Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 01.12.1988

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:13.08.2013

obiectiv

 

Un job stabil, conform pregătirii profesionale, care să îmi permită posibilitatea dezvoltării unei cariere, precum şi aculumarea de noi cunoştinţe.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Imobiliare, Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Marketing, Publicitate, Administrativ / Logistica, Turism / Hotel staff, Protectia muncii, IT Software, Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Sibiu

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2017 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist în economie generală

Responsabilitati:

Activităţi şi responsabilităţi principale: Înregistrări financiar-contabile în programul Entersoft Business Suite ERP, emiterea avizelor, facturilor şi a altor tipuri de documente pentru clienţi, reconcilierea agenţilor de vânzări din punct de vedere al gestiunii mărfii, numeralului şi documentelor, întreţinerea bazei de date din sistem conform cu procedurile interne, administrarea şi arhivarea documentelor interne aferente activităţii de vânzare, întocmirea şi rularea rapoartelor periodice specifice, participarea în calitate de observator la inventarul lunar al punctului de lucru.

Domeniul principal de activitate: Comerţ cu ridicata al produselor din tutun

01.06.2015 - 31.07.2017

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Activităţi şi responsabilităţi principale: Validarea corectă într-un program dedicat a facturilor primite de la clienţi - în medie 900 de facturi/zi, atenţie deosebită la detalii, rapiditate, eficienţă, respectarea deadline-urilor, simţul răspunderii.

Domeniul principal de activitate: Activităţi de contabilitate şi audit financiar, consultanţă în domeniul fiscal

01.05.2013 - 30.06.2015

Departament: relatii publice

Titlu Job: operator calculator electronic şi reţele

Responsabilitati:

Activităţi şi responsabilităţi principale: Relaţionarea cu clienţii, gestionarea mijloacelor băneşti ale companiei, realizarea situaţiei contabile la sfârşitului fiecărei zile (registru de casă, raport zilnic de pariuri, arhivarea tichetelor câştigătoare şi a celor anulate), transferuri de numerar în bancă sau către alt punct de lucru (foi de vărsământ, dispoziţii de plată/încasare).

Domeniul principal de activitate: Activităţi de jocuri de noroc şi pariuri

01.05.2009 - 28.02.2013

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

Activităţi și responsabilităţi principale: Activităţi de secretariat și resurse umane (implicarea activă în procesul de recrutare și selecţie de personal, întocmirea dosarelor pentru angajare, eliberarea de adeverinţe către salariaţi, întocmirea pontajelor, cererilor de concediu, cererilor de demisie).

Domeniul principal de activitate: Amenajări interioare

01.10.2007 - 30.06.2008

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrator comercial

Responsabilitati:

Activităţi și responsabilităţi principale: Aranjarea mărfurilor pe raft după principiul FIFO, scoaterea produselor expirate din circuitul de vânzare, tratarea clienţilor cu amabilitate și respect.

Domeniul principal de activitate: Comerţ cu amănuntul

studii

 

Facultati:

2017 - 2018 MBA: Front-end developer la S.C. Azimut Vision S.R.L. din Sibiu. Curs de pregătire intensivă cu durata de 100 de ore - HTML5, CSS3, Javascript.
2012 - 2013 MBA: Manager Resurse Umane la S.C. CELLA INVEST S.R.L. din Alba Iulia. Curs de specializare cu durata de 60 de ore.
2010 - 2012 Masterat: Administrarea afacerilor în turism şi servicii la Universitatea "Lucian Blaga", Facultatea de Ştiinţe Economice din Sibiu.
2007 - 2010 Facultate: Economia comerţului, turismului şi serviciilor la Universitatea "Lucian Blaga", Facultatea de Ştiinţe Economice din Sibiu.
2003 - 2007 Liceu / Școală profesională: Turism şi alimentaţie publică la Colegiul Economic "G.Bariţiu" din Sibiu. Certificat de competenţe profesionale - "Tehnician în turism"

Premii

Voluntariat
Jun 2018 - Jun 2018: Festivalul Internațional de Teatru Sibiu
Departamentul Bursa de Spectacole și V.I.P.
Aug 2017 - Oct 2018: Asociaţia "BIS Teatru"
Activităţi de voluntariat în cadrul proiectelor "Teatrul din cartier" şi "25 de ore de teatru non-stop"
Apr 2016 - Jul 2018: Asociaţia "Cu verdele-n SUS"
"Să creștem o pădure": acțiuni de împădurire.
Nov 2015 - Mar 2016: Asociaţia Lindenfeld - Programul de voluntariat "Ajungem MARI"
Activităţi de voluntariat în centrele de plasament.
Sep 2015 - Feb 2019: Asociaţia pentru Protecţia Animalelor şi a Naturii "Animal Life" Sibiu

Proiecte
May 2016 - May 2018: Fundaţia Comunitară Sibiu
Participarea în calitate de alergător la Maratonul Internaţional Sibiu, eveniment organizat pentru susţinerea unei cauze care schimbă comunitatea sibiană în bine.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close