Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 20.04.1994

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.11.2012

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sunt o persoană sociabilă,punctuală, serioasă și cu spirit de echipă.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Inginerie

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2020 - prezent

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: electrical engineer coordinator

Responsabilitati:

Inginer proiectant si coordonator echipe de electricieni si tehnicieni .
Coordonez dar fac si partea de management a proiectelor care implica partea electrică.
Ma ocup de toate programarile pentru mentenanta, revizii,verificări la : generatoare, posturi trafo, instalații electrice, achizitii dar si de viitoarele proiecte .
Mentinerea in functiune a echipamentelor din subordinea RSVTI.
In concluzie rolul meu este ca aceasta companie sa functioneze la parametri superiori din punct de vedere al alimentarii electrice dar si de calitatea lucrărilor realizate.

01.12.2019 - 29.02.2020

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: inginer proiectant/coordonator

Responsabilitati:

Inginer proiectant si coordonator echipe de execuție instalații electrice, atât partea de curenți tari cat si curenți slabi.
După ce realizez o parte din proiectarea sistemului, fac un program de control al lucrărilor, si merg la supervizarea tuturor etapelor de execuție.
Ca si proiecte realizate :
- Instalatie de detectie,semnalizare si avertizare incendiu - depozit (DECOMAR SA) (suprafata de 18,500mp) de gresie, faianta, echipamente sanitare.
- Instalatie electrica completq - Laborator VIAR (Drumul Taberei)
- Instalatie de detectie,semnalizare ai avertizare incendiu cladire birouri - 13 etaje TVR1.

01.08.2017 - 30.11.2019

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: inginer instalații electrice

Responsabilitati:

Proiectare instalații electrice,,Case/triplex.uri inteligente,clădiri de birouri,hoteluri,bloc de locuințe.
Proiectarea instalațiilor electrice curenți tari+curenți slabi și verificarea executării acestora pe șantier conform planului realizat de proiectant .
Coordonarea pe șantier a echipelor de execuție .
Proiecte realizate :
- Clădire de birouri RBC - fostul sediu de la Ford din Baneasa.Proiectare ( planuri instalații,scheme monofilare,liste cantități ) partea de curenți tari.
- Hotel Cozieni - proiectare partea de curenți slabi ( incendiu, supraveghere video,date-voce,video interfonie,sonorizare,distribuție tv,efracție ), ulterior am preluat și partea de curenți tari unde am făcut scheme monofilare ,distribuție tablouri.
- Case inteligente - folosind standardul KNX pentru controlul echipamentelor și protocolul DALI pentru controlul iluminatului,dar și partea de cuenți tari ( scheme monofilare,planuri instalații electrice ) cât și partea de curenți slabi ( efracție,date-voce,sonorizare,interfonie ).
- Clădire rezidențială ( ansamblu de apartamente ), unde am realizat instalațiile electrice curenți tari + curenți slabi.01.03.2017 - 31.07.2017

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: anul 4 sem2 - ajutor de inginer

Responsabilitati:

Anul 4 de facultate semestrul al 2-lea, m-am angajat pentru a deprinde abilitați în executarea instalațiilor electrice ale unor locuințe și clădiri de birouri conform planului de instalații electrice.
Proiecte realizate
- Locuință unifamilială ( casă ) - Executarea instalațiilor electrice curenți tari ( trasare circuite, tragerea cablurilor/conductorilor prin tuburi pvc, conexiunea circuitelor în dozele de joncțiune/ramificație,montarea dozelor aferente aparatajelor electrice ), cât și partea de curenți slabi (date - voce(prize de date ,acces point.uri ,distributie tv (prize tv/mufe i).
- Restaurant Sky Nor - Aurel Vlaicu - Executarea instalațiilor electrice curenți tari ( trasarea circuitelor, tragerea cablurilor la poziții, conexiunea circuitelor în dozele de joncțiune/ramificație, montajul dozelor de pardoseală + conexiunea acestora, montajul corpurilor de iluminat ).

01.06.2016 - 31.10.2016

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: practica,, anul 3 facultate,, - ajutor de electrician

Responsabilitati:

În anul 3 de facultate m-am angajat pentru a realiza perioada de practică impusă de facultate.M-am angajat ca și ajutor de electrician .
Proiecte realizate
- Execuția instalatiilor electrice ale unor apartamente dintr-un ansamblu rezidențial.

studii

 

Facultati:

2017 - 2019 Masterat: Sisteme electrice avansate la Universitatea Politehnica - Facultatea de Inginerie Electrică din București.
2013 - 2017 Facultate: Inginerie Electrică - Sisteme Electrice la Facultatea de Inginerie Electrică - Politehnica din București.
2009 - 2013 Liceu / Școală profesională: matematică-informatică la Colegiul Național,,Constantin Cantacuzino; din Târgoviște.

Premii

Calificari
Jun 2020: Inginer proiectant sisteme de securitate

Mar 2020: Anghel George Alexandru - Autorizat RSVTI

May 2018: Anghel George Alexandru -
Autorizat ANRE IIA+IIB

Premii si Distinctii
May 2017: SESIUNEA DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE BUCUREȘTI

Proiecte
Oct 2016 - Jun 2017: Sesiunea de Comunicări Stiințifice, București MAI 2017
Titlu Proiect
Alegerea și realizarea practică a cablurilor necesare alimentării diferitelor tipuri de receptoare
Sesiunea de Comunicări Științifice, București MAI 2017
Titlu Proiect
Alegerea și realizarea practică a cablurilor necesare alimentării diferitelor tipuri de receptoare
Voluntariat
Oct 2013 - Feb 2017: ASIEPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close