Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 29.01.1984

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.09.2006

obiectiv

 

OBIECTIV PROFESIONAL  Munca intr-un domeniu de actualitate si o echipa de profesionisti  Dobandirea de noi cunostinte si dezvoltarea carierei  Obtinerea unui pachet salarial atractiv PERSONALITATE  Sunt o persoana foarte hotarata cu o ambitie foarte puternica , pentru a termina cu succes orice proiect sau activitate in care sunt implicata  Sunt o persoana sociabila, ma adaptez foarte usor diferitelor situatii intalnite in viata COMPETENTE SI APTITUDINI DE UTILIZARE A CALCULATORULUI  MS Office: Word, Excel, Power Point, Microsoft Project , Adobe  Internet  Tastare rapida la calculator  Programe specializate de contabilitate (B-org, Oracle, Inform Cont, Saga)

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Imobiliare, Relatii publice, Altele, Administrativ / Logistica, Agricultura, Functii publice, Internet / e-Commerce, Achizitii, Petrol / Gaze, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Constanta, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2014 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

 Inregistrarea tuturor documentelor in contabilitate sistematic si cronologic, cu respectarea prevederilor contabile si a legislatiei in vigoare, si a prevederilor interne pe centre de cost.
 Verificare si reconciliere balanta pe conturile implicate in tranzactiile operate : clienti, furnizori, achizitii intracomunitare, leasing-uri, mijloace fixe, materie prima, materiale auxiliare, piese de schimb, combustibili, casa, banca, avansuri de trezorerie.
 Mentinerea legaturii cu banca, emitere si evidenta cecuri si bilete la ordin furnizori pe baza facturii si a notei de intrare-receptie, urmarire si evidenta cecuri si bilete la ordin de la clienti, operare extrase cont lei/valuta, plati buget, procesare tranzactii de transfer de bani on-line, licitatie cumparare/vanzare de valuta si negociere curs schimb.
 Inregistrare zilnica, in baza documentelor justificative a operatiunilor de incasari si plati ce se deruleaza prin conturile de lei si valuta , deschise de catre firma la banci, verificarea corectitudinii inregistrarilor contabile cu extrasele de cont emise de banci, verificare periodica a soldului.
 Asigurare disponibil pe conturile de lei si valuta pentru plata ratelor de credit si a dobanzilor aferente, a biletelor la ordin si cec-urilor, si plata furnizorilor diversi.
 Inregistrare si verificare a conturilor de credite bancare pe termen scurt si lung, conform contractelor incheiate cu institutiile bancare, actualizand sodurile acestora la sfarsit de luna.
 Intocmire rapoarte zilnice privind nivelul lichiditatilor disponibile.
 Planificarea impreuna cu conducerea platile zilnice, saptamanale, lunare.
 Intocmire cash-flow zilnic, saptamanal, lunar.
 Pregatire documentatie pentru deschidere de conturi noi la banca, pentru emitere scrisori de garantie bancara.
 Urmarirea derularii contractelor cu clientii, furnizorii, (solvabilitate, scadenta, modalitate si termene de plata).
 Pregatire contracte, acte aditionale, anexe, facturi clienti pentru a fi puse garantii la banca la solicitarea de credite, linii credit.
 Pregatire si completare documente pentru diferite finantari (banca, societati leasing).
 Verificarea jurnalelor de contabilitate si intocmirea declaratiilor.
 Intocmire si inregistrare ordinele de compensare cu partenerii de afaceri.
 Evidenta lunara extracontabila a conturilor de avansuri clienti, furnizori, operatiuni in curs de clarificare, garantii.
 Raportare statistica trimestriala.
 Intocmire diferite rapoarte si situatii la solicitarea conducerii companiei.
 Participarea si la alte activitati care tin de compartimentul financiar-contabil

01.12.2007 - 31.10.2014

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Departament contabilitate finaciar trezorerie

01.01.2007 - 31.12.2007

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Cabinet prestari servicii de contabilitate . Part-time
Evidenta contabila pana la nivel de balanta.

01.02.2006 - 30.11.2007

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Evidenta contabila pana la nivel de balanta.
Intocmirea diferitelor rapoarte necesare pentru buna desfasurare a activitatii

01.06.2004 - 31.01.2006

Departament: altele

Titlu Job: vanzator gestionar

Responsabilitati:

Comert cu decoratiuni interioare, obiecte de aranjament, cadouri, desfasurarea activitatii intr-un centru comercial.
Receptia marfii, asezarea in raft, vanzarea marfii, intocmirea raportului zilnic de gestiune, registru de casa, monetare, necesarul de marfa, inventare.

01.05.2003 - 31.05.2004

Departament: altele

Titlu Job: vanzator gestionar

Responsabilitati:

Comert cu imbracaminte si incaltaminte, desfasurarea activitatii intr-un centru comercial.
Receptia marfii, asezarea in raft, vanzarea marfii, intocmirea raportului zilnic de gestiune, registru de casa, monetare, necesarul de marfa, inventare.

studii

 

Facultati:

2007 - 2009 Masterat: Administrarea Afacerilor in Comert Turism si Servicii la Universitatea OVIDIUS, Stiinte Economice din Constanta.
2002 - 2006 Facultate: Contabilitate si Informatica de Gestiune la Universitatea OVIDIUS, Stiinte Economice din Constanta.
1998 - 2002 Liceu / Școală profesională: Matematica Fizica la Liceul NICOLAE BALCESCU din Medgidia.

Premii

Calificari
Sep 2013: Curs manager resurse umane POSDRU

Sep 2012: Expert Contabil certificat CECCARPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close