Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 25.02.1981

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Turism / Hotel staff, Alimentatie / HoReCa, Management

Oras de lucru: Brasov, Predeal

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2019 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: executive chef

Responsabilitati:

Organizarea celor 3 bucatarii,al lobby bar si al laboratorului de patiserie si paine din cadrul unitatii în
vederea demarării operatiunilor zilnice, controlul activităţilor bucătarilor, brutarilor, patiserilor şi al
personalului auxiliar, stabilirea turelor şi a programului de lucru.
Stabilirea si implementarea noilor meniuri in fiecare dintre restaurante, introducerea de noi tehnici şi
procedee pentru gătirea preparatelor și presentarea lor, raspunzator atat pentru calitatea și siguranța
acestora cat si aspect şi prezentare. Responsabil pentru utilizarea eficientă a materiilor prime,
planificarea, aprovizionarea şi controlul cantităţii de materii prime din stocuri. Controlul strict al
respectării normelor de depozitare şi tratare a alimentelor, regulilor de igienă sanitară şi siguranţă a
alimentaţiei conform HACCP şi reguli de siguranţă a personalului din bucătărie.
Stabilirea preţului meniurilor împreună cu persoana responsabilă de Cost Control, planificarea
producţiei şi supravegherea fluxului tehnologic. Urmărirea stocurilor de produse finite şi completarea
evidenţelor interne.
Bar, Restaurant, Săli de conferinţe, SPA – bucătărie internationala, mediteraneana si romaneasca,
250 camere de hotel, trei bucătării: una pentru restaurantul cu 350 locuri, restaurant specific
romanesc 90 de locuri plus terasa, bucatarie mediteraneana 90 de locuri plus terasa. Staff alcătuit din
48 persoane (bucatari, patiseri, brutari si personal auxiliar)

01.03.2016 - 30.04.2019

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: head chef

Responsabilitati:

Organizarea bucătăriei în vederea demarării activităţii zilnice, controlul activităţii bucătarilor şi a personalului auxiliar, stabilirea turelor şi a programului de lucru. Responsabil pentru calitatea și siguranța, aspect şi prezentare; crearea de noi meniuri pentru a la cartè; introducerea de noi tehnici şi procedee pentru gătirea preparatelor și presentarea lor. Responsabil pentru utilizarea eficientă a materiilor prime, planificarea, aprovizionarea şi controlul cantităţii de materii prime din stocuri. Controlul strict al respectării normelor de depozitare şi tratare a alimentelor, regulilor de igienă sanitară şi siguranţă a alimentaţiei conform HACCP şi reguli de siguranţă a personalului din bucătărie. Stabilirea preţului meniurilor împreună cu persoana responsabilă de Cost Control, planificarea producţiei şi supravegherea fluxului tehnologic. Stabilirea sarcinilor personalului auxiliar în funcţie de numărul de comenzi şi de dificultatea lor. Urmărirea stocurilor de produse finite şi completarea evidenţelor interne.
Restaurant fine dining, 70 de locuri.

01.04.2013 - 31.12.2015

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: sous chef

Responsabilitati:

Organizarea bucătăriei în vederea demarării activității zilnice, controlul activității bucătarilor și a personalului auxiliar, stabilirea turelor și a programului de lucru. Responsabil pentru calitatea si siguranța alimentelor, aspect și prezentare; crearea de noi meniuri pentru a la cartè; introducerea de noi tehnici și procedee pentru gătirea preparatelor si prezentarea lor. Responsabil pentru utilizarea eficientă a materiilor prime, planificarea, aprovizionarea și controlul cantității de materii prime din stocuri. Controlul strict al respectării normelor de depozitare și tratare a alimentelor, regulilor de igienă sanitară și siguranță a alimentației conform HACCP și reguli de siguranță a personalului din bucătărie. Câștigător al concursului Chef of The Year 2015 din cadrul companiei Caesar Entertainment – UK
Cazino, Restaurant, Bar (open 24h); bucătărie franceză, coreeană, americană, arabă si indiana. Lucrul în echipă de 21 bucătari.

01.07.2012 - 30.04.2013

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: senior chef de partie

Responsabilitati:

Realizarea preparatelor culinare si asigurarea calității acestora; controlul porțiilor conform instrucțiunilor bucătarului șef. Supravegherea și asistența ajutorilor de bucătari pe fiecare secțiune în parte a bucătăriei.
Restaurant and Oyster Bar (primul restaurant din Londra renumit pentru servirea stridiilor datând din 1893) – pește, fructe de mare și stridii; 94 locuri a la cartè în restaurant, 60 locuri a la cartè în bar cu open kitchen; bucătărie franceză, britanică și mediteraneeană. Lucru în echipă de 32 bucătari.

01.04.2012 - 31.07.2012

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: senior chef de partie

Responsabilitati:

Pregătirea produselor brute și finite prin respectarea normelor tehnologice și obținerea produselor finite la cel mai înalt nivel calitativ, asigurarea controlului calității și prospețimii produselor, a temperaturilor recomandate din spațiile destinate producției, stocării și depozitării produselor, menținerea ordinii și igienei impuse, pregătirea și instruirea permanentă cu șefii bucătarii în vederea obținerii specializării personale.
Hotel cu bucătărie britanică, 124 de camere hotel, 80 de locuri a la cartè în restaurant, bar, săli de conferință și evenimente. Lucru în echipă de 5 bucătari.

