Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 04.10.1976

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:23.01.2001

Stagiu militar: da

obiectiv

 

BUCATAR SEF ALCATUIREA DE MENIURI SI RETETARE SI IMPLEMENTAREA LOR IN CIRCUITUL TEHNOLOGIC

Salariu: nespecificat

Departament: Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Craiova, Sibiu

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2017 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: executiv chef hotel europa

01.04.2016 - 31.05.2017

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: bucatar sef

01.01.2016 - 30.04.2016

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: bucătar sef

01.03.2015 - 30.09.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

Bucatar

01.11.2013 - 28.02.2015

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: bucatar -

Responsabilitati:

Productia si servirea preparatelaor desert si fel de baza

13.04.2013 - 15.10.2013

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

Productia si coordonarea activitatii an bucatarie

01.07.2011 - 28.02.2013

Departament: achizitii

Titlu Job: tituar fast food

Responsabilitati:

DESFASUSURAREA UNEI ACTIVITATI ECONOMICE PE CONT PROPRIU

01.05.2009 - 01.04.2011

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar sef de partie

Responsabilitati:

PREGATIREA PREPARATELOR PE TOATE SECTIILE -STARTER ,CALD SI DESERT-PENTRU A LA CARTE SI BANQETING.
PREGATIREA PREPARATELOR LA UN NIVEL DE CALITATE FOARTE BUN
RESURSE UMANE
CAZARE, MASA ,COCEDIUL PLATIT BONUSURI TIPS

01.09.2007 - 01.05.2009

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar sef de partie

Responsabilitati:

BUCATAR SENIOR SEF DE PARTIDA
COEFICIENT DE CALITATE MAI BUN PESECTIA UNDE AM LUCRAT
RESURSE UMANE TEWKESBURY PARK HOTEL-
SALARIUL PLUS ORE SUPLIMENTARE PLUS CAZARE ,TINUTA DE LUCRU,MASA

01.04.2007 - 30.09.2007

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar sef de sectie sosuri si preparate calde

Responsabilitati:

PREGATIREA SI PREZENTAREA PREPARATELOR

01.10.2006 - 30.03.2007

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar sef

Responsabilitati:

Pregatirea meniurilor si a preparatelor-sushi bar ,teriaky,tempura,precum si diferite dineuri cu specific-italian,arabesc,mediteraneean .

01.10.2004 - 03.08.2006

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar sef

Responsabilitati:

Alcatuirea de meniuri si a retetarului, stabilirea procesului tehnologic ,precum sia necesarului de marfa,montarea si prezentarea preparatelor.

01.11.2002 - 30.09.2004

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

Pregatirea preparatelor la cald-montarea preparatelor-

01.05.2002 - 01.11.2002

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

curatirea legumelor,pestelu,a carnii ,taierea si filetarea acestora precum si pregatirea, diferitelor preparate(sushi,sashimi,tempura,teriaky , diferite salateetc.

01.10.2001 - 30.04.2002

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

PREGATIREA DE SALATE SI PASTE

01.04.2001 - 31.10.2001

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ajutor bucatar

Responsabilitati:

- tocarea si curatarea de legume si fructe ,prepararea de salate ,diferite umpluturi si farse ,diferite sosuri si glaseuri.

studii

 

Facultati:

2007 - 2008 Facultate: NVQ NIVEL 2 TEHNICA PREPARARI la CONCEPT COLLEGE din --bucuresti----------------------------.

Facultati in straiatate

CONCEPT COLLEGE-LONDRA-CURSURI FOOD HYGIENE(SIGURANTA ALIMENTARA)

Premii

Traininguri
Sep 2007 - Nov 2014: FOOD HIGIENE
NVQ NIVEL2 ANGLIA
NVQ NIVEL 2 INSULA JERSEY
Calificari
Jan 2006: BUCATAR SPECIALIST

Hobby-uri
GATITUL IN AER LIBER

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close