Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 25.03.1964

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:16.11.1987

obiectiv

 

Profesionalism si orientarea spre client; Capacitatea de a munci in echipa, empatie si flexibilitate; Orientare spre rezultate avand toleranta la stres; Abilitati de comunicare si de organizare; Persoana autodidacta cu o capacitate usoara de invatare; Cunostinte avansate operare PC; Devotat, calm, perseverent, demn de incredere.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Tichete masa, asigurare

Tip job: Full time

Departament: Imobiliare, Functii publice, Telecomunicatii, Financiar / Contabilitate, Banci, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2015 - prezent

Departament: banci

Titlu Job: economist agenție bancară

Responsabilitati:

Răspunde de activitatea de promovare și vânzare a produselor şi serviciilor băncii,
- Ofera potențialului client toate informaţiile necesare în vederea identificării nevoii de finanțare,
- Identifică produsul de creditare care răspunde cel mai bine nevoilor de finanțare ale clientului,
- Opereaza note contabile si ordine de plata;
- Primeşte şi verifică documentaţia pentru deschiderea conturilor de catre clienţi persoane fizice, juridice, entitati fara personalitate juridica şi banci cooperatiste arondate agenţiei;
- Ofera produse de economisire si servicii bancare pentru transferuri de fonduri clientilor.

01.09.2014 - 31.07.2015

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: analist financiar

Responsabilitati:

Reconciliere zilnica pe magazine Romtelecom a incasarilor si platilor, facturior și a restituirilor.
Reconciliere conturi între magazine, Oracle financiar și Suport Retail.
Verificare colectarilor și alocarea plăților în aplicatia Cashing.
Acordare zilnica a suportului catre magazine, pentru rezolvarea tuturor situatiilor neclare aparute in activitatea curenta.

01.09.2008 - 31.08.2014

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: analist financiar

Responsabilitati:

Implicata activ în proiectul de implementare Charisma Retail pentru magazinele Romtelecom, prin acordarea de suport în verificarea transferului de date din operational, precum și reconcilierea soldurilor, a incasărilor și plăților dîn magazine cu evidentele contabile din sistemul financiar.

01.11.1994 - 31.08.2008

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Importurile de baze de date reprezentând FCC de venituri pe coduri de produse primite de la facturare și IT în sistemul financiar pentru toate cele 6 cicluri de facturare clienti rezidentiali, FFC de venituri pe codurile de clienti business din București și Ilfov , FCC pentru abonații curenti și cont final, FCC de venituri pe coduri de produse pentru clienti internationali.
Controlul veniturilor din telefonie aferente Foilor de control și contabilizare pentru abonații curenti rezidențiali și business, abonatii desfiintati din contul final, si clientiilor pentru serviciile din inchirierea circuitelor internaționale .
Transferuri de sume intre județe pentru abonați fizici si juridici, precum și , transferuri sume pentru circuitele închiriate. Transferuri de conturile finale la creanțe incerte , gratuități servicii telefonice pentru angajati si pensionari, primirea inventarelor aferente soldurilor abonaților rezidențiali și business de la Facturare, verificarea Ordinelor de Operațiuni in Cont de creditare pentru sumele rambursate clientilor .

01.06.1992 - 31.10.1994

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Monitorizare de încasări și plăți în lei și valută
Participarea la licitație valuara
Monitorizarea creditelor în valută străină
Contabilizarea exporturilor de produse de sticlarie pentru clienti externi, imprumuturi pe termen lung primite din străinătate și garantate de stat, ratele de rambursare a dobânziilor aferente, deschiderea de acreditive pentru plata importurilor de materii prime pentru producția, participarea la licitații de schimb valutar pentru cumpararea de valuta pentru a plăti datoriile.

01.02.1984 - 31.05.1992

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: oficiant telecomunicatii/ contabil/ economist

Responsabilitati:

Departamentul Contabilitate: înregistrarea și monitorizarea veniturilor de telecomunicații și alte activități. Astfel, proiectarea si vanzarea deșeurilor, reparații capitale, activitatea de decontare cu județele privind circuitele închiriate, gratuități servicii telefonice pentru angajați și pensionari.
Departamentul Financiar: monitorizarea cecurilor cu limita de suma, decontarea și plățile prin acestea, cheltuielilor de transport, monitorizarea aprovizionarii și de consum a produselor alimentare la bufetul telefonistelor, cheltuieli de protocol, bilete de transport și abonamente de călătorie, evidenta impozitului pe teren, a documentelor cu regim special
Sectia Exploatare Urbana si Rafioficare ca oficiant la Oficiul comercial Vitan București, și in centrala telefonica Titan III, compartimentul de soluționare a reclamațiilor și monitorizarea traficului depășit.

studii

 

Facultati:

2006 - 2008 Masterat: CONTABILITATE SI AUDIT IN INSTITUTII BANCARE SI FINANCIARE la ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE din Bucharest. FACULTATEA DE INFORMATICA SI CONTABILITATE DE GESTIUNE
1984 - 1989 Facultate: FINANTE - CONTABILITATE la ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE din BUCURESTI. Facultatea Finante – Contabilitate
1978 - 1982 Liceu / Școală profesională: Economic la SCOALA SUPERIOARA COMERCIALA din BUCURESTI. CONTABILITATE SI COMERT cu practica in magazilmele "Unirea" si "Cocor" din Bucuresti

"A fi elev in Kretzulescu inseamna a parcurge drumul spre EXCELENTA"

Premii

Traininguri
Mar 2013 - Mar 2013: Arta de a negocia

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

italiană(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close