Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 27.05.1982

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:31.08.2004

obiectiv

 

obtinerea unui serviciu care sa imi ofere satisfactii,seriozitate si posibilitati de promovare

Beneficii: bonuri de masa, telefon de la firma, laptop

Tip job: Full time

Departament: Marketing, Publicitate, Grafica / Webdesign / DTP, Educatie / Training / Arte, Turism / Hotel staff, Telecomunicatii, Cercetare - dezvoltare, Tipografii / Edituri, Relatii clienti / Call center, Banci

Oras de lucru: Constanta, Cernavoda, Medgidia

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2009 - 01.08.2011

Departament: altele

Titlu Job: manager marketing

Responsabilitati:

Prospectarea pietei in vederea identificarii de noi client. Dezvoltarea si implementarea planurilor de promovare a brandurilor in concordanta cu obiectivele strategice ale companiei; dezvoltare marca , strategie de vanzare, cresterea traficului pe site-ul web al companiei,negocierea, semnarea si urmarirea derularii contractelor noi si déjà existente. Mentinerea si dezvoltarea relatiei cu clientii din portofoliul firmei.
Identificarea targurilor, expozitiilor si conferintelor relevante pentru divizia alocata si organizarea prezentei companiei la aceste evenimente. Realizarea materialelor de promovare a brandurilor/produselor din divizia alocata: cataloage, brosuri, fluturasi, minisite-uri, bannere, etc. Detalierea planului de lucru si a bugetului de comunicare pentru divizia alocata, pe baza planului de marketing aprobat de conducere. Cautarea, selectia, negocierea si colaborarea cu furnizorii de produse si/sau servicii pentru realizarea materialelor de promovare
Initierea si realizarea de analize de piata privind clientii, concurenta, structurarea pietei sau evolutia acesteia in timp, analizarea pietei de profil si identificarea celor mai potrivite canale de comunicare si realizarea de statistici referitoare la actiunile de marketing initiate.
Coordonarea activităţii departamentului financiar-contabil
- Analiza lunara a bugetelor pe centre de cost/profit;
- Calculul si interpretarea indicatorilor economico-financiari ai societatii;
- Intocmirea si depunerea la termenele legale a tuturor declaratiilor si raportarilor prevazute de legislatia in vigoare;
- Elaborarea documentatiei pentru obtinere finantare de la institutiile bancare, de leasing;
Reprezint compania in mediul de afaceri din oras si nu numai. Coordonez si motivez angajatii din companie.

07.07.2008 - 06.03.2009

Departament: publicitate

Titlu Job: asistent marketing

Responsabilitati:

Proiectarea si punerea in practica a campaniilor de marketing si PR in domeniul imobiliar ( participarea firmei la targurile de specialitate). Elaborare business planuri, creare si mantenanta baza de date. Negocieri contracte cu furnizorii si copywriting pentru materialele promotionale. Analiza ofertelor publicitare si identificarea celor mai avantajoase forme de promovare (atat din perspectiva impactului asupra pietei, cat si din perspectiva preturilor). Coordonarea proiectarii si realizarii materialelor publicitare (pliante, afise, bannere, etc.). Colaborarea nemijlocita cu agentiile de publicitate si cu mass-media. Analiza produselor si serviciilor existente ale organizatiei, in vederea propunerilor constructive pentru ridicarea calitatii acestora si pentru diversificarea lor. Analiza concurentei si identificarea punctelor tari si a punctelor slabe ale produselor acestora si efectuarea studiilor de piata in vederea identificarii modului de structurare a pietei: clienti actuali, clienti potentiali
De asemenea am pregatit promovarea si organizarea spectacolelor (muzicalurilor) produse de catre firma noastra siintrarea pe piata din Romania a unei companii de publicitate din Spania.

01.04.2007 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: event manager

Responsabilitati:

Organizam si supervizam evenimentele ce aveau loc in restaurant ( nunti, botezuri, business mettings, petreceri de revelion)
Activitati de marketing si Public Relations, ma ocupam de promovarea restaurantului ( concepere mesaje publicitare, creare materiale promotionale, optimizarea siteului). Realizare de cursuri catre personalul restaurantului. Supravegherea activitatilor firmelor concurente
Am condus o echipa de 15 oameni si am participat considerabil la imbunatatirea imaginii restaurantului si pot spune ca am creat un brand si anume "Casa Samsara"

Realizari:

SATISFACTIA CLIENTILOR SI ATRAGEREA DE CLIENTI NOI

12.02.2007 - 11.04.2008

Departament: marketing

Titlu Job: director programe

Responsabilitati:

Coordonarea programelor de marketing direct destinate tinerelor mame la nivel national. Mentinerea relatiei dintre companie si clientii acesteia. Intalnirea cu clientii actuali si cu clientii potentiali cu scopul prezentarii activitatii si ofertei ABC Marketing. Supravegherea si coordonarea activitatii de promovare a produselor clientilor prin canalele ABC Marketing, supravegherea operatorilor de interviu. Coordonarea activitatatii reprezentantelor firmei din maternitati (asistentele sefe ale maternitatilor), coordonarea partii de logistica si distributie a pachetelor cadou ABC pentru mamici. Coordonarea si organizarea bazei de date si campaniile de direct mailing organizate de catre ABC.

07.07.2005 - 15.12.2006

Departament: it software

Titlu Job: marketing assistant

Responsabilitati:

Asistarerea directorului de marketing in organizarea activitatilor de marketing ale firmei. Organizarea activitatilor de marketing direct prin intermediul survey-urilor telefonice si promotiilor directe, precum si organizarea activitatilor ATL prin intermediul internetului, radioul-ui si presei scrise. Realizarea de carti de vizita, materiale promotionale - pixuri, agende, tricouri cu logo-ul firmei. Actualizarea site-ului firmei, realizarea unui mesaj coerent privind activitatea acesteia. Monitorizarea vanzarilor, mentinerea sau cresterea acestora.

20.03.2003 - 30.06.2003

Departament: marketing

Titlu Job: asistent relatii publice

Responsabilitati:

Promovarea programului de educatie civica sponzorizat de compania Procter & Gamble in scolile din Bucuresti, prin care elevii erau stimulati sa creeze eseuri despre cum ar vrea sa arate scoala, locul lor de joaca. Cel mai bun proiect primea ca recompensa o suma de bani necesara pentru amenajarea sau remodernizarea locului dorit. In cadrul acestui proiect am beneficiat de training de specialitate pentru a putea face fata cerintelor postului.

studii

 

Activitati extracurriculare

APTITUDINI:
Spirit organizatoric,perseverenta,capacitate de sinteza,promptitudine,discretie,abilitati comunicationale,disponibilitate pentru program prelungit,lucru in echipa.

Premii

Curs on line la Academia Britanica de Afaceri (Anul de studiu : 0)
Bursa MBA Management Bussiness Administration "Europe" 2007 organizata de Academia Britanica de Afaceri.
Cursuri:
-Marketing General
-Comunicare in Afaceri
-Management Strategic
-Promovare si publicitate
-Dezvoltarea Relatiilor Interumane
-Societati, Contracte si Operatiuni Comerciale

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close