Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 13.10.1985

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:21.07.2015

obiectiv

 

Imi doresc ca pe termen lung să-mi dezvolt abilitatile si sa acumulez experienta in domeniul tehnicii care, de altfel, a devenit o pasiune pentru mine. Imi doresc sa-mi perfectionez cunostintele acumulate pana in prezent si sa duc toate acestea la un nivel superior, sa-mi largesc orizonturile. Imi doresc sa pot spune, cu certitudine si convingere, ca solutia x are rezolvarea y si mai ales ca este cea mai buna si mai potrivita in situatia z.

Salariu: 10,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Office / Back-office / Secretariat, Altele, Educatie / Training / Arte, Productie, Inginerie, Statistica / Matematica, Controlul calitatii, Confectii / Design vestimentar, Auto / Echipamente, Proiectare civila / industriala

Oras de lucru: Suceava

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2016 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: engineering manager

Responsabilitati:

Suceava

01.10.2013 - 29.02.2016

Departament: inginerie

Titlu Job: proiectant ing. mecanica

Responsabilitati:

Interpretare schiţe, desene tehnice, scheme, alcatuirea subansamblelor si a ansamblelor, pregatirea nomenclatoarelor si a fiselor tehnice; Detalierea componentelor sistemului sau modificarea produsele pentru a se asigura că acestea sunt în conformitate cu planul sau schiţa tehnică şi specificaţiile referitoare la funcţionarea produsului .

02.07.2012 - 30.09.2012

Departament: productie

Titlu Job: practică

Responsabilitati:

-Operator pe maşini de prelucrare prin aşchiere cu comandă numerică
-Controlul dimensional al pieselor;
-Controlul calităţii tratamentelor termice aplicate pieselor (teste de duritate, controlul proceselor de tratamente termice)

03.03.2012 - 29.05.2012

Departament: productie

Titlu Job: practicant

Responsabilitati:

testarea capabilităţii maşinilor cu comandă numerică

01.07.2011 - 20.07.2011

Departament: productie

Titlu Job: practică

Responsabilitati:

controlul calităţii produselor şi metrologie

studii

 

Facultati:

2013 - 2015 Masterat: Expertiza Tehnica, Evaluare Economica si Management la Facultatea de Inginerie Mecanica, Mecatronica si Management din Suceava. 10-2009 / 07-2013 Inginer Instituţia Universitatea ‚,Ştefan cel Mare’’SUCEAVA, Facultatea de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Managemet, specializarea Mecatronică Discipline principale studiate Ştiinţa şi Ingineria Materialelor; Mecanica Mediilor Continue; Mecanica Contactului; Rezistenţa Materialelor; Organe de Maşini; Senzori şi Traductoare; Inteligenţă Artificială.; Echipamente şi Tehnologii de Fabricaţie; Toleranţe şi Control Dimensional; Proiectare asistată de calculator; Robotică şi sisteme de conducere în robotică; Managementul Proiectelor; Aparatură pentru Înregistrarea şi Redarea Informaţiei;

Premii

Premii si Distinctii
Dec 2013: Locul II la Concurs de tehnica realizat la nivel national de catre" PLM Adaptor si uninersitatile partenere".

Proiecte
Apr 2011 - Jun 2011: Analiza cu element finit
Proiect realizat de PLM Adaptor impreuna cu Univ. Stefan cel Mare ce consta in alaiza cu elemnt finit a produselor realizate cu ajutorul programului FEMAP de la Siemens
Oct 2010 - Dec 2010: Conceptia si proiectarea produselor
Proiect realizat de PLM Adaptor impreuna cu Univ. Stefan cel Mare-Suceava ce consta in conceptia si proiectarea produselor cu ajutorul utilitarului de proiectare NX7.o si NX7.5 de la Siemens.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close