Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 18.04.1967

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:08.02.1999

obiectiv

 

imbunatatirea calitatii, reducerea cheltuielilor,trainer pentru echipa, cresterea vanzarii,organizare meniuri pentru locatii de 5 * , reducerea costurilor de porductie si achizitie, calitate

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Altele, ONG / Voluntariat, Turism / Hotel staff, Cercetare - dezvoltare, Achizitii, Crewing / Casino / Entertainment, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti, Ilfov

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2010 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: executive chef/ f&b manager

01.06.2009 - 31.10.2010

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar sef

Responsabilitati:

BUCATAR SEF,FORMEAZA ECHIPA,SE OCUPA DE COMENZI,CREAZA MENIURI,
AM CONDUS ECHIPA DE 26 PERSOANE,AM SCAZUT COSTURILE,REALIZAT MENIU INTERNATIONAL,
MARTIN WHITE-F&B MANAGER
BONURI DE MASA,ASIGURARE,TRANSPORT,

01.09.2008 - 30.06.2009

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: executive chef

Responsabilitati:

BUCATAR SEF, CREEAZA MENIU, APROVIZIONARE,TRAINER PENTRU BUCATARI, CONTRACTE CU FURNIZORI,ASIGURA BUNUL MERS AL RESTAURANTULUI, GESTIONARE BUNURI DE CONSUM,SE OCUPA DE COSTAREA MENIULUI SI FINALIZAREA PRETULUI DE VANZARE
DESCHIDERE DE RESTAURAT,FORMARE DE ECHIPA,VANZARI BUNE PENTRU UN RESTAURANT NOU FARA CLIENTI,CREAREA DE CLIENTI FIDELI
PETRESCU DANIEL - MANAGER FIRMA
SILVIA STAMATIAN- ADMINISTRATOR
MASINA SI CARBURANT,TELEFON

01.08.2002 - 30.09.2009

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar sef adjunct

Responsabilitati:

BUCATAR SEF ADJUNCT, SE OCUPA DE PROGRAM,FORMAREA ECHIPEI,COMENZI, MENIURI,INLOCUIESTE SEFUL EXECUTIV,
REDUCEREA COSTURILOR, PREGATIRE PROFESIONALA A ECHIPEI,CRESTEREA VANZARILOR PRIN CREAREA SI IMPLEMENTAREA MENIULUI DE TERASA SI ROOM SERVICE
MARTIN WHITE -EXECUTIVE CHEF
MIHAELA PETRACHE - HR MANAGER
MASA,TRANSPORT, ASIGURARE,TELEFON

01.09.2001 - 30.04.2002

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: bucatar sef adjunct

Responsabilitati:

DESCHIDERE HOTEL ,ORGANIZARE BUCATARIE INTERNATIONALA,MIC DEJUN, BANCHETE,MENIU A-LA-CARTE, RECEPTIE APROVIZIONARE,COMENZI PRODUSE
FORMARE ECHIPA BUNA, FLUX TEHNOLOGIC SI CALITATIV
NICK HAWKS -EXECUTIVE CHEF
TRANSPORT, PARCARE, MASA, LAUNDRY

01.10.1999 - 30.11.2001

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: executive sous chef

Responsabilitati:

BUCATAR SEF ADJUNCT
DESCHIDERE HOTEL 5* ,IMPLEMENTARE BUCATARIE,MENIURI,FORMARE /TRAINING ECHIPA
MEDARD RODOLPHE -EXECUTIVE CHEF

CAZARE,MASA,LAUNDRY,TRANSPORT AVION + TRANSPORT AVION CONCENDIU ,TRANSPORT LOCAL,ASIGURARE MEDICALA

01.07.1997 - 31.10.1999

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: sef tura

Responsabilitati:

DESCHIDERE HOTEL 5* ,RASPUNDE DE MIC DEJUN,BANCHETE,BUCATARIE RECE, BUCATARIE CALDA MENIU INTERNATIONAL
FORMARE ECHIPA FOARTE BUNA,REDUCERE COSTURI, CRESTERE VANZARI BUCATARIE
JEAN-LOIUS LEON -EXECUTIVE CHEF
MARTIN WHITE - EXECUTIVE SOUS CHEF
MASA,TRANSPORT,ASIGURARE SANATATE SI VIATA, BONUSURI LA SFARSIT DE AN IN FUNCTIE DE REALIZARI

01.07.1991 - 01.09.1997

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

BUCATARIE CALDA,BUCATARIE RECE, MIC DEJUN, CARMANGERIE, BANCHETE

Realizari:

AM ACUMULAT EXPERIENTA DE INCEPUT IN DOMENIUL HOTELIER , SI MENIURI INTERNATONALE SI TRADITIONALE ROMANESTI

studii

 

Facultati:

1991 - prezent Liceu / Școală profesională: Alimentatie Publica la Liceul Economic nr 3 curs bucatar- lucrator comercial din Bucuresti. Curs Bucatar Sef, Curs Administrator Pensiune Turistica , Cursuri de Formator, Cursuri Hilton University,

Premii

Cursuri oferite de angajatori/Hilton
Curs Trainer
Curs Management



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close