 - Nov 2005: Managementul Proiectului
Organizat în cadrul Conferinței Naționale ELSA România - Câmpulung Moldovenesc (24-27.11.2005).
Nov 2004 - Nov 2004: Mediere
Curs organizat de Centrul Pilot de Mediere Craiova (a XIV-a Conferință Națională ELSA România - Băile Herculane 18-21.11.2004).
Calificari
Mar 2016: Manager de transport

Nov 2015: Competențe antreprenoriale

Oct 2015: Cadru tehnic cu atribuții în domeniul PSI

Oct 2015: Administrator pensiune turistica

Sep 2015: Evaluator de furnizori si programe de formare

Aug 2015: Administrator rețea de calculatoare

Apr 2015: Manager de Proiect

Mar 2015: Detectiv Particular

Mar 2015: Formator

Dec 2014: Agent de Securitate

Dec 2014: Manager Resurse Umane

Dec 2014: Inspector Resurse Umane

Nov 2014: Specialist în domeniul Sănătății și Securității în Muncă

Voluntariat
Aug 2015 - Oct 2015: Lucon International SRL
Desfășurarea activităților specifice de voluntariat în cadrul unei agenții de turism specializate.
Proiecte
Apr 2015 - Apr 2015: Gala Top Branduri Brașovene
Coordonator de Eveniment (Federația Patronilor Bihor/Uniunea Națională a Patronatului Român)
Apr 2015 - Apr 2015: Masă Rotundă Referendum Uniunea Oradea - Sînmartin
Coordonator de Eveniment (Federația Patronilor Bihor)
Mar 2015 - Mar 2015: Gala Top Branduri Bihorene
Coordonator de Eveniment (Federația Patronilor Bihor/Uniunea Națională a Patronatului Român)
May 2007 - May 2007: „Întâlnirea Motocicliștilor de la Oradea - Băile 1 Mai”
Membru organizator, responsabil de personal.
Conferinte
Dec 2014 - Dec 2014: Conferință pe tema International Leadership, Communications an Social Media.
Leadership Institute USA
Dec 2014 - Dec 2014: Conferință pe tema Negotiation and Conflict Resolution. The Harvard Model.
Leadership Institute USA
Lucrari publicate
Oct 2009: „Corupția. Fenomen și infracțiune”. Vol. I. Secțiunea a III-a. „Infracțiunile de corupție. Reglementare și jurisprudență”. Editura Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul”, București, 2009.

Premii si Distinctii
Jun 2005: Locul I la Sesiunea Anuală de Comunicări Științifice ”Gândire fără limite” organizată de GNOSIS – Asociaia Studenților în Filosofie Oradea România.

Hobby-uri
▪ Fotografia ▪ Electronica▪ Mecanica, Scufundări ▪ Rugby ▪ Motociclism ▪ Ciclism ▪ Judo ▪ Kick Box ▪ Tir cu arcul ▪ Dansuri latinoPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close