Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 22.01.1986

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:31.08.2010

obiectiv

 

Perfectionare in viitoarea cariera, dezvoltare personala si profesionala.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Mediu de munca placut, stimulator, traininguri si oportunitati pentru dezvoltarea ulterioara.

Tip job: Full time

Departament: Grafica / Webdesign / DTP, Educatie / Training / Arte, Functii publice, Traduceri

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

18.10.2011 - prezent

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: english teacher

Responsabilitati:

Predarea cursurilor in limba engleza, pregatirea materialelor, organizarea activitatilor din timpul orelor de curs si a celor din cadrul cluburilor organizate pentru copii, evaluarea materialelor de curs, pastrarea contactului permanent cu parintii prin informari lunare, intalniri individuale avand ca scop informarea cu privire la progresul copiilor; redactarea rapoartelor de progres individuale, prin care s-a explicat evolutia fiecarui copil, competentele dezvoltate pe parcursul sesiunilor de curs, recomandari; evaluarea intersemestriala si finala a elevilor.

01.10.2008 - 28.10.2009

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: practica pedagogica

Responsabilitati:

Responsabilitatile mele, ca student practicant, erau, la inceput, de a observa desfasurarea lectiilor sustinute de profesorul titular, luarea de notite cu privire la metodele folosite la clasa, observarea atenta a elevilor, completarea fiselor de observatie si psihopedagogice, respectiv a planului de lectie dedus din urma fiecarei ore asistate.
Ulterior, sustinerea unor lectii de gramatica sau literatura, atat la disciplina limba si literatura romana cat si si limba si literatura engleza. S-a urmarit alcatuirea unui plan de lectie riguros, adecvat nivelului clasei si disciplinei, comunicarea cu elevii in timpului orei, indeplinirea planului de lectie si aplicarea celor mai bune metode de invatare.

Realizari:

Am reusit sa intretin o buna colaborare cu elevii iar in urma evaluarii la sfarsitul fiecarei lectii bune rezultate in ceea ce priveste cunostintele si continutul lectiei predate. Autoevaluarea era cea mai importanta etapa, din punct de vedere personal, interesul manifestat continuu de elevi, concentrarea acestora pe tot parcursul orei fiind indicatorii reusitei.

studii

 

Facultati:

Educatie si formare
2009 � 2011

Discipline principale studiate/Competente profesionale dobandite
Universitatea Bucuresti, Facultatea de Litere, Master/MA in Teoria Literaturii si Literatura Comparata
Titlul lucrarii de dizertatie: ‛The Literature of Exile in the works of Norman Manea and Dumitru Țepeneag�
Analiza textelor de teorie literara, subiecte interdisciplinare � literatura in relatie cu arta si filmul, turnura contemporana in teoria literara.
2006-2009
Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Litere, Istorie si Teologie, specializarea Romana-Engleza.
Discipline principale studiate/ competente profesionale dobandite
Literatura, cultura si civilizatie romana si engleza, cursuri de limba, lexic, fonetica, vocabular, analiza discursului, literatura comparata si teorie literara, redactare de text.

Departamentul de pregatire a personalului didactic
Competente didactice si pedagogice, tehnici si metode moderne de predare, lucrul cu elevii de gimnaziu si liceu.

2001-2005
Colegiul National �Mihai Eminescu�, profil Jurnalism si limbi moderne aplicate, Oradea, Bihor.

Activitati extracurriculare

Competente si abilitati sociale
Spirit de echipa: Am lucrat in variate forme de echipa in decursul anilor de formare, atat cu adulti cat si cu elevi;
Am o relatie foarte buna cu elevii, fiind capabila sa organizez activitati variate la clasa si capacitatea de a ma face inteleasa indiferent de varsta elevului.
Ma consider a fi o persoana ambitioasa, creativa, curioasa si in permanenta nevoie de dezvoltare personala si profesionala.
Sociabila si de incredere.

Premii

Participare la Colocviul National de literatura romana contemporana, premiul I cu lucrarea: ‛De la pipa lui Magritte la poetica lui Petre Stoica’, publicata in volumul conferintei.
(link: http://www.clrc.uvt.ro/index.php/cercetare/)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close