01.01.2011 - 31.07.2012

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: senior chef de partie

Responsabilitati:

Pregătirea produselor brute și finite prin respectarea normelor tehnologice și obținerea produselor finite la cel mai înalt nivel calitativ, asigurarea controlului calității și prospețimii produselor, a temperaturilor recomandate din spațiile destinate producției, stocării și depozitării produselor, menținerea ordinii și igienei impuse, pregătirea și instruirea permanentă cu șefii bucătarii în vederea obținerii specializării personale.
Hotel cu bucătărie britanică, 214 de camere hotel, 126 de locuri a la cartè în restaurant, bar, săli de conferință și evenimente. Lucru în echipă de 12 bucătari.

01.05.2010 - 30.09.2010

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: head chef

Responsabilitati:

Realizarea preparatelor culinare respectând cantitățile planificate, rețeta de producție și tehnologia de fabricație ale firmei. Respectarea cu regularitate și aplicarea pe tot parcursul fluxului tehnologic normele igienico-sanitare. Verificarea calității preparatelor gătite, conform standardelor firmei. Gestionarea materiilor prime eliberate pentru producția zilnică. Stabilirea sarcinilor personalului auxiliar în funcție de numărul de comenzi și de dificultatea lor. Urmărirea stocurilor de produse finite și completarea evidențelor interne.
Restaurant cu bucătărie europeană și românească, 120 de camere hotel, 90 de locuri a la carté terasă, 100 locuri în restaurant. Staff alcătuit din 12 persoane avute în subordine.

01.09.2009 - 31.05.2010

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: head chef

Responsabilitati:

La acest restaurant am avut privilegiul să particip la toate etapele de deschidere de la pașii de constituire până la realizarea unui proces de funcționare la parametrii normali și am avut satisfacția de a fi realizat acest lucru într-un timp-record de numai câteva luni. Decizii în legătură cu procurarea proviziilor și ingredientelor necesare respectând cele mai înalte norme de calitate și prospețime. Managementul și organizarea bucătăriei. Activități organizatorice cum ar fi: selecție și angajări de personal auxiliar în bucătărie, formare si lista de responsabilități, supervizarea procesului de producere si prezentare a meniului. Staff alcătuit din 10 persoane avute în subordine.
Club, Bar & Restaurant – bucătărie italiană, 120 de locuri în restaurant a la cartè

01.04.2009 - 30.09.2009

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: head chef

Responsabilitati:

Organizarea bucătăriei în vederea demarării activității zilnice, controlul activității bucătarilor și a personalului auxiliar, stabilirea turelor și a programului de lucru. Responsabil pentru calitatea si siguranța alimentelor, aspect și prezentare; crearea de noi meniuri pentru a la cartè; introducerea de noi tehnici și procedee pentru gătirea preparatelor si prezentarea lor. Responsabil pentru utilizarea eficientă a materiilor prime, planificarea, aprovizionarea și controlul cantității de materii prime din stocuri. Controlul strict al respectării normelor de depozitare și tratare a alimentelor, regulilor de igienă sanitară și siguranță a alimentației conform HACCP și reguli de siguranță a personalului din bucătărie. Stabilirea prețului meniurilor împreună cu persoana responsabila de Cost Control, planificarea producției și supravegherea fluxului tehnologic.
Bar, restaurant, Săli de conferințe, SPA – bucătărie franceză și mediteraneeană, 130 camere de hotel, două bucătării: una pentru restaurantul cu 90 locuri a la cartè și mic-dejun și una pentru sala de evenimente cu 250 locuri. Staff alcătuit din 14 persoane avute în subordine.

01.08.2008 - 31.03.2009

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: sous chef

Responsabilitati:

Organizarea bucătăriei în vederea demarării activității zilnice, controlul activității bucătarilor și a personalului auxiliar, stabilirea turelor și a programului de lucru în lipsa bucătarului șef. Crearea si implementarea de noi rețete in colaborare cu bucătarul șef. Coordonarea bucătăriei pentru evenimentele din restaurant și sălile de conferință și mic-dejun.
Bar, Restaurant, Săli de conferințe, SPA – bucătărie franceză și mediteraneeană, 130 camere de hotel, două bucătării: una pentru restaurantul cu 80 locuri a la cartè și mic-dejun și una pentru sala de evenimente cu 250 locuri. Staff alcătuit din 14 persoane avute în subordine

01.04.2006 - 30.06.2008

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: sous chef

Responsabilitati:

Organizarea bucătăriei în vederea demarării activității zilnice în lipsa bucătarului șef. Supravegherea personalului și inițierea personalului nou venit. Asigurarea calității și controlul porțiilor conform instrucțiunilor bucătarului șef.

01.09.2004 - 30.04.2006

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: sous chef

Responsabilitati:

Activități administrativ manageriale, organizarea bucătăriei în vederea demarării activității zilnice în lipsa bucătarului șef. Supravegherea personalului și inițierea personalului nou venit. Asigurarea calității și controlul porțiilor conform instrucțiunilor bucătarului șef.

01.01.2004 - 30.09.2004

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: chef de partie

Responsabilitati:

Pregătirea si prepararea produselor conform specificațiilor implementate de bucătarul șef. Menținerea curățeniei și siguranței alimentelor conform legislație, la locul de muncă.

studii

 

Facultati:

2010 - 2010 Colegiu / Studii postliceale: BUCATAR SEF SI BUCATARIE INTERNATIONALA DE CONCURS la INSTITUTUL NATIONAL DE STUDII COMERCIALA din BUCURESTI.

Premii

2003- 2004: Curs de pregatire profesionala – specializare Bucatar

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close