Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 28.03.1981

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:20.03.2001

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Dinamic, proactiv si orientat spre rezultate, dupa sapte ani de experienta in testare manuala, testare automatizata si pozitia de team leader in domeniul retelelor, am inceput sa lucrez ca programator C cu echipamente de retea. Acum sunt in curs de a ma dezvolta ca programator Java pentru backend cu aplicatii JavaEE. Sunt dornic sa ma adaptez si sa invat noi tehnologii si metodologii, incerc constant sa-mi dezvolt cunostiintele teoretice si sa le pun in practica.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Telecomunicatii, Inginerie, IT Software, IT Hardware

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2015 - 31.01.2016

Departament: it software

Titlu Job: java web software engineer

Responsabilitati:

Acesta a fost un proiect voluntar, intern IBM, in cadrul caruia m-am ocupat atat de front-end cat si de back-end folosing tehnologii ca Java SE/EE, Spring Framework, Hibernate, Angular JS, JQuery. Am implementat diverse parti ale proiectului IBM GPSG Resume care a constat intr-un site web ce are rolul de a stoca, administra, actualiza CV-urile angajatilor in scopul de a simplifica intregul proces de a mentine actualizate la zi expertiza si cunostintele membrilor organizatiei. Acest proiect a folosit metodologii Agile. Alte tehnologii folosite au fost: Maven, Eclipse, DB2, WebSphere, Design patterns, Spring MVC, JasperReports, LOG4J, docx4j, HTML, CSS.

01.01.2012 - prezent

Departament: it software

Titlu Job: embedded software engineer

Responsabilitati:

Contractor pentru IBM, programand switchuri/rutere IBM folosind limbajul C pe Linux, ocupandu-ma de toate nivelurile software de la API-ul oferit de proicesoarele Broadcom/Fulcrum pana la nivelul de comenzi CLI sau interfata web sau snmp. Cateva din atributiile mele sunt sa reproduc, sa descopar cauza si sa fixez defecte, si in acelasi timp sa imbunatatesc codul existent. Fiind parte a echipei L3, trebuie sa fixez defecte pentru protocoale de retea ca ARP, RIP, IPv6, rute statice, OSPF, BGP, VRRP. De asemenea am implementat cateva protocoale si functionalitati noi cum ar fi detectia coliziunilor de IP (Duplicate IP Detection), afisarea tabelei de ARPuri din Linux folosind socketi netlink si functionalitatea "Dynamic ARP Inspection" cu toate activitatile aferente: implementarea de comenzi CLI, SNMP si interfata Web, actualizarea documentelor cu specificatiile, scrierea documentelor cu scenarii de test. Postul necesita o buna intelegere a proceselor din Linux, pthreads, schimbul de semnale and folosirea debuggerului GDB. In ultima perioada sunt responsabil mai mult cu fixarea bugurilor venite de la clienti si cu portarea codului pe diferite branchuri/baselineuri, integrarea schimbarilor din kernel si oferirea de estimari si rezolutii pentru problemele aparute pe switchurile IBM. Aceasta presupune discutia cu clientul si abilitatea de a trata diferite tipuri de cerinte intr-un timp rezonabil.

01.08.2011 - 30.11.2011

Departament: internet / e-commerce

Titlu Job: suport tehnic

Responsabilitati:

Responsabilitati:
- creare de conturi de Internet dial-up si administrarea celor existente
- preluare reclamatii
- remedierea problemelor aparute (administrare servere, monitorizarea retelelor VSAT si wireless )

01.03.2005 - 31.12.2011

Departament: it software

Titlu Job: software qa engineer

Responsabilitati:

Am fost responsabil cu testarea echipamentelor de retea (switchuri/rutere), urmand planuri de test si testand liber, cu gasirea si raportarea defectelor, verificarea fixurilor si crearea de rapoarte, colaborarea cu echipa de dezvoltare pentru a reproduce si izola cauza principala a comportamentelor anormale, elaborarea, dezvoltarea si executarea cazurilor de test menite sa testeze functionalitatea, scalabilitatea si perfomanta feature-urilor alocate mie in concordanta cu standardele si documentele cu specificatii, verificand in acelasi timp si interactiunea cu alte protocoale si cu switchuri de la alti producatori (Nortel, HP, BNT, IBM and Cisco). Am calatorit in Santa Clara, California, SUA, pentru training si pentru folosirea echipamentelor disponibile doar acolo. Am scris si rulat scripturi pentru testarea automatizata folosind frameworkul Spirent iTest. Am fost pentru scurte perioade team leader pentru unele platforme si imagini noi.

01.08.2002 - 31.08.2002

Departament: it hardware

Titlu Job: asamblare de calculatoare

Responsabilitati:

Responsabilitati: Asamblare de calculatoare si instalarea softwarelui.

studii

 

Facultati:

2008 - 2010 Masterat: Securitatea informatica la Academia de stiinte economica - Facultatea de cibernetica si informatica economica din Bucuresti. Proiectul de dizertatie: "Protocolul de autentificare RADIUS, o implemntare folosind limbajul Java”.
2005 - 2007 Masterat: Retele de telecomunicatii la Universitatea Politehnica - Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din Bucuresti. Proiectul de dizertatie: „Rutarea pachetelor de multicast folosind protocolul PIM-SM, o implementare folosind proiectul software XORP"
2000 - 2005 Facultate: Retele si software pentru telecomunicatii la Universitatea Politehnica - Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din Bucuresti. Proiect de absolvire: „Experimente (VoIP, VoD) cu tehnologii QoS pe o platforma Linux (IntServ, DiffServ)"
1996 - 2000 Liceu / Școală profesională: matematica-fizica la Colegiul National "Mihai Viteazul" din Bucuresti.

Premii

Certificari
Nov 2016: Oracle Certified Professional, Java SE 7 Programmer, 1Z0-804

Jul 2015: Oracle Certified Associate, Java SE 7 Programmer, 1Z0-803

Jun 2011: ISTQB Certified Tester, Foundation Level

May 2009 - Apr 2015: CISCO CCNA 640-801 Certification
CCNA (Cisco Certified Network Associate)
Traininguri
May 2015 - Nov 2015: IBM Trainings
Spring Core
Spring DAO
Spring MVC
Clean Code
Feb 2015: Alte cursuri
Introduction to jQuery
HTML
Android
Jan 2015 - Aug 2016: Luxoft trainings
Java Fundamentals
Java Advanced
Design Patterns
Spring Framework
Hibernate
Java Servlets
Angular JS
Node JS
MongoDBPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close