Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 22.09.1988

obiectiv

 

Obiectivul meu este sa îmi folosesc cunoștințele pe care le-am obținut în ultimii 5 ani de experiență în domeniul economic și să învăț cât mai mult, pentru a-mi dezvolta în permanență latura profesională și pentru a ajunge la un nivel cât mai ridicat în carieră. Sunt o persoană deschisă la noi oportunități, mereu gata să învăț lucruri noi care să mă ajute în dezvoltarea atât profesională, cât și personală.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: 01.12.2016

experienta profesionala

 

01.01.2013 - 31.10.2014

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: stagiar la ceccar filiala timiȘ/expert contabil

Responsabilitati:

În cadrul acestui stagiu, în urma căruia am primit titlul de expert contabil angajat într-o firmă membră CECCAR, am susținut patru teste de evaluare semestriale, atât practice, cât și teoretice, din diferite materii, precum: Elaborarea situațiilor financiare, Expertize contabile, Consultanță fiscală acordată contribuabililor, Ținerea contabilității unei entități, Audit statutar al situațiilor financiare, Evaluarea întreprinderii, Analiză financiară, Audit și control intern. La finalul stagiului, am susținut examenul de aptitudini și de intrare în cadrul organismului profesional.

01.10.2011 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

In cei 5 ani de activitate la SC CONTANET SRL, am tinut evidenta contabila, in programul D-SOFT, la firme din diferite domenii de activitate precum: comert cu amanuntul si en-gross, productie (restaurant, fast-food, carmangerie), constructii, galerie de arta, activitati de consultanta si management, vanzari de terenuri, activitati de inchiriere (cu investitii in cladirile care urmeaza sa fie inchiriate),persoane fizice autorizate (medici stomatologi, avocati, notari publici), activitati veterinare, activitati de interpretare artistica. Evidenta contabila consta in inregistrari contabile de la receptii (la unele firme) si pana la intocmirea balantelor lunare, a declaratiilor si a bilanturilor anuale (si semestriale dupa caz).
Pe langa evidenta contabila, detin cunostinte (aplicate) si in evidenta personalului: intocmirea statelor de salarii, a contractelor de munca, a deciziilor de incetare, a actelor aditionale la contractele de munca cu diverse modificari ce tin de schimbarea normei de munca, a salariului, etc., precum si transmiterea acestora in Revisal.
Tot in aceasta perioada am devenit membru activ CECCAR cu statutul de expert contabil angajat intr-o firma membra.

01.11.2010 - 31.12.2010

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: voluntar

Responsabilitati:

Rolul acestui program de voluntariat a fost, în primul rând, de acomodare cu un program de contabilitate și cu înregistrarea propriu-zisă a documentelor contabile.
Principalele activități pe care le-am desfășurat în acest loc au fost: întocmirea registrului de casă, a raportului zilnic de gestiune, a facturilor emise de societate, înregistrarea în programul de contabilitate a facturilor aferente mărfurilor primite, realizarea plăţilor prin virament și programarea furnizorilor la plată, eliberarea de adeverinţe pentru salariaţi, activităţi derulate în programul de contabilitate D-SOFT.

01.07.2009 - 31.08.2009

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: student practicant

Responsabilitati:

În perioada stagiului de practică propus de conducerea facultății, am participat la întocmirea registrului de casă, a notelor de recepție a mărfurilor și a raportului de getiune, la înregistrarea chitanțelor și a facturilor în sistem.

01.10.2005 - 31.10.2005

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: student practicant

Responsabilitati:

În perioada liceului, am efectuat stagiul de practică în cadrul Tribunalului, unde am putut urmări și întelege aspecte din registrul jurnal, am putut realiza fișe de cont și am reușit să cunosc responsabilitațile din cadrul compartimentului de Contabilitate

01.04.2005 - 30.04.2005

Departament: banci

Titlu Job: practicant

Responsabilitati:

Relationarea cu clienții, oferirea de informații acestora, completarea a diverse formulare.

studii

 

Facultati:

2010 - 2012 Masterat: Master Expertiză Contabilă și Evaluarea Afacerilor la FACULTATEA DE ECONOMIE SI ADINISTRAREA AFACERILOR din TIMISOARA. Master Expertiză Contabilă și Evaluarea Afacerilor, Timisoara (România)
2007 - 2010 Facultate: Licențiat în Științe Economice în domeniul Contabilitate și informatică de gestiune la FACULTATEA DE ECONOMIE SI ADINISTRAREA AFACERILOR din TIMISOARA. Licențiat în Științe Economice în domeniul Contabilitate și informatică de gestiune
2003 - 2007 Liceu / Școală profesională: Tehnician în activități financiare și comerciale la Colegiul Economic "Partenie Cosma" din ORADEA. Tehnician în activități financiare și comerciale

Premii

Atestat in contabilitate
Modul psihopedagogic nivelul 1

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,mediu,avansat)

franceză(avansat,mediu,avansat)

maghiară(mediu,incepator,mediu)

italiană(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close