Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 20.03.1977

obiectiv

 

Salariu: 4.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Altele, Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2010 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist sef

Responsabilitati:

- Coordonarea si supervizarea activitatilor financiar- contabile. Verificarea intocmirii conform normelor, a balantei de verificare lunare sintetice si analitice, de existenta concordantei intre evidenta contabila si tehnico-operativa pentru intocmirea corecta a situatiilor financiare; - Tinerea evidentei conturilor contabile, prin analiza lunara a corectitudinii fiselor de cont si componentei soldurilor, reconcilierea sumelor din module versus balanta, precum si versus situatii externe (declaratii, state de plata, fisa pe platitor ANAF;
- Intocmirea planului de numerar lunar si analizele saptamanale, realizat versus plan, si urmarirea respectarii planului;
- Intocmirea saptamanala a ageing-ului clientilor si transmiterea acestuia derulantilor de contract, efectuarea punctajelor de sold cu clientii in vederea confirmarii sumelor de incasat, calcularea provizioane clienti, intocmire compensari cu tertele companii care au calitatea atat de furnizori, cat si de clienti. Prezentrea lunara sefilor directi, in cadrul sedintei de credit collection, a situatiei clientilor;
- Intocmirea lunara a situatiilor financiare scurte si transmiterea acestora catre Directorul General si Directorul Economic.
- Transmiterea situatiilor financiare si contabile catre Grupul Rompetrol, conform solicitarilor primite.

01.03.2010 - 30.06.2010

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: expert economist in economie generala

Responsabilitati:

Tinerea evidentei contabile complete, intocmire state salarii, intocmire declaratii fiscale lunare, trimestriale, anuale.

01.11.2006 - 28.02.2010

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Activitati specifice contabilitatii, inregistrarea facturilor de furnizori-clienti, evidenta mijloacelor fixe, inregistrarea consumuri, mijloace fixe, extrase de banca, registru de casa, declaratii Bugetul de stat, Bilant.

01.11.2003 - 30.11.2006

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Activitati specifice contabilitatii, inregistrarea facturilor de furnizori-clienti, evidenta mijloacelor fixe, inregistrarea consumuri, mijloace fixe, extrase de banca, registru de casa, declaratii Bugetul de stat, Bilant.

01.03.2001 - 30.11.2003

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Activitati specifice contabilitatii primare, inregistrarea consumuri, mijloace fixe, extrase de banca, registru de casa.

studii

 

Facultati:

2014 - 2016 Masterat: Gestiune si Audit Financiar la Universitatea Dimitrie Cantemir din Bucuresti. MASTER "GESTIUNE si AUDIT FINANCIAR"
Planificarea si organizarea activitatii de gestiune si audit financiar in cadrul firmelor, in conditii de asumare a responsabilitatii specifice pozitiei decizionale detinute; capacitatea de analiza, evaluare si decizie in problematica gestiunii financiare si a auditului financiar.
2010 - 2012 Masterat: CERTIFICAT IN MANAGEMENT la CODECS din Bucuresti. Program de pregatire profesionala si obtinerea cunostintelor de baza privind aspectele functionale ale managementului.
1995 - 2000 Facultate: ECONOMIST, FINANTE SI CONTABILITATE la Universitatea „ SPIRU HARET” – Management Financiar Contabil din Bucuresti.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close