Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 13.07.1965

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.11.1983

obiectiv

 

Prin nivelul meu de competenta si calificare, prin aptitudini si comportament, doresc sa dovedesc ca am capacitatea de a lucra performant, de a-mi asuma raspunderi si a participa la viata societatii .

Salariu: 2.000,00 USD / luna

Beneficii: -tichete de masa -ambianta placuta la locul de munca -o buna colaborare intre superiori si subalterni -remuneratie atractiva -posibilitate de avansare in cariera.

Tip job: Part time, Full time

Departament: Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Altele, Administrativ / Logistica, Achizitii, Tipografii / Edituri, Statistica / Matematica, Financiar / Contabilitate, Banci, Medicina alternativa

Oras de lucru: Bistrita

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: 12.04.2016

experienta profesionala

 

01.12.2017 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Contabilitate primara, trezorerie si control intern.

01.04.2017 - 30.11.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Contabilitate primara, trezorerie si control intern.

01.06.2011 - 30.09.2012

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Confruntari de sold furnizori si rezolvarea diferentelor, compensari pe bursa si prin Ordine de Compensare,gestionarea si arhivarea documentelor de compensare,inregistrarea digitala a tuturor operatiunilor contabile ce revin in urma compensarilor.Am monitorizat toate actiunile pe bursa ale companiei si am rezolvat problemele de sold ale furnizorilor acestei societati comerciale,prin urilizarea programelor speciale de bursa si cele de contabilitate SAP
Imbunatatirea relatiilor cu partenerii de afaceri,rezolvarea in timp util a problemelor legate de solduri furnizori,acumulare de cunostinte noi in domeniul contabil,am dobandit experienta in cadrul Serviciului de Compensari al firmei.
Iakab Iolan Erszebet -economist

01.09.2002 - 31.05.2008

Departament: vanzari

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Inregistrarea contabila digitala cu ajutorul programelor Wizcount,Wizmanager,SAP, OASIS a vanzarilor,atributiuni de Trezorerie,reprezentarea companiei in relatiile de afaceri cu bancile si clientii.mi-am perfectionat experienta profesionala ,mi-am imbunatit relatiile cu echipa de vanzari prin participarea la Team Building, si mi-am insusit tehnici si abilitati de atingere a unor performante profesionale ridicate prin organizarea timpului de munca in functie de prioritati.Am efectuat inventare in cadrul depozitului de produse a firmei si am arhivat documentele aferente acestui punct de lucru.

Visuian Mihai - director vanzari.

01.12.1998 - 28.02.2001

Departament: vanzari

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Am monitorizat si inregistrat prin programul contabil Ciel actiunile de vanzare ale acestei firme, am efectuat inventarierea depozitului,am oferit sprijin tehnic si logistic echipei de vanzari in scopul obtinerii unor performante superioare.
Marica Carmen-contabil sef

01.06.1998 - 30.11.1998

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrator gestionar vanzator

Responsabilitati:

Am vandut produse de loterie si am fost recompensata pentru activitatea mea buna din vanzari.Mi-am imbunatatit relatiile cu clientii in cadrul acestui job.
Muresan I.-director de sucursala

01.12.1995 - 31.10.1997

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: secretar dactilograf

Responsabilitati:

In cadrul acestei firme am desfasurat activitati de secretariat,inclusiv protocol cu delegatii din strainatate (Germania,Ungaria,Austria), m-am ocupat de traduceri romana-engleza/engleza-romana si am avut si atributii de control.
Ciornei Mihai-director si asociat firma

01.12.1994 - 31.10.1995

Departament: vanzari

Titlu Job: primitor distribuitor

Responsabilitati:

Responsabilitatile ce imi reveneau din acest job se refereau la primirea si vanzarea produselor chimice ale acestei firme.In perioada in care am fost angajata acestei societati comerciale am crescut numarul de clienti si am diversificat produsele destinate vanzarii,cantitatile si vanzarile fiind din ce in ce mai mari .
Blajievschi Sergiu-director si asociat

01.11.1985 - 31.03.1994

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: operator masini multiplicat ,lacatus mecanic , tehnician

Responsabilitati:

In cadrul acestei firme am multiplicat documentatiil pentru produsele din fabrica,am executat machete in vederea expunerii acestora la diferite expozitii din tara,am efectuat pontaje in cadrul sectiilor de productie, am pregatit colete pentru export.Am dobandit experienta un multe domenii de activitate si mi--am imbunatatit abilitatile de comunicare cu colegii de munca.
Lapuste Mariana-colega de birou

studii

 

Facultati:

2004 - 2007 Facultate: Economie la Universitatea Ecologica din Bucuresti, Facultatea de Management din Bistrita. Sectia finante-banci
1979 - 1983 Liceu / Școală profesională: Mecanic la Liceul Liviu Rebreanu din Bistrita.

Premii

Calificari
Dec 1998: Atestat Contabilitate-C.C.i. Bistrita-Nasaud

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(mediu,mediu,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close