Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 09.10.1969

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.06.2008

obiectiv

 

cariera in management,marketing,banci, retail,administratie

Beneficii: depinde de politica firmei..

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Marketing, Transport / Distributie, Achizitii, Relatii clienti / Call center, Import - export, Financiar / Contabilitate, Banci

Oras de lucru: Targu Jiu

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

22.09.2011 - 22.10.2011

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

-intocmirea de situatii si rapoarte financiar-contabile si verificarea corelarii acestora
-evidenta contabila a stocurilor,a relatiilor cu tertii,a trezoreriei
-evidenta veniturilor si cheltuielilor
-inregistrarea facturilor de prestatii furnizori
-inregistrarea intrarii de marfa in baza documentelor primite(facturi,nir)
-operarea zilnica a facturilor emise si incasarilor pe facturi in avans
-verificarea zilnica a soldurilor din banca,casa si avansuri din trezorerie
-incadrarea corecta a documentelor contabilizate pe venituri si cheltuieli
-intocmirea ordinelor de plata si inregistrarea lor
-evidente legate de casierie

Realizari:

am condus cu succes si realizari departamentul financiar

04.01.2009 - 13.07.2011

Departament: vanzari

Titlu Job: manager supermarket

Responsabilitati:

planificarea,dezvoltarea si stabilirea obiectivelor in concordanta cu strategia companiei;managementul angajatilor din cadrul supermarketului(38persoane);intocmirea si administrarea bugetului de venituri si cheltuieli al supermarketului;managementul produselor;administrarea gestiunii supermarketului, negociere contracte locale;responsabilitati pe sistemul de managementului calitatii(RMC),conducatorul echipei de siguranta alimentului(CESA);raportare directa catre Director General Executiv;responsabil de motivarea,evaluarea si recompensarea echipei din subordine;elaborarea si urmarirea aplicarii procedurilor si instructiunilor de lucru;intocmirea anuala a planului de instruire al salariatilor,materialele de curs si monitorizarea procesului de instruire;intocmirea si planificarea anuala a concediilor de odihna;resurse umane(recrutare personal necesar);monitorizare evolutie vanzari pe produse/grupe de produse

Realizari:

Am condus o echipa de 38 oameni ,am avut rezultate finaciare foarte bune.

22.03.2005 - 04.01.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: sef unitate supermarket

Responsabilitati:

urmarirea si coordonarea activitatii supermarketului;elaborarea si urmarirea aplicarii procedurilor si instructiunilor de lucru;organizarea,coordonarea,antrenarea,controlul si evaluarea rezultatelor activitatii;negociere contracte locale si implementare contracte nationale;bugetare si raportare la nivel de cod de buget;monitorizare evolutie vanzari pe produse/grupe de produse;monitorizare concurenta;organizare si implementare promotii si concursuri pe produse;resurse umane(recrutare personal necesar);relatia cu autoritatile(OPC,DSV,GF,ADMINISTRATIE);instruirea personalului din subordine.

Realizari:

realizarea si depasirea obiectivelor propuse si bugetate

01.08.2003 - 22.03.2005

Departament: vanzari

Titlu Job: facturist

Responsabilitati:

facturare si operare documente;rapoarte de vanzari zilnice;mentinere legaturi cu furnizorii de marfa locali;realizare pontaje lucratori gestionari din cele 42 magazine ale societatii

Realizari:

am ajutat la cresterea vanzarilor

20.07.1990 - 01.08.2003

Departament: vanzari

Titlu Job: vanzator-gestionar

Responsabilitati:

activitatea de aprovizionare cu marfa;intocmirea si verificarea etichetelor de pret a produselor;primirea si eliberarea de bunuri in si din gestiune numai pe baza de documente;intocmirea si verificarea graficelor de temperatura la frigiderele pentru mezeluri si lactate;respectarea normelode igiena;arhivarea documentelor intocmite si predarea catre arhiva societatii;responsabilitati cu privire la SSM,SU si PROTECTIA MEDIULUI.

Realizari:

realizarea si depasirea targetelor de vanzari

studii

 

Activitati extracurriculare

disponibilitate pentru activitatea in echipa;receptivitate;spirit de observatie;adaptabilitate;flexibilitate;comunicare;capacitate de analiza si sinteza;capacitate de finalizare a lucrarilor si obiectivelor propuse;responsabil;pozitiv;echilibrat;dinamic;dornic de a invata;capabil de a lua hotariri;loial.

Premii

CURSURI PC

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close