Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 30.11.1973

Permis conducere:  Cat.B

obiectiv

 

Contabil / economist in departamentul economic

Salariu: 4.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Timisoara

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2014 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Am înregistrat în programul intern de contabilitate WINMENTOR : CASA, BANCA, DECONTURI, facturi furnizori, clienți, confruntări solduri balanta parteneri-solduri balanta firmă, emitere BO, sa

01.01.2012 - 30.11.2013

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: asistent auditor

Responsabilitati:

Verificare documente financiar-contabile în cadrul funcțiunii de audit fonduri structurale POSDRU și POR; Verificarea dosarelor de achiziție din cadrul cererilor de finanțare ale clientului; Culegere date pe fiecare proiect de audit de la sediul clientului din Timișoara (sau din țară);Asistarea la inventarele clienților din cadrul auditurilor financiare; Întocmirea foilor de audit de calitate conform "Ghidului privind auditul calității".
Respectarea procedurilor interne de lucru fără abateri.
Inițiativă în desfășurarea auditurilor și respectarea termenelor de lucru pe fiecare proiect în parte. Cu determinare și respectarea legislației din domeniu în vigoare aprofundez practic auditul fondurilor structurale.

18.09.2009 - 31.01.2012

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Am realizat diverse operațiuni de contabilitate primară;Am completat documente de bancă; Am înregistrat în programul intern de contabilitate documente primare; Am asigurat relația permanentă cu banca; Am asigurat relația cu terții.

Realizari:

Cu spirit de echipă și inițiativă m-am pregătit profesional în cadrul departamentului financiar contabil din firma fără abateri de la respectarea standardelor contabile în vigoare și a procedurilor din firmă.

01.10.1999 - 30.08.2008

Departament: inginerie

Titlu Job: controlor calitate

Responsabilitati:

- am efectuat audituri de produs si de proces;
- am verificat calitativ produsele si am intocmit rapoartele de calitate;
- am participat la proiectele de implementare ale noilor standarde de calitate in productie pe fiecare linie de produs;
- am urmarit respectarea procedurilor de calitate;
- am verificat testele de calitate pe produse si am intocmit rapoartele testelor.

Realizari:

Nu am avut retur marfa de la clienti pe probleme de calitate produs.

studii

 

Facultati:

2014 - 2014 Colegiu / Studii postliceale: Management proiect la ITC ELINF din Timisoara. Manager de proiect – Certificat de absolvire
Management de proiect/ Planificare activitati/ Gestiune costuri si resurse/ Management riscuri/ Management echipa de proiect/ Management comunicare proiect/ Management calitate proiect
2008 - 2011 Facultate: CONTABILITATE SI INFORMATICA DE GESTIUNE la UNIVERSITATEA ,, IOAN SLAVICI'' din Timisoara.
1992 - 1997 Facultate: FIZICA MATERIALELOR la UNIVERSITATEA DE VEST din Timisoara.

Premii

DIPLOMĂ DE PARTICIPARE - Curs practic privind modul de documentare a dosarului de audit statutar/financiar în conformitate cu "Ghidul privind auditul calității"-ianuarie 2012.
DIPLOMA DE PARTICIPARE - Întocmirea dosarului de audit pentru fondurile europene-aprilie 2012.
CERTIFICAT INSPECTOR RESURSE UMANE - 2008.
CERTIFICAT CONTABIL - 2008.
CERTIFICAT AUDITOR INTERN PENTRU SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITĂȚII - 2004
CERTIFICAT ÎNTOCMIREA DOSARULUI DE CALITATE PENTRU SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITĂȚII - 2004.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close