Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 07.06.1978

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:02.09.1996

obiectiv

 

Obiectivul meu profesional consta in dezvoltarea unei cariere care sa imi permita utilizarea tuturor cunostintelor contabile, legislative, resurse umane si de analiza econcomica-financiara, dobindite prin perfectionare activa si continua la locurile de munca anterioare.Consider ca detin aptitudinile si calificarile necesare accesarii unui post de contabil, economist si asumarea unui rol esential in functionarea si succesul unei organizatii, in cadrul careia experienta si devotamentul meu sa poata fi utilizate in avantajul companiei/clientului.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Administrativ / Logistica, Achizitii, Relatii clienti / Call center, Financiar / Contabilitate, Banci, Auto / Echipamente, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Constanta

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2008 - 01.01.2015

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Desfasurare activitate financiar contabila, inregistrare documente in programul de contabilitate Athos.
Analizarea si urmarirea situatiilor privind clientii si furnizorii societatii, verificarea rulajelor si soldurilor conturilor din balanta contabila, a fiselor de cont, operarea extraselor conturilor bancare, registrului de casa, evidenta leasingurilor, tichetelor de masa, combustibililor auto, obiectelor de inventar., intocmirea extraselor de cont a clientilor si furnizorilor. Participare la inventarierea anuala a patrimoniului si intocmirea situatiilor specifice acesteia.
Intocmirea si urmărirea avansurilor spre decontare; deconturile de cheltuieli (ordine de deplasare, diurne, foi de parcurs, documente justificative avansuri).
Raspunderi privind evidenta, circulatia si arhivarea documentelor financiar contabile primite/emise de societate, in subordinea directorului economic.
Responsabilități legate de departamentul de resurse umane:
-Intocmirea contractelor de munca,fise de post,acte aditionale,decizii de incetare,fise de lichidare,adeverinte de vechime;
-Operarea in programul Revisal a tuturor modificarilor corect si la timp;
-Intocmirea si centralizarea pontajelor(foile colective de prezenta)in vederea calcului salarial;
-Introducerea in sistemul informatic a datelor necesare calcularii drepturilor salariale,concediile medicale,concedile de odihna si orice este necesar in aplicatia de salarizare;
-Gestionarea dosarelor de personal la nivel de grup.
-Centralizarea si verificarea programarii anuale a concediilor de odihna;
-Operare in programul de salarizare Saga.

01.05.2005 - 01.05.2008

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Raspunderi privind desfasurarea activitatii financiar contabile conform legislatiei in vigoare.
Evidenta documentelor contabile, intocmirea lucrarilor privind plata drepturilor salariale pentru personalul societatii, intocmirea contractelor de munca, decizii, acte aditionale, evidenta personalului angajat, mentinerea relatiei cu inatitutiile de stat ITM, AJOFM, CNPAS si orice alte responsabilități legate de activitatea specifică departamentului de resurse umane.
Drept de semnatura in nume propriu, pe toate documentele financiar contabile, care angajau legal societatea in relatiile cu bancile sau terti parteneri de afaceri, intocmirea de documente si evidente solicitate de conducerea societatii.
Realizarea de situatii privind incasarile si platile societatii, evidenta si urmarirea clientilor si furnizorilor, analizarea activitatii financiare si propunerea de masuri de eficientizare. Efectuarea platilor catre furnizorii societatii si alte operatiuni bancare.
Inregistrarea in programul de contabilitate a documentelor primare: facturi clienti, facturi furnizori, chitante; bonuri fiscale; deconturi de cheltuieli; extrase de banca lei/valuta, dispozitii de plata si incasare. Evidenta jurnalului de casa, jurnalului de banca, a jurnalelor de cumparari si vanzari.

01.03.2003 - 01.05.2005

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Evidenta contabila primara, intocmire facturi fiscale, incasare debite clienti.
Urmarirea platilor catre furnizori, participarea la efectuarea inventarierii anuale, intocmirea de situatii financiare solicitate de conducerea societatii, in subordinea directorului economic.
Evidenta jurnalelor contabile, arhivarea sistematica si cronologica a documentelor societatii, depunerea declaratiilor lunare, urmarirea soldurilor clientilor si incasarea la termen a acestora si intocmirea corespondentei in situatiile recuperarii debitelor.

studii

 

Facultati:

1998 - 2002 Facultate / Colegiu: Finante contabilitate la Universitatea Andrei Saguna, Facultatea de Stiinte Economice, Specializarea finante contabilitate din Constanta. Diploma de licenta Universitatea din Craiova, cu titlul " Economist licentiat "
1993 - 1997 Liceu: Diploma de bacalaureat la Liceul Decebal din Constanta. Specializarea matematica fizica

Premii

Certificari
Sep 1997 - Dec 1997: Asociatia Tineretului Progresist, Constanta
Certificat calificare operator calculator

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close